Klantonvriendelijk en personeelonvriendelijk
In mijn zoektocht naar een leuk salontafeltje, kwam ik toevallig op de site van 4murs terecht. De dichtstbijzijnde winkel was 100km uit de buurt. Niet echt interessant. Maar geen probleem want op de website staat dat levering in België boven de €50 gratis is (zelfs al zou het betalend geweest zijn dan zou ik alsnog bestellen) Maar als je op de link klikt dan loopt er iets mis. Als je een product online wil bestellen dan lukt dit niet. Dus maandag neem ik contact op telefonisch. Ik krijg een vriendelijk manager aan de lijn van de winkel in Mechelen. De vrouw is zelf gefrustreerd omdat de website geen correcte info geeft en betreurt dat er idd geen verzending mogelijk is, terwijl dit een winkel is waar grote meubels verkocht worden. Ze is vriendelijk en zegt me dat ze wel de salontafel opzij wil houden als ik iemand ken die ze kan ophalen. En als ik dat wil dat ik dan maar moet terugbellen. Een geluk dat een vriendin die daar in de buurt woont, de salontafel wou oppikken. Maar ik belde de maandag tevergeefs naar de winkel om mijn bestelling door te geven en kreeg geen gehoor meer. De dinsdag opnieuw. Na de middag kreeg ik iemand anders aan de lijn. Ze zou kijken als de salontafel op voorraad was en me snel terugbellen. Maar ik hoorde niets. Tegen de avond bel ik talloze keren en krijg dan te horen dat er iets mis blijkt te zijn met de levering en dat er geen salontafel meer op voorraad is. De verkoopster had al gezocht in stock, maar niet gevonden. Ze zal daar ook de tijd niet voor gehad hebben aangezien ze de winkel helemaal alleen moet runnen. Ze belooft me dat ze woensdag (vandaag) tussen 9 en 10 in het magazijn gaat zoeken en dat ik haar om 10 mag opbellen. Vandaag om 10 uur bel ik. Geen gehoor. Tussen 10 en 11 toch enkele keren gebeld en telefoon werd gewoon afgedrukt. Op een bepaald moment krijg ik de verkoopster toch aan telefoon. Ik moest niet eens zeggen wie ik was. Ik kreeg een hele gefrustreerde vrouw aan de lijn die zei dat ze niet meer kon doen dan haar best en dat ze wel wist dat ik al paar keer gebeld had want dat ze mijn nummer herkende. Ik zei haar dat ik het niet verantwoord vond dat ze alleen in die winkel staat. Het is ook klantonvriendelijk om te weten dat telefoon wordt afgeduwd, dat je dagen aan een stuk moet bellen omdat je iets in die winkel wil kopen. Op website staat dat het op voorraad is maar dat is dus niet zo. Kort na de middag belde de mevrouw me terug om te zeggen dat ze vreest dat het niet zal lukken met de levering. Geen salontafel dus. Geen goede reclame dus. Integendeel.
Ik schrijf deze review niet omdat ik de verkoopster iets verwijt (ik snap haar frustratie en “woorddiaree” van deze ochtend als je in je eentje een winkel en magazijn moet runnen)
Ik hoop dat voor al het personeel in deze winkels snel hulp komt. Want zo verlies je klanten. En mond aan mond reclame is nog steeds de beste!