Agria Djurförsäkring Reviews 3.175

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lite krångligt att registrera på nätet då SKKs program inte är kompatibelt med min webbläsare (Firefox) Gammal dator liten hårddisk och måste ha det så här. Måste tillfälligt installera Crome eller p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft Agria till våra tidigare djur, hund och katt, och har fortsatt med Agria även till vår nuvarande hund. Har aldrig varit några problem med kontakten med Er. Det är lätt att ringa, har a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Agria har alltid visat sig ge en mycket bra service till kunderna och gett det bästa råd. Jag har haft Agria i många år och alltid varit mycket nöjd. Det är också bra att Agria har en telefon jour där... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag kontaktade mitt ombud för att flytta över en försäkring till en ny ägare av en hund vi omplacerade! Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!

Bedrijfsgegevens

1. Huisdierverzekeringsmaatschappij
  2. Verzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Hej Els-Marie,
Tack så mycket för ditt omdöme. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både vårt bemötande och den hjälp du fått. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder trygghet och bästa möjliga service. Önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har många djur och alltid fått…

Jag har många djur och alltid fått enormt bra hjälp och feedback från alla men mest av Johanna Lundin på uppfödarstarus

10 december 2025

Hej Anders,
Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd och att du uppskattar våra handläggare. Vi ser till att vidarebefordra din positiva feedback till Johanna och resten av teamet. Tveka inte att höra av dig om du behöver oss framöver, vi på Agria finns alltid här för dig och dina djur!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

att man får möjlighet att diskutera…

att man får möjlighet att diskutera kring förbättringar och att det är lätt att kontakta vid behov.

5 januari 2026

Antwoord van Agria Djurförsäkring

Hej, det gläder oss att du är nöjd med din kontakt med oss. Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse och för ditt fina omdöme!

Bra tack

Tack så mycket for sina service! Mvh Yeris Valdés Street

20 januari 2026

Hej Yeris,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår service. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp framöver.
Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Vi bytte kattförsäkring till Agria

Vi bytte kattförsäkring till Agria. När vår katt sedan fick urinstenar så gick inte försäkringen in eftersom vår katt hade haft urinvägsinfektion innan vi tecknade försäkringen. Mig veterligen är inte urinvägsinfektion och urinstenar samma åkomma.

Review zonder uitnodiging

Hej Carina,

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme och dela med dig av din upplevelse.

Vi förstår att det känns både frustrerande och tråkigt när försäkringen inte kan hjälpa till på det sätt man hoppats, särskilt när ens katt blir sjuk. När det gäller ersättning för urinstenar kan tidigare sjukdomshistorik, som urinvägsinfektioner innan försäkringen tecknades, ibland påverka vad som omfattas av försäkringen. Även om urinvägsinfektion och urinstenar är olika diagnoser, kan de i många fall anses ha ett samband.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende och förklara beslutet mer i detalj. Du är varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0775-88 88 88 måndag-fredag kl. 8-18, så går vi igenom ditt ärende tillsammans.

Vi hoppas att din katt mår bättre nu, och vi finns här om du har fler frågor eller funderingar.

Vänliga hälsningar, Josefin

Bra men lite dyrt

13 januari 2026

Hej Matilda,
Tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med din försäkring. Önskar dig en trevlig dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Bästa hundförsäkring

Jag har haft mina hundförsäkringar i Agria i många år och har aldrig blivit besviken.

Antwoord van Agria Djurförsäkring

Hej Helene, Vad härligt att höra att du är nöjd med oss som försäkringsbolag. Tack för ditt fortsatt förtroende och för dina fina ord!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det är enkelt att fixa försäkring men...

Det är enkelt att fixa försäkring hos Agria. När jag tidigare har haft hästförsäkring har jag även fått hjälp och ersättning när det har behövts. När det gäller smådjur/kanin har jag dock aldrig kunnat få ut någon ersättning, inte för något fall. Så jag litar inte riktigt på att det lönar sig för min del att ha kaninerna försäkrade i Agria. Men jag försäkrar ändå tillsvidare... Men hoppas på bättring, för kaninernas skull, så att vi kaninägare också kan välja och våga dyra ingrepp för t.ex. trasiga tänder, och få stora belopp reducerade med hjälp av försäkringen. Eller våga riskera narkos, mm.

14 januari 2026

Antwoord van Agria Djurförsäkring

Hej Camilla, tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. För att få ersättning av din försäkring måste försäkringsvillkoren vara uppfyllda och du hittar våra villkor på vår hemsida eller på ”Mitt Agria”. Vid frågor eller funderingar gällande ersättning är du varmt välkommen att kontakta vår skadeavdelning på 0775-88 88 88 helgfria vardagar mellan klockan 8.00-18.00.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig återkoppling och det som vi kom…

Dålig återkoppling och det som vi kom överens om stämde inte när fakturan kom!!!

8 januari 2026

Antwoord van Agria Djurförsäkring

Hej Anders, vad tråkigt att höra om din upplevelse och vi beklagar att du inte fick den återkoppling du förvänta dig. Om något har blivit fel vill vi gärna hjälpa till att rätta till det och du är varmt välkommen att kontakta vårt kundcenter så att vi kan hjälpa dig vidare i ärendet. Du når vårt kundcenter på 0775-88 88 88 eller info@agria.se mellan klockan 08.00-20.00 på vardagar och 10.00-15.00 på helger.

Vänligt bemötandej

19 januari 2026

Antwoord van Agria Djurförsäkring

Hej Elisabeth, vi är glada att du upplevde ett vänligt bemötande i din kontakt med oss. Tack för ditt fina omdöme!

Bra fungerande djurförsäkring

Bra fungerande djurförsäkring. Lite dyr men har mängdrabatt. O uppskattar service o kunnande, bra bemötande. Fungerar toppen så det är värt att ha,dom. // nöjd kund

19 januari 2026

Antwoord van Agria Djurförsäkring

Hej Annelie, det gläder oss att du är nöjd med våra försäkringsprodukter och vår service. Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid trevliga personer som hjälper…

Alltid trevliga personer som hjälper till

Hej Suzanne,
Tack snälla för din feedback! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med servicen.
Vi är glada att höra att du upplever vår personal som hjälpsam och trevlig.

Önskar dig en fin måndag!
Vänligen, Sofia

Trevlig och kunnig handläggare

Trevlig och kunnig handläggare. För mig ett nytt försäkringsbolag.

9 januari 2026

Hej Lena!
Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med bemötandet och att du valt oss som ditt nya försäkringsbolag. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller om det är något vi kan hjälpa dig med framöver – vi finns här för dig och din katt!

Önskar dig en fin dag!
Vänligen, Sofia

Bra bemött

Bra bemött o bra informationom försäkringen

9 januari 2026

Antwoord van Agria Djurförsäkring

Hej Karl Åke, Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du känner dig väl bemött. Det ska vara tryggt och enkelt att ha försäkring hos oss. Önskar dig en trevlig helg! Vänliga hälsningar, Josefin

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att få kontakt och hjälp och…

Lätt att få kontakt och hjälp och väldigt bra valpförsäkring (hel kull). Och fina presenter. Till valpköparna

2 januari 2026

Hej Åsa,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss att kunna ge både dig och dina valpköpare en trygg och positiv start.
Vänliga hälsningar, Josefin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

På tok för usla resurser i…

På tok för usla resurser i telesupporten. Ringt flera gånger 25 o 28 före och det tog 45 min. sista gången. Ringde samtidigt Folksam och var nr. 22 i min kö och det tog 2 1/2 minut. visst dom hade då totalt 235 st som svarade i telefon, så bra behöver ni inte vara men nu är det jättedåligt.

7 januari 2026

Hej Chrille,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse och ger oss feedback. Vi är verkligen ledsna att du har fått vänta länge i telefonkö – det är inte den service vi vill erbjuda. Vissa tider och datum är extra belastade och då kan kötiderna bli längre, medan det vid andra tillfällen inte är någon kö alls. Vi arbetar ständigt med att förutspå och planera vår bemanning för att möta efterfrågan så bra som möjligt, men ibland uppstår ändå längre väntetider än vi önskar. Tack för att du hör av dig, och vi hoppas kunna ge dig en smidigare och snabbare service framöver. Vänliga hälsningar, Josefin

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var lättsamt att teckna…

Det var lättsamt att teckna valpförsäkring för valpkull

8 januari 2026

Hej Jonny,
Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder. Tveka inte att höra av dig om det uppstår några frågor eller funderingar.

Toppen

Toppen! Väl bemött och fantastisk service. Fick mycket bra information och hjälp med rätt försäkring för våra hundar .

Känner att vi har ett bra skydd och väl förberedda .

13 januari 2026

Hej Katarina,
Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du känner dig trygg med försäkringen för era hundar och att du är nöjd med vårt bemötande och vår service. Vi på Agria finns alltid här om du behöver vår hjälp framöver!

Jag är nöjd hitills

För det första så svarar dom i telefon. Och är det lång väntetid så ringer dom upp som ett val. Kvinnan jag pratade med lyssnade på mig som kund och såg till mitt och hundens bästa.

30 december 2025

Hej Helena,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar vår tillgänglighet och att du fick den hjälp du behövde. Det ska alltid kännas tryggt och enkelt att ha sin försäkring hos oss.
Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Antwoord van Agria Djurförsäkring

Hej Anna-Karin, det gläder oss att du uppskattar vår service. Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.