Apotek Hjärtats kundtjänst ska inte ens ha en etta i betyg. Efter att inte ha fått svar på ett mail på nästan tre veckor kom jag idag äntligen fram på telefon. Jag fick ett väldigt otrevligt svar på... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
“Köp i butik 21 april på Apotek Hjärtat Limhamn. ICA-bonus 150 kr registrerades som använd men drogs inte av – jag betalade fullt pris. Ingen onlineorder finns trots att detta först angivits som fö... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Köp dina receptbelagda läkemedel på nätet och handla receptfria läkemedel online! Välkommen till apoteket med hjärta!
Contactgegevens
Kolonnvägen 20, 169 70 , Solna, Zweden
- apotekhjartat.se
Heeft 65% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag är mycket missnöjd med hela…
Jag är mycket missnöjd med hela upplevelsen. Ingen hjälp alls från kundservice, trots två mejl utan svar. Telefonservicen var under all kritik och totalt oprofessionell. Även i apoteket upplevde jag att personalen i många fall inte verkar ha koll på vad de säljer. Jag kommer inte att beställa härifrån igen.
Apotek Hjärtats kundtjänst ska inte ens…
Apotek Hjärtats kundtjänst ska inte ens ha en etta i betyg.
Jag fick ett väldigt otrevligt svar på min fråga och de fanns inte en tillstymmelse till att vilja vara tillmötesgående eller ge någon form av ersättning.
Utebliven leverans
Beställde 3 olika recept. Beställningen mottagades. Dock dyker bara två mediciner upp. De tar beställningar för saker de inte kan leverera. Helt oacceptabelt.

Antwoord van Apotek Hjärtat
Mycket dåligt stt man inte kan ångra…
Edit: det var inte en beställning till apotek, utan en reservation på ögondroppar till hund som redan fanns på apoteket.
Mycket dåligt stt man inte kan ångra köp på en beställning till apotek.
Råkade välja fel stad. Nu får jag köra 1 timme för att hämta

Antwoord van Apotek Hjärtat
Väldigt dålig leverans och kundservice
Väldigt dålig leverans och kundservice. Om budet inte kan komma in i lägenheten returneras paketet direkt. Många företag tar ansvar i sådana situationer och kontaktar kunden eller försöker leverera igen, men inte detta företag. Istället måste man betala 150 kr trots att man aldrig fått sitt paket. Jag tycker inte att företaget tar ansvar för sina leveranser. Jag kommer aldrig beställa härifrån igen.

Antwoord van Apotek Hjärtat
Dålig kundservice välj annat apotek.
Riktigt dåligt kund bemötande, handlar aldrig igen här ifrån.

Långsammaste personalen i världen
Långsammaste personalen i världen

Här kommer hjärta! 🩷
Bland alla de omdömen här kommer lite hjärta! Jag upplevde inga problem alls med mitt köp och den kom hel och fin med! Bra priser, utbud och leverans/betalalternativ! 🩷

Antwoord van Apotek Hjärtat
VARNING! Luras på pengar!
Varning för att handla online av detta apotek! De luras på pengar och har okunnig, oförskämd personal!. Standardsvar till nära 90% missnöjda kunder här, med ”beklagar” är ett skämt!
Fick aldrig beställd och betald leverans med mediciner. ”Paketet var skadat” hette det till slut.
Pga receptbelagt fick jag istället resa flera mil med egen bil till deras apotek på Krukmakargatan i Stockholm där mitt paket visade sig saknas och apotekarna avspisade mig med argumentet ”du tror väl inte att vi ska kunna ALLT här, elller?” Efter irriterande o tidsödande tjafsande med ovanligt otrevligt(!) bemötande fick jag ut DELAR av min beställning, nu till väsentligt högre kostnad än summan jag redan betalat för i samband med beställningen online (där hemleverans utlovats).
Fick alltså betala 2 gånger, och andra gången 90 kr mer! Klagomål via e-post och telefon besvaras inte, hänvisas till chefer som inte återkopplar.

Receptbelagd medicin försenad
Receptbelagd medicin försenad. Orkar inte dra alla detaljer men man är helt låst till beställningen och får helt enkelt tumma på hälsan i någon vecka som resultat. Oacceptabelt. Fokusera på livsmedel istället.

Skamligt!
Alltid sena leveranser. Extremt otrevlig personal i kundtjänsten när man ringer dem och inget svar på mejl. Det är helt otroligt hur de behandlar sina kunder. Det här är sista gången jag beställer något från Apoteket Hjärtat!

Antwoord van Apotek Hjärtat
På gränsen till bedrägeri!
OBS! OBS! OBS! Beställde varan hos Apotek Hjärtat då de kunde leverera den hem till mig via Early Bird om 2 dagar. Det var det avgörande argumentet eftersom jag bor minst ca 2 mil från någon apotek, har svårt att köra bil och det finns ingen allmän kommunikation runt omkring. Jag betalar och nästan omedelbart får jag ett sms om att varan levereras till deras apotek 2 mil från hemmet. Omöjligt att nä dem per telefon och kundkontakten på mejlet svarar att det är tveksam om de godkänner ångrat köp i alla fall.
Välj ett annat apotek om ni skall vara säkra på deras online offerter!

Usel service…
På Apotek hjärtat vid dMaxi Landskrona är man nog inte intresserad av kunder. Stod länge och väntade, men efter ca 5 min kallade jag. Då stack personalen ut huvudet och frågade om jag behövde hjälp…sur och otrevlig när hon väl började expediera . Tur vi har fler apotek i Landskrona!

Antwoord van Apotek Hjärtat
Jag varnar alla från att handla här.
Jag varnar alla från att handla här.
Den 3:e maj gjorde jag en beställning via Apoteket Hjärtats hemsida med leveransval till Instabox. Den 4 :e maj fick jag besked om att paketet var packat och skickat.
Trots detta kom paketet aldrig fram. Den 11 maj, över en vecka senare, kunde jag fortfarande inte se någon leverans hos Instabox och tvingades därför själv kontakta er kundservice. Efter nästan en timmes telefonkö fick jag veta att paketet hade blivit felsorterat och returnerats till er.
Ingen från Apoteket Hjärtat ansåg det alltså nödvändigt att informera mig om detta. Ni visste alltså att paketet hade gått i retur, men ändå lät jag vänta utan någon som helst information. Att jag som kund själv ska behöva jaga svar och lägga tid på att “forska” kring var mitt paket tagit vägen är fullständigt oacceptabelt.
Först idag den 12 maj fick jag ett mejl där jag erbjöds återbetalning eller ny leverans. Jag valde ny leverans, men det förändrar inte det faktum att hela hanteringen varit under all kritik. Vågar jag hoppas att den nya leveransen kommer fram?

Borderline scammy behaviour
Absolutely terrible experience and borderline scammy practices.
I ordered with express delivery, missed the delivery attempt because I wasn’t home, and then heard absolutely nothing for TWO WEEKS. No notification, no pickup option, no second attempt, nothing. I had to call customer service myself to find out they only try ONCE before CANCELLING the order - which they didn't even do properly because I only got my refund after calling the CS.
Neither the pharmacy nor the delivery company clearly stated:
* delivery required me to be home in person
* there would only be one delivery attempt
* medicine would not be refunded
That is completely against standard practice and consumer expectations and honestly feels scammy.
Now they want to charge me SEK 150 in “handling fees” which is c. 30% of my order while also refusing to refund the medicine. If medicines truly cannot be refunded after a failed delivery, then why wasn’t I notified and given alternatives? Why not allow pickup at a pharmacy? Why not offer redelivery?
This whole process feels like something you would encounter from a dodgy tourist scam practice, not a big, established pharmacy in Sweden. Totally embarrassing.

Kundtjänst har inte svarat på över 5 veckor
Det är över 5 veckor sedan jag mejlat kundtjänst men inte fått svar.
Jag försöker gå ur kundklubben men det har visat sig vara omöjligt. Chattroboten påstår att det ska gå att göra på Mina sidor men där finns ingen sådan funktion och Chattroboten förstår inte följdfrågan på var i Mina sidor jag kan hitta det.

Returnerade en vara den 27/3
Returnerade en vara den 27/3 och trots samtal med kundtjänst och via deras mejl har jag ännu inte fått bekräftelse på returen. Jag har lämnat postens id-nummer på returen som de bad om men ändå inget svar på att de mottagit returen.
Känns som att jag måste betala skulden hos Klarna eftersom det inte klaras upp. VARNING! För mig är det sluthandlat på deras sida!

Dåligt Kundservice
Jag är mycket besviken på min upplevelse hos Apotek Hjärtat. Jag beställde solroskärnor och när paketet kom fram var förpackningen skadad/öppen. Jag kontaktad kundservice men ingen svar. Mycket dåligt kundservice och frustrerande upplevelse.

Världelöst
Världelöst, en vanlig kväll på Ica. 10pers står och väntar men bara en apotekare som jobbar. Hoppas ägaren får en fet bonus pga insparade lönetimmar 🙈

Antwoord van Apotek Hjärtat
Köpte en deodorant online som började…
Köpte en deodorant online som började läcka nästan direkt. Har försökt kontakta kundservice flera gånger utan att få något svar. Riktigt dåligt både vad gäller produkt och service.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.