Auto Rotor Reviews 7

3,5

3,5

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Hartstikke bedankt Auto-Rotor!

Hartstikke bedankt Auto-Rotor!
Gisteren 11 mei 2026 gebeld voor noodreparatie, remlichten bleven branden. En hoewel ik de Honda CRV daar niet gekocht heb kon ik toch vandaag terecht. Een schakelaar zat los en dat is meteen verholpen. En ook nog gratis. Ook de ontvangst was heel vriendelijk. CHAPEAU!! G. Rohs

12 mei 2026

Mijn tweede Honda

Mijn tweede Honda. Wederom aangeschaft bij Rotor. Vorige Honda is hier altijd fijn geserviced.
Vriendelijke mensen. Zonder te pushen geven ze je in alle rust alle info die je graag wil weten over je nieuwe auto. Hier kennen ze je nog bij naam in plaats dat je een nummer bent. Fijn dat dit soort bedrijven toch nog steeds bestaan.

9 januari 2026

Als je graag betaald voor onnodig…

Als je graag betaald voor onnodig vervangen van dure onderdelen ben je hier aan het juiste adres. Van mijn Skoda citygo zou volgens deze oplichters de distributie riem vervangen moeten worden en dan meteen ook de waterpomp. Al met al zo'n kleine €1200 , omdat ik het niet vertrouwde ben ik naar de officiële dealer van mijn Skoda gegaan voor advies en controle van de riem.
Deze vertelde mij dat de waterpomp geen rol speelt bij het vervangen van de riem en niet nodig was. Ook bleek dat ook de distributie riem helemaal niet vervangen hoefde te worden. Ik ben dus slachtoffer van een poging tot bedrog door deze autohandelaar Ik heb €1100 moeten betalen voor een beurt met vervangen van de remschijven en blokken wat achteraf gezien al minstens € 300 duurder was als bij de officiële Skoda dealer. Heb die auto hier ooit nieuw gekocht en altijd hier voor onderhoud gebracht om dan nu zo bedrogen te mogen worden is een trieste ervaring mij zien ze daar nooit meer terug.

Wat het nog erger maakt, is dat ik twee maanden later terug moest komen omdat de nieuwe remschijven krom waren getrokken. De dealer beweerde dat ik door een plas water was gereden en wilde €450 voor reparatie, terwijl het duidelijk een montagefout of ondeugdelijk onderdeel was. De auto remde vanaf het begin niet goed en het probleem werd steeds erger.
Ik ga een klacht indienen bij de Bovag voor het weigeren van garantie op dure reparaties. Dit is een duidelijk geval van incompetentie en geldhonger. Ik ben blij dat ze het dealerschap van Skoda niet meer hebben en ik zal zeker nooit meer naar deze garage gaan."

6 oktober 2025

Op 7 juli voor check auto gegaan.

Op 7 juli voor check auto gegaan.
Er waren 2 aandachtspunten die echter niet meteen voor reparatie aangeboden hoefde te worden en bij de volgende KM beurt verholpen konden worden.
Ik was aangenaam verrast mbt nota
Alleen klein beetje koelvloeistof erbij
En dat voor € 22,41
Dankjewel Topservice

Met vriendelijke groeten
van de Ven
Heerlen

7 juli 2025

Perfecte service!

Ik schrijf nooit een review maar nu moet ik wel!

Echte vakmensen met kennis van zaken!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Rotor. Vanaf het eerste contactmoment was duidelijk dat ik te maken had met echte vakmensen. Ze namen de tijd om goed naar mijn wensen te luisteren en gaven eerlijk en deskundig advies, zonder iets op te dringen.

De communicatie verliep soepel en helder, en alles werd volgens afspraak uitgevoerd. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring hebben en trots zijn op hun werk. Wat mij betreft een bedrijf dat je met een gerust hart kunt inschakelen. Absolute aanrader!

11 juni 2025

Auto pech

Auto pech, bleek accu kapot te zijn. Aangezien ik een Honda garantie heb nummer gebeld en toen werd de anwb gestuurd, monteur gaf aan dat dit onder garantie viel, aangezien zij nieuw systeem hanteren moest ik wel betalen maar kon ik dit claimen bij de Honda dealer. Echter bleek dit niet te kloppen en mogen zij alleen de motor starten en geen accu erin zetten want dit is dan voor eigen kosten. ( dit wist ik niet ) dus ik liet een nieuwe accu ter plekke erin zetten in de veronderstelling dat dit onder de garantie van Honda viel door wat de anwb mij vertelde. Wino de eigenaar van Rotor nodigden mij voor een gesprek uit en legde mij uit hoe het werkt. Alsnog door rotor de accu vergoed gekregen. Op het moment voor het gesprek was ik natuurlijk geagiteerd daar ik van kastje naar de muur werd gestuurd maar uiteindelijk goed opgelost. Mijn complimenten voor Rotor. Bij rotor altijd goed geholpen, is reeds al mijn 4de auto die ik bij hen heb gekocht en raad hen zeker aan.

9 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?