Nooit ontvangen. Maanden geleden besteld. Contact met medewerker over nieuwe voorraden maar nooit meer iets gehoord. Geen reactie meer toen ik mijn geld terug wilde. Schandalig
Simpelweg fantastisch! Wat is dit een werelds product, ik zat normaliter altijd mijn wasbak schoon te maken met wc papier en dat werkte voor geen meter. Nu zag ik een advertentie voorbij komen... Toon meer
Verwijder met gemak jouw baardhaar op in de badkamer! Met de Baardbar kun je slechtst met enkele vegen jouw hele badkamer schoon houden van al het rondslingerend baardhaar.
Schuitendiep 46a, 9711RD, Groningen, Nederland
- info@baardstore.com
- baardstore.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Waardeloos product | Verf laat los
Waardeloos product. Je kunt net zo goed een random sponsje gebruiken, want dat is in feite de baardbar met een stukje hout erop. Goed, dat is nog mijn fout. De verf laat nu al los (binnen 2 maanden) bij mij, terwijl hij toch tegen water zou moeten kunnen als je naar de plaatjes kijkt. Ik raad dit product daarom absoluut af.
Nooit ontvangen
Oplichters
Oplichters. Nooit niks ontvangen. Geen reactie op e-mails. Ik denk dat ik nooit iets ga ontvangen en ook geen reactie meer van de ga ontvangen
2 maanden geleden besteld
2 maanden geleden besteld, niks ontvangen.. geen reacties meer op emails. Pure oplichting
Niks ontvangen
2 maanden geleden een bestelling geplaatst en deze nooit ontvangen. Mailwisseling gehad met een van de medewerkers die excuses maakt en een nieuw pakketje zou opsturen maar opnieuw niks binnen. Ik krijg vervolgens geen reactie meer op mijn mails wanneer ik mijn geld terug vraag :(
Oplichting
Oplichting. Bestelling komt nooit binnen. Reageren niet op mails!
zogenaamd 1 dag levertijd
zogenaamd 1 dag levertijd. 2 weken geleden besteld, 0 reactie op mails. Oplichters
24 okt besteld tot op heden nog niks…
24 okt besteld tot op heden nog niks ontvangen en ze reageren ook niet op mail of contactformulier. Voor bijna 35 euro aan bars gekocht en 0 reactie...
Voel mij opgelicht!
Geweldig product!
Echt een fantastisch product! Beter dan verwacht en heeft het hele gezeur met mijn vriendin opgelost! 2 vliegen in 1 klap.
Gewoon een goed product voor weinig…
Gewoon een goed product voor weinig geld!
Simpelweg fantastisch!
Simpelweg fantastisch!
Wat is dit een werelds product, ik zat normaliter altijd mijn wasbak schoon te maken met wc papier en dat werkte voor geen meter. Nu zag ik een advertentie voorbij komen en geloofde ik het eerlijk gezegd in eerste opzicht niet. Ik kon me niet voorstellen dat dit zo goed zou werken.
Dus ik dacht wat zijn twee tientjes in ruil voor dit geweldige apparaat. Het werkt fantastisch en bespaard een hoop tijd.
Overigens is het ook een ideaal uniek cadeau!
Fijn ding
Ik had altijd enorm gezeur met mijn huisgenoot over de aanwezigheid van haren in de wasbak na het scheren, na aanschaf van de Baardbar is dit verleden tijd. Fijn product wat doet dat het beloofd.
Fijn product
Fijn product. Moet eerlijk bekennen dat ik op voorhand sceptisch was over de werking van dit product. Maar toen de baardbar eenmaal (snel en op tijd) binnen was gekomen verdween dit direct. Kan me daarom ook totaal niet vinden in sommige negatieve reviews. Zeker een aanrader als je een oplossing zoekt voor het schoon houden van je wasbak!
Must have
Serieus, zo'n baard hebben zoals ik was onderhand meer een kwelling dan dat ik er blij mee was. Sinds de baardbar is die kwelling volledig verdwenen! Wat een topproduct!
Je wil niet meer zonder
De baardbar is typisch zo’n product waar je niet meer zonder kan als je hem eenmaal hebt! Erg blij met dit verjaardagscadeau van mijn vrouw, zij is zelf ook blij dat al die haren netjes worden opgeruimd ;) Heb ook goede dingen gehoord over de baardolie dus ik weet al wat ik voor mijn volgende verjaardag wil!
Goed/handig product
Top product, heb het van mijn vriendin gekregen en moet zeggen dat het echt heel handig is. Gebruik het altijd na het scheren. Ik heb zelf een ronde wasbak en ook op deze wasbak werkt de Baardbar goed. Neemt de haartjes op en is gemakkelijk af te spoelen. Product staat ook mooi in de badkamer.
Top product en service
Normaal gesproken was het voor mij onbegonnen werk om mijn wasbak schoon te houden, maar met de Baardbar zijn alle haartjes als sneeuw voor de zon verdwenen! Goede en snelle service ook. Aanrader!
Een aanrader!
Ben ontzettend slecht in het bedenken van cadeau’s, maar door de Baardbar hoef ik nooit meer na te denken, deze is voor elke man handig namelijk! Super snelle levering en de kwaliteit blijft ook ontzettend goed. Een aanrader voor elke (mannelijke) wastafel!!
Ideaal als cadeau
Gegeven als cadeau en werkt uitstekend. Absorbeert goed en de haren zijn zo maar weg