BaneGaarden er hyggeligt som spisested en aften om sommeren med få deltagere. Til gengæld elendigt som konferencevenue. Klapstole med tynde puder, akustik som udelukker samtale og buffet, som passer... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Banegården er en helt særlig oase. Stemningen i det gamle baneområde er unik, med de gamle gule huse, hvor togpersonalet boede førhen og selve BANEGÅRDEN som ligger i gamle tog-træbygninger. At lave d... Toon meer
Jeg er vild med viben, at de tør eksperimentere, at de skaber plads til så mage forskellige aktiviteter og events. Det er byens åndehul og som københavner er det et sted, jeg er meget stolt af. Kære j... Toon meer
Vi havde en firmamiddag hos Banegaarden, som vi er meget tilfredse med. Fin middag (rustik nordisk mad som deles ved bordene) incl vine. Alt fungerede fint og der var også taget hånd om dem med specie... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Var til 80'er bango i torsdags
Var til 80'er bango i torsdags, har ikke været der før, og wau en oplevelse. Kommer gerne igen.
Super hyggeligt sted til god mad og…
Super hyggeligt sted til god mad og drikke
Har været der sommer og vinter altid…
Har været der sommer og vinter altid hyggeligt 😎
God aften med musik-banko
God aften med musik-banko. En lidt bred definition af 80’er musik, men en rigtig hyggelig aften med lækker vegetarisk mad og god musik.
Skøn oase med ro og masser af gode…
Skøn oase med ro og masser af gode arrangementer.
Deltog i open air film og Rosé Bingo. Meget hyggeligt og stemningsfuldt.
Eneste minus er toiletforholdende. Mere rengøring kunne ønskes.
Vi føler os velkomne overalt i…
Vi føler os velkomne overalt i Banegården.
Et helt fantastisk afslappet sted midt…
Et helt fantastisk afslappet sted midt i København.
Vi deltog i MamaMia night med græsk inspireret mad ved langborde, dejlig musik, og MamaMia banko.
Virkelig en rigtig god og sjov oplevelse som vi helt sikkert vil gentage.
Et skønt fristed med dejlig mad og gode…
Et skønt fristed med dejlig mad og gode aktiviteter
Super hyggelig sted
Super hyggelig sted, hvor man automatisk kommer helt ned i tempo, bare hygge og ro i skøn samvær med andre
En grøn oase 💚
En grøn oase, et åndehul i byen, et sted med en helt speciel og dejlig vibe 💚 Kan kun anbefale det på alle måder ❣️
Havde den sjoveste banko aften hos jer
Havde den sjoveste banko aften hos jer, tak for et gennemført arrangement.
En lille oase i byen
En lille oase i byen - så hyggeligt. Og lækker mad til rimelige priser, I'm moving in ;-)
Mamma Mia aften var en fantastisk…
Mamma Mia aften var en fantastisk aften. Maden og betjeningen var uovertruffen, men det bedste var helt klart stemningen. Personalet gjorde sig for at lave en festlig og uformel stemning.
Omgivelserne er i sig selv et besøg værd, men stemningen gør, at vi kommer igen og igen.
Dejligt sted
Dejligt sted, men der må gerne være et større udvalg af mad.
Fantastiske rammer
Fantastiske rammer, venligt personale, helt utroligt dejlig mad. Vi sad dog lige lovlig tæt, så man måtte på Emma Gadsk vis holde albuerne tæt ind til kroppen, når man spiste.
Fantastisk oplevelse i en lille unik…
Fantastisk oplevelse i en lille unik oase
Altid hyggeligt med superfede…
Altid hyggeligt med superfede arrangementer! Dejlig lille grøn oase.
Altid god stemning
Altid god stemning, gode bud på underholdning og lækker mad, og til at betale :)!
Vild med Banegården
Vild med Banegården, som er en oase i "skinneterrænet" bag kBH. Her er grønt, hyggeligt, dejlig mad, atmosfære, loppemarked, markedsdage, musik, dans, bingo oma. Det skønnest pusterum.
Lees meer over geverifieerde reviews.