Billo Reviews 259

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Postbedrijf
  2. Betaalservice
  3. Betalingsdienst
  4. Postkantoor

Over Billo

Geschreven door het bedrijf

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Allt i allo!!

20 maart 2025

Hej Mussie!

Tack så mycket för din recension. Finns det något vi kan göra för att höja till 5 stjärnor, skriv gärna på hello@billo.life så hjälper vi dig.

Förenkla vardagen!

Ja jag tackar för ett trevligt bemötande och den hjälp jag fick!

13 maart 2025

Hej Mats!

Stort tack för din recension. Det värmer oss mycket att du uppskattar vår hjälp, vi jobbar hårt i vårt kundserviceteam för att hjälpa och stötta våra kunder!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej få mina pengar 💰 tillbaka 🔙 har…

Hej få mina pengar 💰 tillbaka 🔙 har betalat Serger och till er 2ggr
Mats Eriksson Finstavägen 36 Sundsbruk

16 maart 2025

Hejsan Mats!

Tack så mycket för din recension. Om du har frågor kring betalningar får du gärna kontakta oss på hello@billo.life eller via telefon 020 - 20 21 00 så kan vi hjälpa dig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Saknar Skandiabanken och väntar på…

Saknar Skandiabanken och väntar på Klarna Efter det tror jag den känns komplett

11 maart 2025

Hej Georg!

Klarna har lanserats, och genom Klarna kan du återigen betala med Skandiabanken. Så se till att uppdatera din app, så hoppas jag att din upplevelse känns komplett och ditt betyg kan gå från 3 till 5!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I grunden funkar det väldigt bra men ett stort problem

I grunden funkar det väldigt bra. Ett stort problem som Billo inte verkar ha en lösning på är om man tex ska förnya sitt körkort. Då skickas körkortet till ett postombud nära Billo (dvs inte till Billo) och man måste åka till Årsta i Stockholm för att hämta ut det. Inte särskilt gångbart om man bor långt borta.

13 maart 2025

Antwoord van Billo

Hejsan, och tack så mycket för din recension!

Det stämmer att Transportstyrelsen kan använda den Särskilda Postadressen, och i sådant fall skickas körkortet till Stockholm. Vi är i en tät dialog med dem för att kunna förändra detta, men då breven skickas som Rekommenderade kan inte Billo hämta dem eller påverka dem. Som tur är behöver vi inte nya körkort så ofta, så nästa gång är detta ett minne blott!

Enkelt

Enkelt, smidigt och säkert!

10 maart 2025

Hejsan Rabih!

Tack så mycket, vad kul att du upplever oss som både säkra och smidiga! Det är just så vi försöker utveckla vår app.

Toppen!!

Så bra!! Jag är super nöjd!

10 maart 2025

Hejsan Alexandra!

Så kul att höra, vi uppskattar det. Om det finns något särskilt som du tänker kan bli ännu bättre, hör gärna av dig till oss på hello@billo.life

Super service

Super service

5 maart 2025

Antwoord van Billo

Hejsan Kennet! Vad härligt att du uppskattar Billo! Finns det något särskilt vi kan göra för att nå den femte stjärnan? Återkom i så fall gärna på hello@billo.life så att vi kan bli ännu bättre!

Enkelt

Bra plattform samla dokument. Enkelt betala fakturor med några klick.

3 maart 2025

Hejsan Björn!

Tack så mycket för din recension, så kul att du uppskattar vår fakturalösning. Vi jobbar alltid på att förbättra den, så snart som nu i mars kommer vi även börja erbjuda betalningar med Klarna som ett komplement till bank-betalningar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alldeles utmärkt tjänst och kundtjänst…

Alldeles utmärkt tjänst och kundtjänst är i absolut världsklass! Tack så mycket för ni underlättar min vardag!

19 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Billo

Hej Arsalan. Vilken otroligt glädjande kommentar, stort tack. Billos mål är just att göra vardagen lite enklare genom att samla allt på samma ställe. Har du tankar och idéer hur vi kan fortsätta bli bättre? Hör gärna av dig på hello@billo.life.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra och snabb service

Billo-representanten hittade snabbt en lösning

17 februari 2025

Hejsan Dan!

Tack så mycket för din recension. Jag för det vidare till den kundservicemedarbetare du pratade med, det kommer göra henne glad!

Ha en fin dag

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har inga problem och rekommenderar Billo till alla framtida människor
Bättre att få allt på samma ställe
Och göra allt i lungn och ro vars du än är i världen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 februari 2025

Hej Thomas!

Så härligt att läsa din recension, tack så mycket.

Trevligt

Trevligt, snabbt och bra bemötande. Hjälpsamma.

4 februari 2025

Hejsan Caroline!

Så kul att höra att du upplevt vårt bemötande så positivt. Jag för dina kommentarer vidare till vår kundservice-avdelning omgående!

Effektivt och bra pris

enligt min senaste erfarenhet är tjänsten smidig och effektiv. Appen har också fungerat väldigt bra. Rimligt prisläge också.

4 februari 2025

Hej Gary!

Tack så mycket för din positiva recension. Vad glada vi blir!

Enkel posthantering, Billo!

Det blir enkelt för användaren av era tjänster och fungerar klockrent.

1 februari 2025

Hej Thomas!

Tack så mycket för din recension. Ett huvudmål med Billo är just att förenkla och göra posthantering smidigt!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Allt är bra men dålig funktion för att…

Allt är bra men dålig funktion för att ladda upp fakturorna,strecken som man markerar området med är vita mot vit bakgrund.Extremt krångligt.Lös det så blir tjänsten perfekt.

1 februari 2025

Hejsan Sune!

Tack för din recension. Jag instämmer fullständigt, den markeringen är svår att se. Jag vet att detta undersöks av vårt IT-team, så håll gärna utkik efter om den förtydligas här under 2025!

Fungerar bra

22 januari 2025

Antwoord van Billo

Hej Per! Vad härligt att Billo fungerar bra för dig. Är det något särskilt vi skulle kunna göra för att nå den där femte stjärnan? Hör gärna av dig på hello@billo.life så kan vi förhoppningsvis göra Billo ännu bättre!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

20 januari 2025

Hej Harald!

Tack för din recension, vad härligt att du tycker att billo är snabbt och enkelt. Finns det någonting du tänker på som kan göra oss ännu snabbabre och enklare? Hör gärna av dig på hello@billo.life, vi är fortfarande ett ungt bolag som lär oss och förbättras hela tiden.

Nöjd med er !

18 januari 2025

Hejsan Ward!

Tack för din recension, vad härligt att du är nöjd med Billo. Är det något särskilt vi kan göra för att nå den femte stjärnan? Hör gärna av dig till hello@billo.life så kanske vi kan förvandla Nöjd till Jättenöjd!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.