Bjelin Sweden Reviews 1.266

TrustScore 3.5 uit 5

3,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde 4st trösklar och skrev i meddelandefältet där jag bad dem skicka samma dag om möjligt då de fanns i lager (gjorde beställning 08:00). Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag behövde komplettera med mer av erat Misty white och kontaktar såväl er som Golvpoolen över mail. Ni säger modellen utgått trots att jag hittar den när jag besöker erat lager i Helsingborg. Så ni b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Personal

19 februari 2025

Hej Owe!
Vad roligt att höra att du känner att du fått bra service från vårt team! Välkommen åter!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bjelin Larvik XXL. Holder ikke forventet kvalitet.

Nettopp lagt 70 kvm med Bjelin Larvik XXL. Ut ifra beskrivelse skulle dette være et robust og holdbart gulv, allerede 3 uker etter legging ser vi at gulvet ikke tåler normal slitasje, det blir striper i gulvet der kjøkkenstolene står selv om det er nye beskyttelsesputer under stolene.

Gulvet er også særs vanskelig å holde rent, strukturen gjør at hvis man vasker gulvet med mopp blir skitten liggende igjen.

Skjøtene ser også ut til å gå opp lett, gulvet er lagt med den største nøyaktighet men allikevel ser det ut til at skjøtene ikke holder.

2 maart 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej Erika,

Tack för dit omdöme. Vi hoppas att något av dina prov blir en vinnare hos dig. Behöver du hjälp och råd i beslutsprocessen är du välkommen att bara höra av dig till oss!

Fint golv till bra pris

11 februari 2025

Hej Fredrik,

Tack för ditt fina omdöme! Kvalitet behöver inte alltid kosta massor och det är vi nöjda över. Lycka till med dit nya golv och välkommen åter.

Service ! Kvalité !

Bästa golvet om du har hund !

18 februari 2025

Hej Ewa,

Vad roligt att du är så nöjd med ditt val av golv och att det även passar bra för hunden. Välkommen åter till oss!

Ha en fin dag!

Bra saker och snabb leverans

Bra saker och snabb leverans

15 februari 2025

Hej Monika,

Tack för ditt fina omdöme! Vi hoppas att underhållet av ditt golv kommer gå som en dans. Välkommen åter om du har frågor eller funderingar om produkterna.

Emma, Bjelin, Kundservice

Snyggt och reält golv

Levererades när det skulle. Fantastiskt fint golv!

8 december 2024

Hej Bendik,

Tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig all lycka med det nya och fina golvet! Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver skötselråd eller har andra frågor om golvet.
Välkommen tillbaka!

Emma, Bjelin, Kundservice

Beställde 3 provbitar gratis. Bara fraktkostnad på 49. Kom snabbt

28 januari 2025

Hej Christina,

Vad roligt att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi hoppas någon av dina prover blir perfekt hemma hos dig.
Välkommen att höra av dig till oss för råd & tips.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En lagervara bör inte ta en vecka innan…

En lagervara bör inte ta en vecka innan man kan komma och hämta. Sen när jag fick mejlet att jag var välkommen att hämta så betyder inte det att det är samma dag. Dagen står i det bifogade pdf ?
Inga skyltar vart du ska gå finns.
Väldigt fina lokaler och trevlig personal. Men dom har lite att förbättra.

2 februari 2025

Hej Per,

Jag kan se att du valt allt förskottsbetala din beställning. I ditt fall verkar detta vara anledningen till att processen dragit ut lite på tiden. Vi kan inte mer än beklaga handläggningstiden.
Jag tackar ändå för ditt fina omdöme med resterande.

Ha en fin dag!
Emma, BJELIN Kundservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Otåligt golv och dålig kvalitet!

Efter tre år har vårt golv Balsby så mycket märken att det är skamligt. Vi har försökt reklamera golvet men Bjelin hänvisar till att det är skador som uppstår och framförallt syns på ljusa golv. Hade med facit i hand aldrig köpt ett golv från dem igen. Fruktansvärd kvalite!

10 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Bjelin Sweden

Vad härligt att höra! Behöver du ytterligare support gällande hur produkterna ska användas är det bara att höra av dig! Välkommen åter!

Hej Tomas,
Vad roligt att höra! Vi hoppas att du kommer att trivas med ditt nya golv! Hör av dig om du behöver råd och support före, under eller efter installationen. Välkommen åter!
Weronica, Bjelin Kundtjänst

Vänligt bemötande och snabb hantering

Vänligt bemötande och snabb hantering

13 januari 2025

Antwoord van Bjelin Sweden

Vad roligt att höra! Välkommen att höra av dig om du behöver support i underhållet av dina produkter!

Fick ej leverans

Fick ej leverans. Den bara försvann

30 december 2024

Hej Andreas,
Vad tråkigt att höra att den inte har kommit fram. Jag kan inte se att du har varit i kontakt med oss angående detta, men när vi nu känner till vad som hänt, så kommer vi att starta upp en sökning med speditören för att du ska få din beställning.
Weronica, Bjelin Kundservice

Uppdatering: Svar från speditören att ni varit i kontakt under gårdagen och bokat tid för utkörning. Håller tummarna för att det fungerar bra med leveransen, välkommen att höra av dig igen om problem skulle uppstå!

Trygghet

Tryggt att köpa golv, kunnig och trevlig personal som verkligen vill göra sitt bästa för oss kunder.

11 december 2024

Hej Tony,
Tack för ditt fina omdöme. Vi stävar alltid efter ett bra bemötande och att vara fyllda med den senaste kunskapen.

Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra information om varan på…

Mycket bra information om varan på hemsidan. Snabb leverans

12 december 2024

Hej Inga-Lill,
Vad kul att du känner att informationen om våra skötselprodukter är tillräcklig och bra. Snabba leveranser strävar vi alltid efter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lösningsfokuserade med trevlig och…

Lösningsfokuserade med trevlig och serviceinriktad personal på allt från kundservice till lager.

5 december 2024

Hej Clarre!
Vad roligt att höra! Skulle du ha fler frågor framöver är du välkommen att höra av dig!

Bra produkter

Bra produkter, jättebra service när vi behövde mer golv!

3 december 2024

Hej Maria!
Härligt att höra att du är nöjd med ditt golv och att mina kollegor kunde hjälpa dig 🤗
Välkommen åter!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.