Ik had 2 boeken besteld waarvan er 1 niet binnen is gekomen naar talloze mailtjes en belletjes kwamen ze tot de conclusie dat die niet meer op voorraad is nou prima Ik kon kiezen en boek tegen d... Toon meer
Ik had een cadeaubon gekregen en heb toen besteld. Ik las later de slechte reviews en besloot het toch maar even af te wachten. Ik bestelde mijn boek op woensdagavond en vrijdag werd het bezorgd met... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Boek plots niet op voorraad
Twee boeken besteld. Eén boek geleverd gekregen, andere boek na een week nog niet binnen. Gemaild en blijkt dat dit boek niet op voorraad is en er is ook geen duidelijkheid over wanneer wel. Op het moment van schrijven van deze review kan ik het betreffende boek nog steeds online bestellen via deze site. Het is dus nog maar de vraag of je datgene wat je in je winkelmandje doet, überhaupt thuisgestuurd krijgt. Bijzondere gang van zaken!
Verkopen boekenbonnen zonder krascode pincode
Verkopen boekenbonnen zonder vermelding de codes nooit te tonen bij eventueel verkoop. Andere bonnen veelal een krascode. Nu was de collectie zeer dun vandaar in de verkoop op MP echter codes gestolen (ja geen bescherming klant) verder ook niet gedaan voor mij ergo van €200.- bestolen door onvoldoende info en geen Kras code voor de pin. Verder zie ik al aan de uitblijvende reacties dat ze schijt aan de klanten hebben.
boeken.nl drama!
boeken.nl, nooit bestellen daar! Heb een boek besteld die volgens de website leverbaar was, heb betaald en vervolgens na 5 dagen nog niets gehoord wat betreft de levering. Gisteren gemaild hoe het ervoor staat, geen reactie. Zojuist gebeld en nu blijkt ineens dat het boek helemaal niet leverbaar is, waarbij ze de schuld bij de leverancier neerleggen. Als ik niet had gebeld had ik nog weken kunnen wachten, want vanuit boeken.nl komt er dus totaal geen terugkoppeling. Nou maar afwachten of ik mijn geld binnen 5 dagen terug krijg.
Ik zou, en ga, hier nooit meer wat bestellen!
Geen informatie of iets wel of niet op…
Geen informatie of iets wel of niet op voorraad is.
Klantenservice wordt niet opgenomen.
Via mail krijg je een autoreply.
Ze werken niet met track&trace.
Na een week nog niets ontvangen.
Jasper Bosschieter (eigenaar) is een oplichter.
Boek wordt niet geleverd en contact met…
Boek wordt niet geleverd en contact met het bedrijf krijgen is niet mogelijk. Telefoon wordt niet opgenomen en na 10 minuten in de wacht verbroken. Reactie op mail of contactformulier komt er niet.
Begin er maar niet aan
Voor mn kerstpakket kreeg ik een bon die ik alleen hier kon besteden. Wat een aanfluiting. Boek niet geleverd - niet meer leverbaar. Moet je zelf achterkomen. Krijg je een alternatief aangeboden via de telefoon, maar deze zou bezorgd moeten zijn en is dat niet. De telefoon wordt gewoon opgehangen met de mededeling of ik terug kan bellen. Wanneer ik terugbel, wordt er niet opgenomen. Daarnaast vind ik de website überhaupt een grote puinhoop. Je kunt niet kiezen of je Engels/Nederlands wilt, ebook/normaal boek en wanneer je zoekt op een bepaalde schrijver, krijg je hele andere dingen voorgeschoteld. Ik bestel hier echt nooit meer iets - hoofdpijn.
Van bestelling 1 boek niet ontvangen
Van bestelling 1 boek niet ontvangen. Blijkbaar niet meer leverbaar. Laten ze je niet weten, moet je zelf achter komen. Alternatief was mogelijk. Dit boek bleek ineens ook niet meer leverbaar. Reageren niet op mail. Vele malen gebeld. Komen beloftes niet na. Houden je aan het lijntje. Boek is nog steeds niet geleverd.
Zeer slecht. Advies: niks bestellen!
Bestel hier niet !!!
Ik kon kiezen en boek tegen de zelfde prijs of geld terug ik koos natuurlijk voor om me geld terug te krijgen en 2 weken veder en nog niks!!!
Ik wou dat ik de recensies eerder gelezen had anders had ik hier nooit besteld klanten service erg slecht weinig contact en reageren niet
Kortom bestel hier niet !!!
Niet leveren en niet oplossen
Boeken besteld op boeken.nl. Een boek geleverd en een niet. Was niet meer op voorraad, maar lieten ze me niet weten. Zelf achteraan gegaan en ze zouden terugbetalen. Nu een maand verder maar ik heb niets ontvangen. Krijg ook geen antwoord meer op mails.
Een gescheurd boek ontvangen
Een gescheurd boek ontvangen, gemaild over de mogelijkheden en daarna gewoon geen antwoord meer gehad. Ik had beter gewoon bij bol.com een boek kunnen betalen, nooit meer dat ik bij boeken.nl zal bestellen!
2 weken gewacht op levering, zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring,
Op 22 maart 4 boeken besteld, zoals bedrijf aangeeft op de website zouden de boeken tussen de 3-5 werkdagen verzonden/ geleverd moeten worden. echter na deze werkdagen geen enkel bericht of ze verzonden zouden zijn, dus een mail gestuurd op 26 maart waarop ik antwoord kreeg dat er iets met het adres niet klopte en de boeken retour waren gegaan naar boeken.nl, wat mij raar leek aangezien er normaliter dan niet verstuurd word en ik hier bericht over zou moeten krijgen. Gebeld met het bedrijf waar de fout precies lag, voordat het naar een verkeerd adres gestuurd zou worden. de dame van de klantenservice gaf aan dat het lag aan de toevoeging van letter aan het huisnummer wat niet kon via hun website. Dus het adres klopte gewoon.....
Aangegeven dat ik dit gek vond en vervelend dat ik hier geen bericht over heb gekregen. De klantenservice gaf aan dat de boeken maandag of dinsdag ( 31-03/ 01-04) binnen zouden komen bij boeken.nl en ze ze dan weer zou versturen met het goede adres. hier ook geen bericht van gehad dus dinsdag weer contact gehad, ze zouden verstuurd worden en ik zou de track en trace van post nl ontvangen. zoals je al kan voorstellen, deze natuurlijk niet ontvangen op dinsdag.
Woensdagochtend weer gebeld waarop ze vertelde dat ze verstuurd waren, uiteindelijk op donderdag een track en trace gekregen en zijn ze vrijdag geleverd.
Geloof de slechte reviews en bespaar jezelf gedoe om wat boeken!!
Zondagmiddag besteld en dinsdagmiddag…
Zondagmiddag besteld en dinsdagmiddag het boek ontvangen. Dat lijkt sneller dan het geluid. Het mag ook wel eens gezegd worden als de levering perfect verloopt. Nogmaals dank voor de snelle levering.
zeer slecht
Ik heb abusievelijk GfK punten ingeleverd voor boeken.nl bonnen, ipv boekenbonnen. Site heeft niet wat ik zoek, als ik vraag om te bestellen kan dat niet, als ik door vraag krijg ik geen antwoord meer. Als ik een tweede keus nederlandse auteur zoek krijg ik resultaat van zoekopdracht NT2, onmogelijk overzicht van een auteur op het scherm te krijgen. Voorts voor wat ik zoek beperkt aanbod. Zeer slecht, leuk voor bedrukt wcpapier maar de literaire fijnproever moet hier wegblijven.
Slechtste ervaring ooit
Slechtste ervaring ooit. Een keer een mail gehad van ene Romy over een eventuele levering maar heb er nooit meer iets over gehoord. KOOP NOOIT BOEKEN BIJ BOEKEN.NL !!!
Een malafide boekenbedrijf
Boek op 11 december besteld. Op 3 januari nog steeds niet geleverd. Telefonisch nooit bereikbaar!! Op de drie mails, die ik stuurde, kwam vliegensvlug een standaard antwoord: men gaat er zo spoedig mogelijk mee aan de slag. Ik geef de moed maar op 39 euro armer! Dit is geen betrouwbaar bedrijf. Koop hier dus niet.
Op de site staat een levering van 3 tot…
Op de site staat een levering van 3 tot 5 werkdagen.
Ik heb vrijdags besteld en kreeg hem de donderdag er op binnen. (Dus binnen de levertijd)
Mijn boek pastte niet door de brievenbus en werd door DHL bezorgd.
Wat een verbeterpunt is dat er op 1 of andere manier wel een track of trace wordt toegestuurd.
Het staat overigens wel op de site vermeld dat er geen track en trace meegestuurd kan worden.(dit las ik na het bestellen pas)
Toch zou het fijn zijn als dit wel op 1 of andere manier gerealiseerd kan worden.
Op de dag van bezorgen was ik niet thuis en de bezorger heeft het pakketje zo bij de voordeur achtergelaten.
Als ik van te voren een track en trace had gehad, had ik de bezorging kunnen veranderen. (Rest mij tevens ook de vraag of ik wel bericht had gekregen dat ze geweest waren en het bv bij een afhaalpunt ligt)
Ik lees tussen de reviews dat de klantenservice niet op vragen reageert, bij mij had ik per mail wel direct een antwoord op een vraag die ik gesteld had.
Als de site met een track en trace gaat werken, ga ik hier vast nog wel een keer een boek bestellen.
De boeken die ik lees, passen over het algemeen niet door de brievenbus
Geen track en trace ontvangen en willen…
Geen track en trace ontvangen en willen ook niet helpen. Boek besteld maar nooit geleverd gekregen omdat afhaalcode van DHL niet door boeken.nl wordt gedeeld.
55 euro foetsie
Twee weken geleden besteld. Geen boek ontvangen, geen status-informatie, geen reactie op mail.
Half tevreden,
Half tevreden,
Ze hebben netjes binnen 3 werkdagen het boek opgestuurd met DHL, maar had geen track en trace code ontvangen en de status van mijn bestelling stond nog steeds op betaald.
Mail gestuurd maar geen reactie. Met een simpel telefoontje opgelost, blijkbaar bezorger gemist en hij heeft het bij een ophaalpunt gebracht. De vrouw was vriendelijk en heeft het ophaal punt gebeld om te kijken of hij daar nog lag.
Slecht systeem.. wel half goede service..
Ik las achteraf de recensies en baalde…
Ik las achteraf de recensies en baalde enorm dat in het via hun had besteld. Maar gelukkig binnen drie werkdagen
Gewoon het boek binnen
Het enige min punt is dat je geen mailtje krijgt dat het is verzonden
Verder prima!