5 sterren - Geniaal! Candy4you.nl is echt fantastisch! De prijzen zijn super laag, wat het perfect maakt om lekker veel snoep in te slaan zonder je portemonnee te plunderen. Daarnaast is de leverin... Toon meer

3 weken geleden heerlijke zoetigheden besteld, netjes na 2 werkdagen binnen gekregen. Nu toch maar even een review geplaatst omdat de snoepjes echt super lekker waren Ps: als je hun videos op youtu... Toon meer

Top Shop! Helemaal goed. Al eerder bij Candy4you bestelt en ze doen nooit onder. Leuke prijsjes voor grappige en bijzondere producten. Nu met de black friday actie nog minder hoeven betalen, maar wel... Toon meer

Grote keuze uit verschillende buitenlandse producten. Mooi goedkoop. Wanneer er vertraging komt mbt het versturen word dat netjes aangegeven op de website. Helaas een klein scheurtje in 1 van de zakje... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top site!

Momenteel duurt het wat langer voordat ik mijn pakket binnenkrijg vanwege de 20% korting actie. Zonder de actie had ik het wel altijd binnen 2 dagen in huis. Top site!

Betrouwbaar

Geweldig concept, exclusief snoep voor een lage prijs. Ik kreeg mijn bestelling binnen 2 dagen. Één product was er niet meer, maar werd het duidelijk gecommuniceerd. Al met al niks op aan te merken, betrouwbare goede webshop!

4 september 2024

Pyro aansteker

Dit is een review over de pyro aanstekers. Ik heb zo'n circa 3/4 jaar geleden er 1 bestelt maar het is nooit binnen gekomen.na meerdere mailtjes en contact opgenomen. Nog geen reactie. Dus dan maar via hier

20 november 2023

Een woord

Een woord, top!
Lang moeten wachten voor mijn pakket, maar een uitgebreide uitleg ontvangen waardoor dit kwam (20% korting actie)

18 november 2024

Triest dat jullie via jullie YouTube…

Triest dat jullie via jullie YouTube kanaal mensen oproepen om nep reviews te plaatsen terwijl jullie je zaak niet op orde hebben en alles slecht geregeld hebben.

De mystery box was ook al enorm slecht en de producten die er in zaten sloegen nergens op.

Verzending duurt meer dan een week omdat ze maar 2 man hebben voor het inpakken, die ook nog pyro4you doen daarom heeft pyro4you enorm slechte reviews.

Het is gewoon een structureel probleem die al langer speelt.

TOP BEDRIJF!

Heerlijk snoep besteld. Groeiende onderneming dus respect voor jullie. Mensen moeten ook respect hebben voor de drukte met acties. Heel vaak levert PostNL ook later dan verwacht kunnen ze ook niet altijd wat aan doen. Het zijn zeker GEEN oplichters! Je krijgt uiteindelijk gewoon je bestelling. Maar door de actie duurt het nu wat langer. Even geduld mensen.

Koster…

Top gasten hardwerkende goud eerlijke jongens die hun best doen om een leuk bedrijf op te starten

Helaas moeten wij ook een paar dagen al wachten op de bestelling maar ik heb alle tijd 🙃 dikke 👍

18 november 2024

Ze doen altijd hun best en nu hebben ze…

Ze doen altijd hun best en nu hebben ze keertje actie en hebben ze zelf onderschad maar ik heb al vakker besteld bij ze en nooit klachten of iest . En hun doen altijd hun best om je als klant goed te behandelen . Ik bestel nu ook al vaker en nooit klachten of wat dan ook gehad bij ze dus bij deze je kan gewoon goed bij ze bestelen!!! En fouwtje kan gebuuren met inschating dat ze zo veel bestelinge krijgen dat ze even niet aan kunen kan geburen maar ik blijf gewoon bij ze bestelen

9 september 2024

Dikke pluim!

Geachte Candy4you,

Onlangs heb ik tijdens Black Week een bestelling geplaatst, waarbij ik gebruik heb kunnen maken van een prachtige actie: maar liefst 20% extra korting bovenop de al zeer scherpe prijzen. Dit aanbod kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Wat mij opviel is dat ik, in tegenstelling tot sommige recensies die een levertijd van 4 tot 7 dagen vermelden, mijn bestelling al binnen 2 dagen in huis had. Dezelfde dag ontving ik een keurig Track & Trace-nummer, zodat ik mijn pakket kon volgen. De enige vertraging die ik heb ervaren, kwam door PostNL, maar dit lag duidelijk buiten uw invloedssfeer.

Het snoep dat ik heb ontvangen was van uitstekende kwaliteit en mijn zoontje was er dolblij mee als verjaardagscadeau. Een geweldige ervaring voor ons beiden!

Kortom, ik ben zeer tevreden en zou uw bedrijf zeker aanraden aan anderen. Mijn complimenten voor de geweldige service en snelle levering. Ik hoop dat de eigenaar dit bericht leest, want u verdient absoluut een pluim!

Ruben

16 november 2024

Candy4you is een startend bedrijf dat super snel aan het groeien is!

Ik lees veel slechte reviews sinds afgelopen actie ''de 20% korting actie op bijna alles week''
Bestellingen zouden niet aan komen of komen veel te laat, bedrijf zou slecht zijn blaf blaf blaf..

Hierbij mijn ervaring:

Bestelling geplaatst op 11 november, bewust heel vroeg op de 11e gaan bestellen omdat ik het idee had dat het nog best een chaotische bedoelding kan worden in deze week. Ik ging er eigenlijk stiekem beetje van uit dat sommige producten wellicht uitverkocht zouden raken die ik wilde hebben, ook had ik verwacht hoe later je besteld hoe langer je op je bestelling moet wachten.

Ik heb mijn bestelling zoals hierboven geschreven op 11 november besteld en 13 november stond de post bezorger al voor de deur om mijn pakketje af te leveren. Zeer netjes binnen 2 werkdagen.

Helaas heeft een zak chips het niet overleefd.
Ik heb toen contact gezocht met de klantenservice via de mail dit duurde wat langer, maar volkomen logisch!

Candy4you is een startend bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is, en op sommige momenten een iets te kleine personeel bestand hebben.

Mensen lijken dit te vergeten lijkt het wel, het is geen Mediamarkt met 300 + man in dienst.

Anyway, 13/11 gemaild en 18/11 een reactie terug gehad, zeer vriendelijk en professioneel.

Helaas doordat het beschadigde artikel niet meer op voorraad is krijg ik mijn geld terug van het betreffende beschadigde artikel.
(Het is volkomen logisch dat het product uitverkocht is met z'n actie week als deze!)

Sven en Koen ga zo door, ik gun jullie dit bedrijfje en jullie YouTube leven, laat je niet gek maken door al die slechte reviews!

Ik hoop dat meer mensen zoals ik een positief review zullen gaan plaatsen.

Ga zo door gasten!