Een Chinese namaak van Temu kwam aan voor 16 euro. De verpakking is slechts een verfrommelde doos. De koekenpan erin heeft krassen. Dit is een Nederlandse website die spullen van Ali/Temu verkoopt ond... Toon meer

Het product is prima Maar de manier waarop is voor verbetering vatbaar. Geen enkele informatie over verzending, geen tracking niks. Bovendien was levering heel erg traag. In plaats van beloofde 1 d... Toon meer

Besteld en het mes binnen 2 dagen geleverd. Netjes verpakt dus goed overgekomen. Mes in nette staat en komt overeen met foto's en afmetingen, ik zou hier zeker vaker bestellen.

Prima adres, goede en vriendelijke klantenservice. Via Bol besteld wat totaal mis ging. Culminar heeft een goede oplossing geboden. Mijn advies: gewoon rechtstreeks bestellen dus.

1. Keukenwinkel
  2. Woonwinkel
  3. Kookwinkel

Ontdek Culminar - Jouw bestemming voor hoogwaardig kookgerei. Verken ons assortiment van premium keukenaccessoires en gereedschap. Van elegante besteksets tot innovatieve kookpannen en meer. Creëer culinaire meesterwerken met vertrouwen en stijl. Ontdek nu!

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bestelling niet binnen gekregen

19 oktober een bestelling gedaan, vandaag 26 november deze bestelling nogsteeds niet binnen. Contact opgenomen, netjes een reactie dat ze gelijk een nieuwe opsturen, maar ook deze track en trace blijft staan op bestelling nog niet ontvangen voor sortering.

26 november 2024

Beste Charissa,

Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor de vervelende ervaring die u heeft gehad met uw bestelling. Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn om zo lang op een bestelling te wachten, zeker wanneer u meerdere keren hebt geprobeerd het product alsnog te ontvangen. Dit is absoluut niet de service die wij nastreven.

Ondanks onze inspanningen om uw bestelling opnieuw te verzenden, is er opnieuw vertraging opgetreden bij de bezorging. We vinden het ontzettend jammer dat het niet is gelukt om uw bestelling op tijd bij u te krijgen. Om het voor u zo snel mogelijk op te lossen, hebben we besloten om het volledige aankoopbedrag terug te storten. U hoeft hier niets voor te doen; wij zorgen dat het bedrag zo snel mogelijk op uw rekening staat.

We waarderen uw geduld en begrip enorm en zijn ons ervan bewust dat we in dit geval hebben gefaald. We gaan deze situatie intern verder onderzoeken om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we u in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden, mocht u besluiten opnieuw bij ons te bestellen. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Team Culminar

Snelle service, mooi product

Snelle levering, heel blij met het bestek, mooi voor kerst. Ik had een set teveel besteld en dit is heel netjes opgelost door Culminar, vriendeljk mailverkeer. Ga zeker weer bestellen.

12 november 2024

Heel moeilijk om je pakketje terug te…

Heel moeilijk om je pakketje terug te sturen. Geld is nog steeds niet teruggestort.

30 augustus 2024

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw feedback en onze oprechte excuses voor het ongemak.

We begrijpen dat het frustrerend is om te moeten wachten op een terugbetaling, en we willen u graag informeren dat we het retourproces uitbesteden aan een externe partij. Hierdoor kan het verwerken van retouren soms iets langer duren dan verwacht.

Wij hebben inmiddels uw retour verwerkt en zullen ervoor zorgen dat het bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en we hopen dat u ons de kans geeft om uw ervaring in de toekomst te verbeteren.

Klantenservice Culminar

Service aangekocht

Service aangekocht, zag er veel belovend uit. Snel aangekomen, maar van zeer lichte en slecht afgewerkte kwaliteit. Heeft scherpe randen en is niet overal gepolijst, zoals tussen de tanden van de vorken. Had vooraf gekeken op de site hoe het met retourneren zou zitten ivb het niet zou voldoen. Op de website staat"retourneren altijd gratis" zonder enige verdere comment. Maar als je dan dieper in de voorwaarden gaat zoeken letterlijk. Staat retourneren altijd op eigen verantwoordelijkheid en kosten. Dus zeer misleidend. Heb via hun website contact formulier een vraag gesteld. Tot op heden geen antwoord ontvangen. Nu waarschijnlijk wel omdat je een review schrijft. Dus beter via bol.com bestellen. Kan je wel retourneren als het je niet bevalt en verwacht niet teveel van de kwaliteit.

16 juli 2024

Beste Steve,

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product. Uw opmerkingen over de afwerking en scherpe randen zijn zeer waardevol voor ons en we zullen dit zeker meenemen in onze kwaliteitscontrole.

Wat betreft het retourneren willen we u graag informeren dat we in onze correspondentie hebben aangegeven dat wij de retourkosten wel dekken. Helaas is het voor BE klanten niet mogelijk om via ons retourportaal een label aan te maken. Wij hebben u gevraagd de retourkosten voor te schieten en zullen de gemaakte kosten optellen bij het aankoopbedrag. Bij Culminar streven we ernaar om een uitstekende service te bieden en zorgen we ervoor dat retourneren altijd gratis is, zoals vermeld op onze website.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we uw vertrouwen in Culminar kunnen herstellen en kijken uit naar de mogelijkheid om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Het Culminar Team

Snel bezorgd en bij een vraag kreeg ik…

Snel bezorgd en bij een vraag kreeg ik snel een antwoord en de oplossing.

4 december 2023

Beste Erika,

Heel erg bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring bij Culminar!

Een hele fijne week toegewenst!

Met vriendelijk groet,

Diego van Team Culminar

Beschadigde zoutmolen ontvangen.

Beschadigde zoutmolen ontvangen.
Slechte kwaliteit.

20 november 2023

Beste Buse,

We betreuren het ten zeerste te horen dat je een beschadigde zoutmolen hebt ontvangen en dat de kwaliteit niet aan je verwachtingen voldeed. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We begrijpen hoe belangrijk het is om producten van goede kwaliteit te ontvangen, en we willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop bij Culminar. Om dit recht te zetten, bieden we je graag de volgende oplossingen:

Vervanging: We kunnen onmiddellijk een nieuwe zoutmolen naar je verzenden, zonder extra kosten voor jou.

Terugbetaling: Als je dat liever hebt, kunnen we een volledige terugbetaling verwerken voor de beschadigde zoutmolen.

Om je zo snel mogelijk te helpen, vragen we je vriendelijk om foto's van de beschadigde zoutmolen naar ons op te sturen via info@culminar.nl. Hierdoor kunnen we het probleem beter begrijpen en de juiste maatregelen nemen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We hopen dat we de kans krijgen om dit recht te zetten en je vertrouwen in Culminar te herstellen.

Ben van Team Culminar Klantenservice

Vlug geleverd

Vlug geleverd, zo hebben we het graag

6 november 2023

Beste Dimitri,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze service. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw Culminar Bestekset. Ons team doet er alles aan om bestellingen vlot af te handelen, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u in de toekomst verdere vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw steun en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Het Culminar Team

Prima adres

Culminar heeft een goede oplossing geboden.
Mijn advies: gewoon rechtstreeks bestellen dus.

9 oktober 2023

Beste J K,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de service die Culminar heeft geboden. Bij Culminar streven we altijd naar de hoogste klanttevredenheid en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een positieve ervaring.

Hoewel het jammer is om te horen dat er problemen waren bij je bestelling via Bol.com, zijn we verheugd dat we een passende oplossing konden bieden. Ons team staat altijd klaar om te helpen en eventuele kwesties op te lossen.

We waarderen je vertrouwen in Culminar en hopen dat je nog vele tevreden aankopen bij ons zult doen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals dank voor je feedback, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Het team van Culminar