Eerder deze maand een Kamado gekocht bij de BBQstore. Super uitleg gehad over de verschillende types, accessoires en gerechten. Het enthousiasme is aanstelelijk en helpt in de keuzes maken voor jouw w... Toon meer
Mooie ervaring om een workshop te volgen bij de bbq store. Goed opgezet in diverse stappen. Verschillende technieken gebruikt, voor zowel vlees als groentes. Waarbij ook alle details worden uitgele... Toon meer
Wouter en Wilco hebben mijn winter BBQ van heerlijk eten voorzien. Vooraf duidelijke uitleg gekregen over de werkwijze en het menu samen gesteld. Het was exact zoals we het van tevoren hadden besproke... Toon meer
Telefonisch contact gehad over een artikel. Was niet op voorraad maar zou de volgende dag binnenkomen. En inderdaad een berichtje ontvangen dat de artikelen binnen waren. Wouter heeft de artikelen de... Toon meer
Dé experience bbq winkel van regio Zuid-Holland! Een plek waar enthousiasme, gezelligheid, kennis en eten samen komen. Of je nu komt voor een zak houtskool of een complete workshop en alles wat daar tussen zit? Je bent altijd welkom! Fysiek in de store en online @debbqstore.nl
Nederland
- debbqstore.nl
Vraagt klanten om een review
Familie-mannen-dag bij Wouter op bezoek…
Familie-mannen-dag bij Wouter op bezoek geweest en een bbq workshop gevolgd! En ik beloof je dat we met deze review in herhaling gaan vallen.
Wat een ongelooflijk energieke en gezellige gast is Wouter maar bovenal ook erg kundig.
Het eten was echt top, mede door de verschillende bereidingen ook erg leerzaam. Het assortiment bier (Kompaan) is uitgebreid en ben daardoor maar van de wijn afgebleven 😉
De locatie, …… Waanzinnig goed en smaakvol ingericht en alle apparatuur ruim
Voldoende aanwezig. Shout out naar de graffiti artist!!!!
Al met al een hele dikke 10 en een hele vette aanrader!
BBQ Workshop als team uitje!
Was op zoek naar een barbecue workshop als bedrijfsuitje en kwam toevallig hier uit. Op een prima rij afstand van Den Haag/Zoetermeer/Gouda. Dag van te voren nog contact gehad over dieet wensen. Wouter had verstand van zaken en wist zo alles op te lepelen wat wel en niet kon en wat eventuele alternatieven waren.
De workshop zelf was enorm leuk. Wouter is een enthousiaste man met een hoop energie die de groep vlot door de recepten hielp. Je hoeft niet veel verstand van koken of barbecuen te hebben, het is erg laagdrempelig en hij helpt je overal zo doorheen.
Met onze groep was het in ieder geval een geslaagde workshop. Diverse mensen hebben na afloop ook nog wat gekocht in de shop. Hij heeft een erg breed assortiment en van allerlei merken wel iets in huis. Als barbecue fan eigenlijk wel een must om een keer in zijn winkel te kijken.
Wouter, namens ons team van harte bedankt voor de leuke, leerzame en heerlijke middag!
All in beleving!…
Met ons team hebben wij de BBQ workshop the whole shebang gevolgd.
Wat een leuke ervaring! 4 gangen met lekkere voorgerechten , de heerlijkste stukken vlees, tot super makkelijke maar originele en lekkere desserts. En dat allemaal afwisselend en naar eigen idee.
Fan geworden van de BBQ brick, waar je overheerlijke gerechten in kan maken. Malse kip of een vis, tot een overheerlijk desserts.
Na afloop konden wij het dan ook niet laten, om er een in de naastgelegen shop aan te schaffen.
Kortom, wij waren al BBQ fan, maar nu met nieuwe ideeën gaan we thuis lekker aan de slag.
Iedereen van het team, heeft genoten van de workshop. Het leuke ervan is dat er ook voldoende tijd is om aan de grote tafel te proeven van iedereen zijn specialiteiten.
Kortom een all in beleving. Ik zeg: reserveer en ervaar het zelf!
Geweldige service en een top…
Geweldige service en een top BBQ-ervaring. Alles werd duidelijk en netjes uitgelegd. Wouter nam echt de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect verliep. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar eerlijk en oprecht advies!
Top beleving en goed advies!
Ik had een workshop cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Tijdens de workshop meer dan alleen een stukje vlees grillen! Later bij de mannen bbq gekocht en deze is afgelopen week persoonlijk bezorgd. Wouter heeft even geholpen bij het inbranden en advies gegeven. Kortom:
super service!
The whole shabang
Het was echt een geweldige workshop. Van zelf de bbq aansteken en op temperatuur laten komen tot gerechten maken met vlees of groente. Een hele kook ervaring. Vol tips en tricks. Dit allemaal onder het genot van een drankje naar keuze. Dit wordt allemaal vol passie en enthousiasme overgedragen.
Een waanzinnig leuke workshop!
Een waanzinnig leuke en gezellige workshop middag gehad. En nog heerlijk gegeten ook. Veel geleerd en heel veel nieuwe BBQ mogelijkheden gezien die veel verder gaan dan alleen vlees. Door het gepassioneerde verhaal van De Mannen zelf helemaal enthousiast geworden en nu natuurlijk zelf ook een verlanglijst met mogelijkheden….😎 Kom gauw terug!
Wat een enthousiasme en inspirerende…
Wat een enthousiasme en inspirerende omgeving en workshop.
Met een groep van 14 gasten (7 koppels) hebben de twee fantastische gastheren (Wouter en Mike) ons via “The Whole SheBang” workshop kennis laten maken met een variëteit van voor-, hoofd- en nagerechten die we op de Kamado’s hebben gemaakt en gezamenlijk hebben opgegeten.
Aanrader voor elke liefhebber en zeker voor herhaling vatbaar😉👍🏻
Aanschaf Kamado Yakuniku
Zeer kundig advies over alles wat met BBQ’s te maken had. Ik ging voor oriëntatie van een Kamado en was na afloop zo enthousiast geraakt dat ik er één gekocht heb.
Super service en denkt met je mee.
Geweldige workshop
Met 9 mannen voor een vrijgezellenfeest de 4 uur durende workshop The Whole Shebang gevolgd. Wij hebben het allemaal geweldig naar ons zin gehad. We hebben nieuwe dingen geleerd, heerlijk gegeten en ons goed vermaakt. De tijd is voorbij gevlogen. Erg leuk dat je geen standaard recept volgt, maar de kans krijgt om te improviseren qua smaken. Doordat alles binnen kan is regen geen probleem. Wouter bedankt voor de enthousiaste begeleiding!
Enthousiast, professioneel en kwaliteit
Vanaf het moment dat we de showroom bezochten tot de afronding van de plaatsing, het enthousiasme bij Wouter spat er vanaf. Na ons huiswerk te hebben gedaan besloten om bij deze professionals zowel de levering als de plaatsing van de braai onder onze overkapping te beleggen. Service was snel en accuraat, de braai ziet er fantastisch uit... op naar een mooie zomer vol grill avonden!
Workshop The whole shebang
Woensdagavond een super leuke workshop The whole shebang gehad!
Hierbij was er een divers menu gemaakt, zodat er voor ieder wat was en er diverse technieken werden behandeld.
Aan het einde, nam Wouter de tijd om ons uit te leggen wat wij om te beginnen met een komado bbq allemaal nodig hadden zodat we verschillende leuke recepten konden maken.
Komen zeker nog een keer terug voor een andere workshop of materialen.
Leuke workshop gehad
Leuke workshop gehad. Duidelijke uitleg. Gezellige sfeer. Zeker een aanrader.
BBQ Workshop voor Val
Zeer leuke en leerzame workshop en goede tips gehad om de kunnen werken met de Yakiniku Kamado. Zeer goede uitleg over werking en wat deze kamado zo speciaal maakt. Door de leuke ongedwongen sfeer mooie gerechten van elkaar proeven echt TOP. Ga zo door mannen!!!!
Mooie accommodatie en heerlijk recepten geleerd
Mooie accommodatie en enthousiaste mannen die je goed begeleiden met het bereiden van de gerechten. Niet alleen vlees maar juist ook diverse groentes bereid en dat is tegenwoordig natuurlijk wel een stukje bewustwording. Waar ik thuis dat bijna niet doe heb ik hier leuke gerechten geleerd met prei en puntpaprika’s. Uiteraard ook vlees, schrik niet! Heerlijke entrecote, longhaas en ook kip. Al met al een hele leuke ervaring met mijn collega’s gehad.
Verwachtingen van de BBQ workshop werden overtroffen!
Ik heb voor onze personeelsvereniging een BBQ-workshop georganiseerd. Wat een unieke en geweldige ervaring was dit! Ondanks onze grote groep van 30 personen was er voldoende ruimte en persoonlijke aandacht van het team om onze BBQ skills op een hoger niveau te krijgen en om heerlijke gerechten op te tafel te zetten.
Wij komen zeker nog een keer terug!
Een avond en ervaring om niet te vergeten.
Je word open ontvangen door Wouter en Paul, na wat kleine huishoudelijke mededelingen en drankje plaats genomen achter de bbq’s. Deze staan in een leuke ingerichte ruimte met een lange eettafel zeker plaats voor 20 personen. Door de manier van opstellen van de BBQ’s heb je goed overzicht op alle mede grillers. De mannen nemen alles punt voor punt door er is een menu samengesteld en tussendoor kun je een drankje pakken en gezellig met elkaar op 10 BBQ’s de gerechten klaarmaken. Wouter en Paul lopen continue langs om te assisteren en je vragen te beantwoorden. Dus ook als je weinig of geen ervaring hebt kom je de avond “grillig” door. Je eet met elkaar en van elkaars gerechten. Het was echt een top avond, zeker voor herhaling vatbaar. Gr Jurgen
Leuk om te doen met een groep vrienden…
Leuk om te doen met een groep vrienden of vriendinnen. Veel geleerd en lekker gegeten.
Top bedrijf en altijd zeer behulpzame…
Top bedrijf en altijd zeer behulpzame mensen die meedenken.