Eerder deze maand een Kamado gekocht bij de BBQstore. Super uitleg gehad over de verschillende types, accessoires en gerechten. Het enthousiasme is aanstelelijk en helpt in de keuzes maken voor jouw w... Toon meer
Mooie ervaring om een workshop te volgen bij de bbq store. Goed opgezet in diverse stappen. Verschillende technieken gebruikt, voor zowel vlees als groentes. Waarbij ook alle details worden uitgele... Toon meer
Wouter en Wilco hebben mijn winter BBQ van heerlijk eten voorzien. Vooraf duidelijke uitleg gekregen over de werkwijze en het menu samen gesteld. Het was exact zoals we het van tevoren hadden besproke... Toon meer
Telefonisch contact gehad over een artikel. Was niet op voorraad maar zou de volgende dag binnenkomen. En inderdaad een berichtje ontvangen dat de artikelen binnen waren. Wouter heeft de artikelen de... Toon meer
Dé experience bbq winkel van regio Zuid-Holland! Een plek waar enthousiasme, gezelligheid, kennis en eten samen komen. Of je nu komt voor een zak houtskool of een complete workshop en alles wat daar tussen zit? Je bent altijd welkom! Fysiek in de store en online @debbqstore.nl
Nederland
- debbqstore.nl
Vraagt klanten om een review
Wat een fantastisch bedrijfs uitje…
Wat een fantastisch bedrijfs uitje hebben wij hier gehad (zaterdag 25-11-‘23)! De mannen vertelde het zo goed en leuk dat de tijd voorbij vloog. We hebben veel geleerd en mooie technieken uitgevoerd en heerlijk gegeten. Als je hier een workshop doet krijg je echt geen spijt! En de locatie is top en de winkel ook en de ‘mannen van alles’ zijn gouden gasten! Hopelijk kunnen wij hier veel vaker terug komen. Nu al zin in het bbq seizoen van 2024. Mvg Ronald
Super ervaring. Ik ga zeker weer terug
Super ervaring! Heerlijk gegeten, mooie locatie, mooie producten en de workshop was ook leuk om te volgen. Ook voor onervaren bbq-ers is dit prima te doen. Met de hulp van de specialisten komt het allemaal goed! Echt een aanrader voor kleine en grote groepen.
Zeer geslaagde avond, aanrader!
De Whole Shebang gedaan met 18 Fransen (vrijgezellenfeestje) . Zeer geslaagd, super gezellige sfeer, lekker eten gemaakt op de bbq's onder begeleiding van de mannen. De avond eindigde met een (Franse) polonaise door de zaak waarbij de eigenaar (Paul) net zo enthousiast meedeed als de gasten. Aanrader!
Top ervaring!
Gisteren een Yakiniku kamado geleverd gekregen door de Mannen uit Zevenhuizen. Vanaf het eerste contact tot aan het uitleveren van de BBQ kan ik alleen maar zeggen dat ze met heel veel enthousiasme en duidelijk plezier doen! echt heel erg top mannen, ga zo door dat zorgt ervoor dat o.a. ik nog enthousiaster worden over het grillen! Dus in één woord top en een aanrader!
Leuke Workshop The Whole Shebang
Met ons bedrijf hier een bbq workshop the whole shebang gedaan . Veel gelachen en erg leerzaam ,van aansteken tot op temperatuur houden erg belangrijk allemaal .We hebben een drie gangen menu gemaakt wat zeer leuk was en heel lekker .
Kan het zeker iedereen aanraden zo'n workshop .
Personeelsuitje
Vrijdag 15 september een onwijs leuke workshop gevolgd met collega’s.
Heel gaaf om nieuwe inzichten te krijgen mbt BBQ’n en het (voor)bereiden van verschillende gerechten. De workshop is heel duidelijk en vooral de sfeer maakt de hele avond. Heerlijk gegeten en een onwijs gezellige avond gehad. Zeker een aanrader voor een personeelsuitje!
Nogmaals onwijs bedankt voor de leuke avond mannen!
Afgelopen zaterdag de workshop the…
Afgelopen zaterdag de workshop the whole sebang gedaan met onze familie en twee andere deelnemers.veel geleerd een leuke ontspannen sfeer , veel gelachen en heerlijk gegeten. Super gezellige ambiance. Wij komen zeker terug voor onze bbq spullen.
Bedrijfsuitje
Met personeel een hele leuke workshop gevolgd afgelopen vrijdag.
Het contact met Wouter om de workshop te plannen en te organiseren liep erg makkelijk en spontaan.
Tijdens de workshop een leuke uitleg gekregen over het BBQ-en zelf maar ook leuke tips gekregen die thuis heel goed toepasbaar zijn.
Heb je een leuke groep en wil je een hele leuke middag/ avond hebben, dan zijn De Mannen Van een echte aanrader.
(wat ook leuk is is dat ze ook goed bereikbaar zijn per auto).
Goed en duidelijk advies gekregen…
Goed en duidelijk advies gekregen waardoor wij een Big Green Egg bij Wouter gekocht hebben. Super service dat zij de Green Egg thuis in elkaar komen zetten en direct uitleg geven. Gaan zeker terug voor een workshop en om producten te kopen.
The whole shebang workshop
Zaterdag the whole shebang workshop gevolgd. Was super goed geregeld en enorm veel geleerd. Wouter nam uitgebreid de tijd om alles goed uit te leggen, vragen te beantwoorden en indien nodig, te assisteren. En was ook nog eens een attente barman ;) Veel geleerd over de juiste temperatuur en accessoires. Heerlijk 3 gangen menu bereid met een gezellige groep mensen en zo weer meer kamado ervaring opgedaan. Bijvoorbeeld gewerkt met een brick (kende ik niet). Heerlijk malse kip kwam eruit en gelijk ook één aangeschaft voor thuis en diverse kruiden. Wij komen zeker terug!
Workshop met ons bedrijf
Met ons bedrijf hier een BBQ work-shop gevolgd, erg leuk, leerzaam en vooral heel erg lekker. Ze doen dit echt goed en hebben deskundig advies in huis. Zeker voor herhaling vatbaar.
Alles wat je voor de BBQ nodig hebt op één plek
Naast dat ik altijd terecht kan voor al mijn BBQ benodigheden en kwaliteitsvlees, heb ik deelgenomen aan één van de workshops. Zeer goed bevallen, erg gezellig en een hoop geleerd in een ontspanning setting. Zeker een aanrader!
Zeer leuke ervaring om te doen
Zeer leuke ervaring om te doen. Leuke dingen gezien maar vooral geleerd. Lekker gegeten en gedronken. We hebben een drie gangen maaltijd gemaakt was erg leuk en lekker. Kan het iedereen aanraden het te doen je leert altijd weer wat bij.
Geweldige workshop The Whole Shebang
Geweldig leuke en leerzame workshop The Whole Shebang. Super om nieuwe inzichten te krijgen om gerechten te klaar te maken in de komado, het idee voor het nagerecht (flammkuchendeeg met mascarpone, cognac en vers fruit) is een topper [sorry dat het bord sneuvelde]. Maar bovenal de ontspannen en gezellige sfeer waarin de workshop plaats vond. Dank voor de geweldige middag.
Goed opweg geholpen
Bedankt voor alle uitleg bij de aankoop van de green Egg en bij de aflevering. Fijn om op weg te worden geholpen. Zo kan ik gelijk beginnen zonder gebruiksaanwijzingen te lezen.
Ook super dat jullie makkelijk berijkbaar zijn voor vragen. Het is duidelijk dat bbq’en voor jullie een way of live is.
Perfecte adres voor aanschaf BIG GREEN EGG
Hele leuke mensen en goede uitleg gekregen na aanschaf van een BGE. En de service houdt niet op nadat het apparaat is geïnstalleerd. Ik hoop nog vaak van jullie te mogen leren.
Onwijs leuke sfeer
Onwijs leuke sfeer, je leert er veel van en mag daarna ook nog genieten van het zelfgemaakte eten.
Hele leuke workshop ‘the whole shebang’…
Hele leuke workshop ‘the whole shebang’ gehad met mijn broer. De mannen weten waar ze over praten en komen met veel handige tips en adviezen. Hangt een gezellige sfeer en wij gaan dit zeker nog eens doen in de toekomst!