Alles wat er zo'n beetje fout kon gaan…
Alles wat er zo'n beetje fout kon gaan ging fout. Yori was geweldig, dit is niet de manier geweest om fatsoenlijk afscheid te nemen van ons diertje.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Toen onze lieve, stoere, dappere en mooie nog maar 4-jarige kat Sjors was overleden in Zwolle is hij naar Swifterbant gebracht om daar gecremeerd te worden. Ik ben toen gebeld door het crematorium wat ik als erg plezierig heb ervaren. Vanaf de eerste minuut heeft ze me aangehoord en meegedacht. Ik zou een sms ontvangen hoe laat Sjors gecremeerd zou worden en dit hebben ze ook netjes gedaan. Er is ook meegedacht hoe Sjors weer " thuis "zou komen. Wij wonen in het noorden van Nederland. Hierop werd geopperd dat ik niet perse naar Swifterbant hoefde te komen omdat ze ook een locatie in Smilde hebben. Daar zou Sjors dan heen gebracht worden in het urntje die we inmiddels al hadden uitgezocht. Vanuit Smilde is er gebeld hoe ik het wilde hebben. Wilde ik Sjors ophalen uit Smilde, of moesten ze Sjors bij de dierenkliniek brengen? Het maakte mij eigenlijk niet uit, als ik Sjors maar gauw weer op kon halen. Ze gaf aan dat ze ook nog richting ons zou gaan , waarop ik vroeg of ze Sjors dan bij ons thuis wilde brengen, dit was geen probleem. Hoe fijn! Toen ze die middag met Sjors bij ons thuis kwam toonde ze als eerste haar medeleven. Liet toen zien hoe het urntje en het gipsen hart met zijn pootafdrukjes eruit zag. Echt heel mooi gedaan. Ze vroeg toen waarom ik een losse standaard had besteld voor de urn. Mijn antwoord was: om daar het urntje in te leggen zodat die niet plat ligt. Ze zei toen: maar er zit al standaard een vast blokje onder. Oké, dat had ik niet gezien. Dat klopt zei ze, dat hebben meer mensen niet in de gaten en is ook een beetje verwarrend. Toen zei ze: ik heb even meegedacht en nog een iets grotere standaard meegenomen, misschien wil je die wel onder het gipsen hart doen? Ja zei ik, dat wil ik wel. Stuur maar een rekening van het verschil en dan hou ik de iets grotere standaard. Hierop zei ze: nee dat hoeft niet, het is goed zo. Dat was ontzettend aardig van haar. Al met al een zeer fijne ervaring met lieve meedenkende medewerkers.
Jeroen, Mandy & Mike Kraan.
Ik denk aan de monsters van Dierenuitvaartzorg Nederland en van dierencrematorium en dierenkliniek Evidencia en Anicura waarbij geld voor dierenliefde gaat. Wat een stel monsters zijn dat. Ik had het vermoeden al. Maar dit is nu bevestigd bij kassa!
Is het wel mijn geliefde Kootje die ik hier in een urn heb staan?
Please laat je geliefde dier hier niet cremeren of behandelen. !
Ik zou zeggen massaal delen als je kassa hebt terug gekeken.
Ik wou dit ik niet gekeken had, want deze beelden zijn zeer schokkend.
Ik hoop dat alle dierenartsen ook geen afspraken meer maken bij deze crematoria. Niet eens 1 ster waardig.
De communicatie verliep niet geweldig in een periode met volop verdriet. Gebeld worden voor intake (oproep gemist), terugbellen en dan horen dat je huisdier daar niet niet in het systeem staat. Extra check moeten doen of mijn huisdier nog bij de DA was (gelukkig wel). Tweede keer voicemail door hun in gesproken met tot zeker 4x de naam verkeerd benoemen (pijnlijk). Vanaf moment crematie binnen (eind middag) de volgende ochtend vroeg de factuur al in je mail zitten met daarin de misplaatste tekst dat je eerst moet betalen voordat je het as e.d. mag afhalen/ontvangen. Wat ik al schreef op en top begripvolle meelevende toon tijden maken van afspraken, maar backoffice bikkelhard gevoelloos.
Dierenuitvaartzorg ROERMOND
Heel netjes,ook aan telefoon met een rustige stem. (Op moment van verdriet,vond ik dat fijn)
Alles uitgelegd.
En bij ophalen,Alle tijd voor je. Weten waar ze het over hebben Dat vind ik top.
Na het overlijden van onze kat netjes te woord gestaan en alle opties met kosten doorgenomen. Daarna een mooi bericht op welk moment het katje is gecremeerd. Daarna is de as en pootafdruk netjes gebracht en gaan we het zelf een plekje geven.
Ze hadden een locatie in Amsterdam Noord.
Ze zijn verhuisd naar Haarlem.
Ze noemen zich nu Dierenuitvaartcentrum Groot Amsterdam.
Op de website staat echter in google-maps nog de locatie in Amsterdam Noord aangeduid, maar met het adres in Haarlem.
Dit is zeer verwarrend en totaal niet klantvriendelijk.