Mooie posters met detail die makkelijk te bevestigen zijn. De bestelling is een keer gebogen aangekomen door het onvoorzichtig handelen van de bezorg service. Ik kreeg meteen nieuwe. Erg goed en snel... Toon meer
Zeer tevreden met de displate die ik heb gekregen! Het ophangen was gemakkelijk. Alleen bleef de displate zo’n 10min hangen op mijn muur met behang en tijdens het vallen een paar krassen gekregen. Di... Toon meer
De posters zelf zijn geweldig. Hoge kwaliteit, hoge resolutie en prachtig om naar te kijken. Wat heel handig hoort te zijn is de manier van monteren. Magneet op een stickervel aan de muur plakken. Doo... Toon meer
Wij waren al maanden op zoek naar iets origineels aan de muur; zowel een industriële look als grappig. Eindelijk iets tofs gevonden bij Displate 🥰 Super goed verpakt, plates zelf zijn van topkwalitei... Toon meer
We print collectible metal posters that make this reaaally sweet wup-wup sound when you spin them around. Plus, they look super cool no matter where you put them! Any passion you have is here, waiting to enter your collection as a Displate.
Al. Jerozolimskie 123a, 02-017, Warsaw, Polen
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Amazing customer service, responds quickly and resolves everything nicely!

Antwoord van Displate
Super gave poster zojuist binnengekregen. Super snelle levering, super uitleg en super kwaliteit. Aanrader!

Antwoord van Displate
Na een displate te hebben ontvangen die beschadigd werd afgeleverd door UPS, ben ik zeer vriendelijk en snel geholpen door de medewerkers van Displate.
Altijd binnen no-time een reactie via de mail en krijg zonder bijkomende kosten een nieuw artikel opgestuurd.

Antwoord van Displate
De contacten met de service-desk zelf verliepen excellent. Ze waren zeer vriendelijk en zorgden onmiddellijk voor een vervanging van het magneetsysteem dat niet naar behoren functioneerde.
De website zelf vond ik minder klantvriendelijk want het was behoorlijk complex om een mailadres voor de service-desk te vinden. Wat voor mij de enige reden is om 1 sterretje minder te geven. Het positieve persoonlijke contact met de service-desk maakte dat minpuntje meer dan goed (wat bewijst dat de mensen 'achter' een computersysteem altijd fijner zijn dan het computersysteem an sich ;-)

Antwoord van Displate
Door een fout van UPS was mijn pakje teruggestuurd naar Displate. Ze hebben mij meteen op de hoogte gebracht en het pakket opnieuw verzonden (ditmaal via DHL). De customer service is zeer makkelijk bereikbaar en je krijgt snel antwoord. Zeker tevreden over de service.

Antwoord van Displate
Goede en snelle service. Vanwege een eigen fout bij het invoeren van mijn gegevens contact opgezocht met de klantenservice. Deze hebben mij goed geholpen :)
Nogmaals bedankt!
Groetjes, Selina

Antwoord van Displate
Op een maandag kreeg ik mijn bestelling binnen, helaas was 1 van de platen verbogen, die avond heb ik hen meteen gemaild. Dinsdagochtend kreeg ik reactie, ze zouden een nieuwe versturen. Donderdag had ik hem al binnen. Ik ben heel tevreden.

Antwoord van Displate
Great customer support! Very polite people.
I can recommend this company to everyone!

Antwoord van Displate
Goed bedrijf met erg mooie producten, niets over op te brengen!

Antwoord van Displate
Super services. De poster was losgekomen en gevallen en een beetje beschadigd en hebben kosteloos een nieuwe gekregen

Antwoord van Displate
Helaas is na een jaar mijn displate van de muur gevallen zonder aantoonbare reden. Mijn displate is hierbij helaas beschadigd geraakt. De klantenservice was zeer vriendelijk en heeft kosteloos een nieuw exemplaar opgestuurd.

Antwoord van Displate
Bestelling kwam beschadigd aan via UPS. Daarover gemaild, kreeg heel snel reactie en ze stuurden zonder moeilijk doen een nieuwe op (via DHL) die ik 2 dagen later had.
Jammer dus dat hij beschadigd was, maar wel echt heel goed opgelost.

Antwoord van Displate
The displate fell of my wall and they immidently sent me a new one

Antwoord van Displate
Good quality, good customerservice, good packaging, overall good!

Antwoord van Displate
Alle begrip en zeer snelle reactie met betrekking tot onze displates die beschadigd waren. Veroorzaakt door transport. Perfect opgelost. En de displates zien er erg mooi uit.

Amazing service. They spend time in You and help You with everything you need

Antwoord van Displate
Schrijf je niet in op de Club functie, kost je veel meer geld dan dat het oplevert

Antwoord van Displate
Meerdere keren Displates besteld, nu al helemaal snel geleverd (sinds ze een vestiging in Polen hebben gaat het een stuk sneller) en van goede kwaliteit. Laatst bij een bestelling het verkeerde emailadres ingevuld en daarom geen bevestigingsmail gekregen maar de klantenservice heeft me uitstekend geholpen en na twee mails had ik alsnog mijn bevestigingsmail.