Wow, wat een rot bedrijf
Wow, zelfde ervaring als alle andere zotezien. Besteld, betaald maar nooit ontvangen. Ik ga wel aangifte doen en mn bank informeren
Zie er gewoon altijd goed uit. Dat is onze gemeenschappelijke missie. Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit en meest diverse productvariaties om de ervaring van onze klanten met onze EverShape™ producten zo uniek en effectief mogelijk te maken!
Oostenrijk
OPLICHTERS!!! KOOP HIER NIETS!!! Wel betaald maar niks ontvangen. Emails worden niet beantwoord. Zie ook evershape.nl Zijn gewoon onder andere website verder gegaan met dezelfde praktijken...
Zeer matige kwaliteit voor deze prijs.
Klantenservice helaas niet beter.
Verschrikkelijke service én een slecht product.
Wat wil je nog meer (:
1 ster is natuurlijk al te veel.
Had de reviews eerst moeten opzoeken.
Ik ben de zoveelste die de bestelling niet krijgt.
Na meermaals contact komen we geen stap verder. Bezorging blijft uit.
Annuleren is om logistieke redenen niet mogelijk.
Kijk uit met deze oplichters
Als je reviews over dit bedrijf zoekt, Google dan eens op EverShape trustpilot en pak die andere, niet deze.
Dit is een waardeloos dropshipping bedrijf. Panty komt uit China, is niet mooi en véél te klein. Retourneren is een chaos, moet naar Oostenrijk maar zodra je daarover begint geeft EverShape niet meer thuis. Niet bestellen dus!
De positieve reviews op deze pagina zijn in hetzelfde rare, vertaalde taalgebruik als de emails van de zogenoemde klantenservice. Trap er niet in!
Wat een slecht bedrijf! Al meer dan een maand geleden iets besteld (op 2-12) maar nog steeds niets ontvangen, ook geen verzendbevestiging of wat dan ook. Komt door de drukte zeggen ze nou daar geloof ik NIKS van! Ze willen vooral makkelijk geld verdienen bij de goedgelovige mensen! Annuleren kan niet dus maar afwachten zeker. Gelukkig heb ik niet direct betaald want dan was mijn geld mooi kwijt geweest. Klantenservice is ook bagger, ze kunnen je niet helpen en weigeren elke normale vorm van medewerking. Ik zou zeggen bestel hier niet!