firefire arkitekt- & byggerådgivning Reviews 23

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en fantastisk oplevelse og problem fri oplevelse, i min konvertering af mit hus, fra fritidsbolig til helårsstatus. Firefire har en meget professionel tilgang til opgave løsning. Både... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rasmus var proffessionel og vidende om processen over at få mit sommerhus konverteret til helårshus. Han tegnede det meget enkelt op og jeg fik opgaver der nemt kunne løses. Jeg har fuld tillid til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kone og jeg stod overfor en konvertering af vores sommerhus til helårsstatus, og havde i den forbindelse behov for rådgivning herom. Vi havde 3 forskellige firmaer ude og give tilbud. Vi va... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Architectenbureau

Geschreven door het bedrijf

firefire er din rådgiver, hvad enten det gælder ombygning, tilbygning eller nybyggeri firefire varetager rådgivningsopgaver som bl.a. skitseforslag, myndighedsprojekt, hovedprojekt, tilsyn og færdigmelding på byggerier i alle størrelser Vi er fleksible og kan skræddersy rådgivningen til lige præcis de processer, I ønsker varetaget af firefire. Vi går ind for tryghed i processen, hvorfor en aftale med os vil være transparent og til at forstå

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Statusændring fra sommerhus til helårsbolig

Firmaet har været aktivt behjælpeligt med omdannelse af min ejendom fra at have sommerhusstatus til helårsstatus.
Assistancen har bl a omfattet følgende opgaver:

-Forhåndsdialog
-Færdigmelding af byggeprojekt
-Generel byggerådgivning
-Sparring i ombygningsfasen
-Lovliggørelse af bygningsmæssige forhold

Opgaven er løst på yderst professionel vis og til min absolut store tilfredshed

31 december 2024

Fantastisk rådgiver

Fire Firehar hjulpet os med at realisere vores drømmeprojekt fra start tils slut, med fantastisk kommunikation og professionel rådgivning. Vi har arbejdet sammen på to komplicerede projekter og vil fortsætte med at arbejde sammen med Fire Fire i fremtiden.

13 augustus 2025

Gennemført rådgivning

Firefire har hjulpet med etablering af Bar i Aarhus C.
Firefire har hjulpet med at få kortlagt bygningen og tegnet den op til fremtidig indretning. Derudover har de håndteret indhentning af byggetilladelse og færdigmelding af projektet samt facilitering og koordinering af eksterne rådgivere vedr. statik og brand.
Et forløb hvor der var ekstra fokus på tidsplan og deadlines - vi åbnede som lovet af firefire til tiden.
Tak for et godt samarbejde.

8 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med køb af sommerhus

I forbindelse med køb af sommerhus, har firefire været med fra start til slut med deres rådgivning i projektet. Fra forsigtig vurdering inden handlen var endelig til færdigmelding til kommunen. Det udfærdigede dokument var nemt for håndværkerne at forholde sig til og de efterfølgende småting kommunen manglede, hjalp firefire med. Professionel rådgivning som jeg vil give mine varmeste anbefalinger til.

8 augustus 2025

Rigtig god oplevelse

Firefire har ageret rådgiver for os ifm. opførelse af vores domicil, en sag vi selv varetog som totalentreprenør med dem og andre rådgivere på sidelinjen. Vi er selv kommet med en 3D tegning af husets design, hvorefter de har stået for myndighedsprojekt samt indhentning af byggetilladelse. I dele af byggefasen har de assisteret med tillæg til byggetilladelse og diverse sparring ved udfordringer. Efterfølgende har de stået for færdigmelding og ibrugtagningstilladelse, hvilket er en kompleks og tung opgave ved et byggeri som dette. Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med Rasmus og Kajan og vi bruger dem fortsat til andre projekter og anbefaler dem varmt til vores egne kunder. Firefire er rigtig gode til at få tingene til at lykkedes, vi har oplevet eksempler på andre projekter hvor bygherres rådgivere f.eks. ikke har kunnet opnå en tilladelse ved myndighederne som firefire så efterfølgende har kunnet lykkedes med, det skal de have stor ros for.

Ask Arensbach, indehaver Arensbach Entreprise A/S

4 april 2025

Super

Rasmus har været en super sparringspartner fyldt med gode ideer i vores projekt med om- og tilbygning på +120 kvm. Takket være Rasmus har vi fået lavet et lækkert projekt fyldt med gode detaljer på vores hus.

Rasmus har sans for detaljen, hvilket også afspejlede sig i skitserne, i myndighedsprojektet og generelt i hele projektet, hvor vi var så heldige at have ham på som rådgiver.

Tak for samarbejdet - vi kan kun anbefale Rasmus til andre.

1 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konvertering af sommerhus til helårsbolig

Jeg har brugt FireFire i processen med at få mit sommerhus godkendt til helårsbeboelse, herunder lovliggjort en udestue. Rasmus og hans team har hjulpet hele vejen fra varmetabsberegning til færdigt skitseforslag vedr. nye vinduer. Også selve myndighedsprocessen har de håndteret, hvilket har gjort det let og trygt for mig. Jeg giver FireFire min bedste anbefaling.

5 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft et rigtig godt samarbejde…

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med firefire i forbindelse med godkendelsen af vores byggeprojekt, og vi kan varmt anbefale dem til andre, der står over for lignende processer.

Allerede fra den indledende dialog blev vi mødt af et professionelt og dedikeret team, som guidede os trygt gennem de mange krav og procedurer. Firefire hjalp blandt andet med skitseforslag, myndighedsprojekt, dialog med kommunen og indhentning af byggetilladelse. Deres erfaring og overblik gjorde en ellers kompleks proces meget mere overskuelig.

Undervejs har vi oplevet god sparring og byggerådgivning, og det har været tydeligt, at firefire har stor indsigt i både lovgivning og praksis. De var også en vigtig støtte i forbindelse med færdigmeldingen og den løbende kontakt med myndighederne.

Vi har følt os trygge og godt klædt på i hele forløbet – og det skyldes i høj grad firefires professionelle tilgang og evne til at formidle det tekniske i et sprog, vi kunne forstå.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse!

1 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rasmus var proffessionel og vidende

Jeg har fuld tillid til FireFire og ville bruge dem igen uden at blinke.
Den bedste rating herfra

4 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel hjælp til retlig lovliggørelse af byggeri

Rasmus Gandrup har været en uvurderlig hjælp til at opnå en retlig lovliggørelse på komplekse ældre sekundære bebyggelser på vores parcel.
Rasmus har styret al kontakt til myndighederne og har været en kompetent og uvurderlig støtte for både os og for den samlede proces. Rasmus er årsag til, at lovliggørelsen er gået så smertefrit og hurtigt igennem og dermed minimeret vores udgifter til det samlede byggesagsgebyr.
De bedste anbefalinger til Rasmus og firefire herfra.

15 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kone og jeg stod overfor en…

Vi havde 3 forskellige firmaer ude og give tilbud. Vi valgte firefire med Rasmus og Kayan, da de var fair på prisen, og virkede yderst kompetent og behagelig i vores snakke.

Det har været en rigitig positiv oplevelse, og alt er kørt ligesom Rasmus beskrev det ville. Vi ved godt, hvor vi går hen, næste gang vi har behov for byggerådgivning.

De varmeste anbeflinger
Familien Fabild

1 augustus 2024

Stor anbefaling

Rasmus har været en kæmpe hjælp og det har været fantastisk at kunne læne sig tilbage og vide at der var styr på det. Han har været en del af processen fra start til slut og har sikret en smertefri proces fra sommerhus status til helårs status. Stor anbefaling herfra.

29 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og grundig byggerådgivning…

Professionel og grundig byggerådgivning – konvertering og ombygning fra sommerhus til helårshus.

Fra start og til slut har vi oplevet at Rasmus Gandrup hele tiden været tilgængelig og haft overblikket, han har lavet gode aftaler med håndværkerne samt taget sig god tid til at inddrage os i idéudviklingen og lytte til vores ønsker.
Vi står nu med et unikt hus, hvor Rasmus Gandrup har formået at omsætte vores ønsker til virkelighed og krydre det med hans faglige ekspertise og kreative forslag.
For to uerfarne har det været trygt og helt afgørende, at vi har haft FireFire på vores hold, og vi var ikke kommet i mål til tiden uden Rasmus Gandrups kyndige vejledning og evne til hele tiden at holde fremdrift i projektet. Rasmus Gandrup har holdt alle bolde i gang ift. indhentning af byggetilladelse, dialog med kommunen, koordinering med håndværkere mv., samtidig med at han har taget sig tid til både at forklare og lytte – og hele tiden har haft øje for at optimere og justere undervejs. Byggeprocessen har været transparent fra skitse til færdigt hus.
FireFire har fornuftige priser og vi har været meget tilfredse gennem hele forløbet. Hvis vi skal fremhæve noget særligt, så må det være at de tager sig af alle elementer i en konverterings- og ombygningsproces. Det, at vi kun har haft én person at skulle forholde os til, har virkelig været et stort plus!

15 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firefire har hjulpet med konvertering sommerhus til helårshus:

Firefire har hjulpet mig med:
-Konvertering af sommerhus til helårsbolig
-Energiberegning
-Myndighedsprojekt
-Dialog med kommunen
-Færdigmelding af byggeri
Samarbejdet med Firefire har været hurtigt og effektivt og med meget konkrete råd og vejledning.
Også konkurrencedygtige priser. Deler gerne mine erfaringer.

2 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået hjælp fra opstart af mit…

Jeg har fået hjælp fra opstart af mit byggeprojekt til færdigmelding. FireFire har været enorm professionel og meget pålidelig. Som nybygger har jeg været meget taknemmelig for den rådgivning jeg har fået og har ku mærke at Rasmus, går ind i opgaven med en oprigtig interesse i at hjælpe. Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling!

30 september 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.