Nu är vi tillbaka i Sverige efter en underbar resa full av olika upplevelser både i bushen och i Kapstaden. Att få se the big five,wow. Allt har fungerat med bokningar , upphämtningar osv. Vi kan va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt flöt på väldigt bra med många flyg och transporter från och till flygplatserna. Hade kunnat vara en dag till i Kapstaden. Safarin på Lamai lodge var fantastisk vår guide Jesse mycket kunnig och t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flamingo Tours var ett mycket bra alternativ för oss. Vår resa från norr till söder i Vietnam gick helt smärtfritt, koordinationen av hämtningar och lämningar från flyget, även 4 inrikes flygresor sam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var 4 st som åkte på rundresa till Sri Lanka. Väldigt bra upplägg med fina hotell o upplevelser sen en kunnig o hjälpsam chafför som vi hade under resan. Höjdpunkten var Lejonklippan men många... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Resor till de allra bästa resmålen i världen hittar du hos Flamingo Tours. Vi arrangerar safariresor, rundresor och badsemestrar runtom i världen och vi arbetar vi ständigt med att hitta nya spännande destinationer. Vårt stora kontaktnät gör det möjligt att skräddarsy din drömresa till ytterst konkurrenskraftiga priser. Våra reseexperter har många års erfarenhet av våra resmål och är alltid redo att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig personlig service. Kontakta oss i dag och låt Flamingo Tours visa dig Det Bästa i Världen.
Dalgasgade 25, 4. sal, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Allt har varit kanon, men det återkommer jag strax till.
Det började lite knackigt med att flyget till Amsterdam var försenat så vi blev tvungna att springa för att hinna med flyget till Bali. Med facit i hand hade det varit bättre om vi hade varit bokade på en tidigare flight från Stockholm och fått vänta lite på Schiphol. Detta resulterade i att våra väskor inte heller kom med. (Men de kördes till vårt hotell dagen efter.) Väl framme i Bali hade det blivit något missförstånd med upphämtningen, men det löste sig snabbt efter ett trevligt samtal till Flamingo Tours journummer.
Därefter blev vår resa helt fantastisk. Vi fick en fantastisk guide plus en jättebra chaufför som tog oss till risterrasser och tempel norr om Ubud, sedan vidare med båt till Gili Trawangan med strandliv och bra dykning med Scuba Froggy. Efter några dagar vidare till Nusa Lembongan för mer strandliv och en snorkeltur där vi såg jättemantor. Och nu avslutar vi med några lata dagar på Nusa Dua.
Genomgående har vi haft jättebra hotell. Alla transfers har funkat perfekt. Och alla människor vi har träffat har varit otroligt snälla och rara.
Vi är 110% nöjda och kommer definitivt anlita Flamingo Tours för framtida resor.
Vi vill ge våra varmaste rekommendationer.

Antwoord van Flamingotours.se
En fantadtisk rundresa på Bali. Bra planerad och hotellbyten gjorde att man upplevde mer av Bali. Guiden och chauffören var fantastiska. Kan verkligen rekommendera att resa med Flamingo Tours.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi åkte med Flamingotours till Vietnam. Vi besökte olika städer i Vietnam och avslutade på Phu quoc. Det var en så fin resa och allt fungerade så smidigt med hotell, transporter och guidade turer. Vi är supernöjda!

Antwoord van Flamingotours.se
Välplanerad resa rill Bali och Komodo! Två veckor i oktober -25.

Antwoord van Flamingotours.se
Mycket välplanerade två veckor på Bali och Gili Trawangan. Vi bodde på tre olika hotell och orter. Alla transfers, flyg, hämtningar och lämningar har fungerat klockrent. Kan absolut tänka mig att boka även nästa resa med Flamingo tours!

Antwoord van Flamingotours.se
Jättefin lodge med fantastik mat och en suverän guide i Melvin.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi har alltid haft en dröm att åka på safari och se djuren man endast ser på TV men har tyckt att det har varit för dyrt. Vi hittade Flamingo Tours av en slump med priser som var bra, så vi tänkte varför inte, och har INTE ångrat det en sekund. Allting flöt fantastisk
från första kontakt till Vi landade hemma igen. Lodgen, Lamai Lodge, dom
jobbar med är helt fantastisk, otroligt kunniga guider som ser till djurens bästa, all personal på lodgen var fantastisk hjälpsamma och trevliga.
Vi sa när vi kom hem att vi ska åka ner igen och självklart kommer vi att använda oss av Flamingo Tours.

Antwoord van Flamingotours.se
Mycket bra organiserad resa till Bali där vi bott på 4 olika platser. Bra val av de olika platserna som skilde i upplevelse och utbudet som gjorde resan roligare. Transporterna mellan funkade väldigt bra, både guiden och chauffören gjorde kanon jobb och allt fungerade perfekt. Vi hade inte ett enda negativ upplevelse på resan. Överallt där man kommit kände man sig välkommen. Var första gången på Bali men vill definitivt återvända dit.

Antwoord van Flamingotours.se
Vår safari i Kenya med några dagars bad på Zanzibar blev mycket lyckad. Vår duktiga guide Moses hittade The Big Five under våra 4 dagars safari och vi fick lära oss mycket om olika djur. Vistelsen på Zanzibar på bra hotel blev en avkopplande avslutning.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi hade fantastiska reseupplevelse under tre veckors resa i Kenya! Otroliga djurupplevelser i Masai Mara och ytterligare ett par nationalparker. Trevlig och kunnig guide. Vackra och välordnade lodger och bush camps. Därefter spenderade vi en tid vid Diani Reef Beach Spa and Resort söder om Mombasa. Vacker miljö. Välsmakande måltider. Och framför allt fantastiska möten med fem olika aparter vid hotellet.

Antwoord van Flamingotours.se
Det var fantastisk park vi hade mycket bra guider och såg många djur. Lodgen var otroligt bra med utsikt över vattenhål, underbar personal och väldigt god mat. Kan verkligen rekommendera.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi hade en helt fantastisk upplevelse med 5 dagar safari i 4 olika parker. Vår guide var erfaren och trygg chaufför som tog oss säkert fram över allt. Våra lodger och bush camp var mycket bra, vi sov på 3 olika platser. Upplevelsen att bo mitt i Serengeti i safaritält överträffade allt, där djuren kommer tätt inpå.
Det enda som var mindre bra var lunchpaketet som vi åt på ordnade platser i parkerna. Det var långa dagar ute och lite lunch. Vi hade önskat att det framgick att man inte kunde ta ut i dollar i bankomaterna, trots att det handla mycket med dollar.
Vi kan varmt rekommendera Flamingo Tour!! Detta var vår mest magiska resa vi gjort. Tack! 🙏🏽

Antwoord van Flamingotours.se
Vill bara skriva och tacka för en väl genomförd resa för oss till Bali.
Allt har verkligen fungerat jättebra. Allt från guide, hämtning och lämning, båtturer, hotell och flyg.
Det ända som kanske inte ligger på plussidan var vädret, att det var skräpigt speciellt på Gillie T , och sen en riktigt lång flygresa. Men det har ju inget med er att göra.

Antwoord van Flamingotours.se
Bra organiserat allt fungerade perfekt.
En fantastisk guide ”Pallaggio” gjorde vårt Safari till en fantastisk upplevelse.
Där Serengeti var kronan på verket med 2 nätter på savannen. Härlig vistelse på Zanzibar med ett fantastiskt hotell och vackra stränder.

Antwoord van Flamingotours.se
Vår guide Frank! Helt otroligt fin och inspirerande människa men också en otroligt proffsig och bra guide. Hade vi haft någon annan så hade inte resan blivit lika bra som den vart. Han gav oss ett bra upplägg och vi fick se allt och lite till. Lejonets process för att jaga och äta, 20 st av flocken som kom och tog del av maten sen. 3 geparder som tagit en gasell, se en leopard, en elefant som vart arg på oss och mycket mer. Frank förtjänar det bästa

Antwoord van Flamingotours.se
Mycket välorganiserat och bra utflykter och boende. Tydlig beskrivning av resan och resmål i förväg och på plats tydlig kommunikation via WhatsApp kring tider och kontakt till guider. Vi valde att göra en uppgradering av boendet väl plats på Koh Samed. Det var inga problem men kan säkert vara lite svårare vid högsäsong då vi reste i början på juni. Hela familjen med tre unga vuxna har ett fantastiskt minne för livet.

Antwoord van Flamingotours.se
Vi har precis avslutat en tredagars safari med Frank och Flamingo Tours – och vi saknar ord för att beskriva hur mycket vi uppskattade Frank. Utan honom hade upplevelsen helt enkelt inte varit densamma. Frank hade planerat våra dagar in i minsta detalj, och varje dag bestod av olika, noggrant sammansatta upplevelser. Det var en unik och djupt speciell resa som vi kommer att bära med oss resten av livet.
Tack vare Frank fick vi uppleva magiska delar av Serengeti. Vi såg en gepard som åt sitt byte, en dramatisk jakt där lejon försökte ta en zebra – följt av 15–20 lejon som samlades för att dela på bytet. Vi kom otroligt nära giraffer och elefanter, såg leoparder, flodhästar både på land och i vatten, och till och med en noshörning… Det var helt fantastiskt och något utöver det vanliga.
Men det verkligt magiska kom från Frank själv. Han var inte bara vår guide – han skapade hela upplevelsen. Frank fick allt att kännas äkta och unikt. Vi kom honom nära och han lärde oss så mycket, inte bara om djuren utan också om kulturen, naturen och människorna. Han fick oss att känna en djup koppling till allt vi såg och upplevde.
Den som får Frank som guide på sin safari är lyckligt lottad – för de kommer att få en oförglömlig resa. Vi vill ge Frank våra allra varmaste rekommendationer – för utan honom skulle ingen safari kännas tillräckligt bra!

Antwoord van Flamingotours.se
Vi är överlag väldigt nöjda med vår Baliresa. Guiden var trevlig och berättade gärna om sin ö. Transporterna till och från de olika orterna fungerade jättebra. Vi älskade vår vistelse på ön Nusa Lembogan, där hade vi gärna stannat några dagar till. Det enda som inte riktigt levde upp till den höga kvaliteten för övrigt var Lovina. Vårt hotell låg i ett industriområde med 70 väg utanför, mycket svårt att se sig omkring. Vi gillade in delfinsafarit, många båtar som åkte runt och jagade delfinerna.
Kan rekommendera Flamingo tours.

Antwoord van Flamingotours.se
Att Flamingo använder Turkish Airlines är under all kritik, de som är har så dåligt renommé. Turkish tog bort våra betalade säten så vi var tvungna att köpa nya.
Jag tror knappast att någon av Flamingos personal har varit i Vietnam för bemötandet från kundtjänst var väldigt svalt. De har nog inte heller varit med på arrangemangen i Vietnam för de var 8-16 varje dag utan möjlighet att strosa runt.

Antwoord van Flamingotours.se
Tack för ett suveränt engagemang inför resan och vidare arrangemang under hela rundresan på Kuba. Vi är så nöjda och tacksamma att vi hade möjlighet att ändra lite i originalrutten, vilken i sig är väl genomtänkt för en optimal upplevelse. Dock valde vi lite fler dagar i Havanna vilket passade oss perfekt. Alla trevliga boenden och transporter var en stor bidragande del till lyckad resa, väldigt fina casas och hotell med människor som tog så väl hand om oss, punktliga och bekväma transporter vid varje ny etapp. Löpande information från lokala representanter på plats, från hämtning, (i en Cheva 58 👍🏾) vid ankomst till personlig transport och avlämnande inför hemresan. Utifrån de ibland lite utmanande förutsättningarna som finns på Kuba, detta bör man vara medveten om i förväg, har Flamingo Tours och genomgående fantastiskt vänliga och hjälpsamma människor vi mött, gjort att allt blev bästa möjliga upplevelse. Smidigt, tryggt och bekvämt, snyggt jobbat alla hälsar Carita och Mats!

Antwoord van Flamingotours.se
Lees meer over geverifieerde reviews.