Goede service Kan niet naar Dubai ga nu naar Marokko Direct goed en adequaat geregeld via de app en nu een esim voor Marokko Dank u voor de geweldige service! Frank

Ik gebruik FlexiroamX al een paar jaar met grote tevredenheid wereldwijd. Na een probleem contact gehad met customer service en binnen een half uur weer online
FlexiRoam’s versatile network spans 520 network operators in over 200+ Countries and Regions, making it the preferred service for consumers and travellers worldwide.
UNIT 05, 4/F, ENERGY PLAZA, No. 92, GRANVILLE ROAD, TSIM SHA TSUI EAST, Hong Kong
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kan niet naar Dubai ga nu naar Marokko
Direct goed en adequaat geregeld via de app en nu een esim voor Marokko
Dank u voor de geweldige service!
Frank

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Heb voor het eerst Flexiroam proberen te gebruiken in Zuid Afrika maar werkte niet en bij thuiskomst contact gehad met de klantenservice en die reageerde snel en hebben mij netjes geholpen en tegoed gegeven. Prima service

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Super service via whatsapp.
Na robot doorverbonden met fysiek persoon. Mijn “probleem” direct opgelost.

Quick response and great support. Issue solved in 5 minutes

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Flexiroam aangeschaft voor Taiwan. Tot mijn grote verbazing kon ik niet naar ChatGPT. Ik vermoed omdat Flexiroam in Hongkong (dus China) gevestigd is. Op WiFi werkte het wel, dus ligt niet aan Taiwan. Ik heb Flexiroam uiteraard verwijderd van mijn telefoon.

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Great and quick help. Superb solutions. Chapeau!!!!!
Update: na contact te hebben gehad met Flexiroam eerst middels hun chatfunctie in de app en later via WhatsApp (snel antwoord ook!), bleek dat mijn fysieke simkaartje is verlopen en ik een nieuwe moest aanvragen. Meteen gedaan en kreeg zojuist al bericht van UPS dat deze onderweg is. Kost wel 14US$ shipping kosten (vier jaar geleden was dit gratis), maar ben tot zover content met de reactie van Flexiroam en zal ook laten weten of ik straks met de nieuwe sim dataplannen kan aanschaffen!
k heb een fysieke sim van Flexiroam in mijn dual sim telefoon. Geen e-sim.
Tot voor kort kon ik regional plans aanschaffen.
Als ik dit nu probeer, vraagt Flexiroam mijn adres en wordt 14 dollar aan verzendkosten aan mijn winkelwagen toegevoegd. Ik wil niets toegestuurd krijgen. Maar gewoon een dataplan aanschaffen en activeren op mijn flexiroam simkaart. Dit lukt niet meer.

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Quick reply on all of my questions. And my problem with my new phone was quickly resolved.

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Ik heb data gekocht voor 69 USD waarbij ik 30% korting zou krijgen met de code ALL30 ! De actie verliep op 25/08. Ik kocht de data op 23/08.
Tijdens de betaling met creditcard was het niet mogelijk de code in te vullen!
Na heel veel chatten met de customer service nemen zij mij niet serieus! Doen helemaal niks! Pure diefstal! Ik maak mijn data op en stap over op een andere provider! Advies: trap niet in beloftes van FlexiRoam! Zij doen niet wat ze beloven!!!

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Ik had een unlimited bundel gekocht voor 7 dagen. Na alles te hebben geïnstalleerd wou de simkaart geen verbinding maken met het internet. Ik heb geprobeerd de klantenservice te contacteren en de hele dag geen reactie gekregen. Jammer dat er nu al een hele dag van mijn unlimited bundel af is aangezien hij meteen start als je hem activeert en ik de bundel dus helemaal niet heb kunnen gebruiken. Ik zou graag mijn geld en een reactie terug zien

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Ik kocht 15 dagen “unlimited” internet voor mijn vakantie in Turkije en betaalde hier €50 voor. Na dag 10 werkte mijn internet plots niet meer. Via de chatbox kwam ik te weten dat “unlimited” bij hun 3G per dag betekend. In mijn ogen is dit misleidende reclame. Intussen heb ik opnieuw internet gekocht via een andere provider (Nomad) die tevens een pak goedkoper is. Toen in hun confronteerde via de chatbox werd er zelfs niet meer gereageerd op mijn berichten.. zeer onprofessioneel.

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Na een recente app update was ik mijn nog te activeren tot 20 sep 2024 global 20 gb data plan kwijt.Ik heb de service desk gecontracteerd en het zou binnen 24 uur hersteld worden. een dag later nog niets en ik ga morgen naar Hong Kong. Ik heb inmiddels via een andere provider een esim geinstalleerd. Ga bij mastercard mijn geld van Flexiroam terugvorderen. Krijg alleen antwoord van een chatbot.

Antwoord van FlexiRoam Asia Limited
Goede after service en hulp via whatsapp !
Kom esim van oude toestel op nieuw toestel te activeren !
Goede bereikbaarheid op de meeste plaatsen in de wereld
They helpt me via Whatsapp to start my Sim card. I am very hay
De klantenservice is ongelofelijk snel. Zodra je contact maakt via bijvoorbeeld WhatsApp of mail, heb je, naar mijn ervaringen, binnen een paar minuten antwoord en wordt je issue opgelost. Ik reis veel voor m’n werk en ben zo’n twee weken per maand buiten Europa. Fantastisch om dan gewoon bereikbaar te zijn, met Google maps m’n weg te kunnen vinden en niet bij thuiskomst voor onverwachte kosten kom te staan.
Quick reply by chat during installing e sim that didn’t work out.
Ik gebruik FlexiroamX al een paar jaar met grote tevredenheid wereldwijd.
Positive ervaring met helpdesk en tot nu toe een goede connectie in het buitenland. Minpuntjes: je kunt het geld in je "wallet" niet besteden als je een dataplan met korting koopt. Geen idee waarom niet.....Hier wordt niet duidelijk voor gewaarschuwd. Let ook op als je je fysieke simkaart in een telefoon stopt met eSIM mogelijkheid. Dan kun je alleen nog maar eSIM bundels kopen en kun je op je fysieke simkaart geen dataplan meer kopen. Ook hier geen waarschuwing. Daarom verkeerde bundel gekocht. Refund op wallet. Simkaart weer laten herstellen (gelukt) maar kan nu via de wallet helaas niet meer de juiste bundel kopen (met de septemberkorting).
Aanvullend: inmiddels is het onstane probleem opgelost en heb ik mijn geld snel terug gekregen. Wederom een positieve ervaring met de klantenservice. Daarom 'n sterretje erbij