FunnySound

6. Podium

DJ / Drive-In Show / Entertainment

We hebben de pietjes op bezoek gehad

We hebben de pietjes op bezoek gehad
En wat hebben de kinderen genoten tijd voor een liedje zingen en een leuk gedicht voor elk kind nog wat leuke foto’s gemaakt hun dag kon niet meer stuk volgend jaar hopen we weer op jullie broek

2 december 2022

Online pietenboodschap

Online pietenboodschap, was super! Goede communicatie over wat erin moest staan en echt een persoonlijke boodschap voor onze dame! Heel leuk hoe ze het kind toespreken, heel betrokken! Ze was zo blij dat Hoofdpiet en meisjespiet aan dr verjaardag hadden gedacht in deze toch wel hele drukke dagen voor de pieten ❤️

3 december 2022

Heel tevreden!

Heel tevreden over de geleverde diensten. De communicatie vooraf, tijdens en na de activiteit was erg prettig. Hele leuke pietjes! Persoonlijk en professioneel tegelijk. Zeker voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden.

2 december 2022

Hetkinderkafee

Wij van het kinderkafee organiseren vier keer per jaar een kinderdisco avond voor de kinderen van de basisschool en brugklas en mede dankzij funnysound zijn deze avonden een groot succes. Alles afgestemd op de wensen van de kinderen
Geweldig goede geluidskwaliteit.

30 september 2022

De Pietjes

De Pietjes waren érg leuk! Iedereen was onder de indruk. Ontzettend lief en persoonlijk verhaal van de rijm-Piet.
Zéker een aanrader!

27 november 2022

Fantastische dj op mijn verjaardagfeest

Fantastisch verjaardagfeest gehad mede dankzij Funny Sound. Ruben draaide de hele avond leuke, gezellige muziek en af en toe een verzoek nummertje. Hij speelde leuk in op de mensen en we hebben heerlijk gedanst de hele avond.

10 april 2022

De Schans

Deze pietjes waren zeer leuk met de kinderen. Wel of geen praters tegenover zich het maakte ze niks uit want ze wisten er gewoon iets leuks van te maken. Zo hebben we ondanks Corona toch een gezellig Sinterklaas feest kunnen creëren voor onze bewoners. Ze hebben genoten!

14 december 2020

Pietjes

Eerste keer geboekt de pietjes! Echt een succes, wij waren zeer benieuwd hoe de kids het zouden vinden! Maar ze voelden zich al snel op hun gemak, pietjes waren zeer lief (hun woorden)! Super leuk verhaal voor de kids! Geslaagd! Voor herhaling vatbaar!

9 december 2020

Top bedrijf!

Heerlijk bedrijf om mee samen te werken, van alle markten thuis , denkt goed mee, past zich per event aan. Zorgt altijd voor een knallend feest! Succes gegarandeerd!

9 maart 2020