Pakketje zou op 02-04-2026 bezorgt moeten zijn. De volgende dag gelijk bericht gestuurd, vis Gls en Douglas, dat het pakket niet is bezorgd. Paar weken geleden aangegeven, dat ik het geld terug wil he... Toon meer

De aankoop en betaling is simpel. Verder moet ik nog ervaren of het echt helpt maar het ziet er veelbelovend uit. Ik heb inderdaad kurkuma gebruikt. kreeg ernstige darmproblemen. Dus ben er mee opge... Toon meer

Beste Dokter Madjic, Ik merk Uw bewogenheid voor de mensen, dat is bijzonder en prijzenswaardig. dit mag best wel gezegd worden, ik dank U voor Uw onderzoek en het ontstaan van dit geweldige prod... Toon meer

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Golden Tree met haar klanten om gaat. Ze reageren uiterst snel, fatsoenlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht en hebben een zeer klantvriendelijke opstellin... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Fitness- en voedingsservice

Unlock the secrets to exceptional well-being and timeless beauty. Our scientifically-backed products, crafted with the help of physicians and experts, deliver visible results, offer safe usage and come at an affordable price. Join our community of thousands of satisfied users and create a wonderful and healthy lifestyle for yourself. If you have any questions or concerns regarding Golden Tree products, please don't hesitate to reach out to us.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Relax

Goed te vinden. Bij onduidelijkheden wordt ik gebeld.
Mijn ideeën zijn ook belangrijk. Goed overleg.

15 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het overleg en de communicatie.

Te vreden klant

Zij blijven je op de hoogte stellen over de status van je bestelling. Chapeau.

8 mei 2025

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We waarderen het zeer dat u onze communicatie over de status van uw bestelling waardeert.

Snelle levering. Het product lijkt goed te werken.

12 mei 2025

Antwoord van Golden Tree

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het product.

Mocht u nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar.

Bestelling goed te volgen

Bestelling goed te volgen en alles mooi op tijd, volgens track en trace aangekomen.
Nu maar zien of het product goed werkt

12 mei 2025

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat uw bestelling goed te volgen was en op tijd is aangekomen.

We hopen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

zeer overzichtelijke online shop

zeer overzichtelijke online shop. Snelle en correcte service.

5 mei 2025

Antwoord van Golden Tree

We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent met onze overzichtelijke webshop en snelle, correcte service. Hartelijk dank voor uw feedback!

bestelling geplaatst

bestelling geplaatst, keurig geleverd

4 mei 2025

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle afhandeling van uw bestelling. Wij wensen u veel succes!

Wat ik heb besteld heb ik keurig…

Wat ik heb besteld heb ik keurig ontvangen.
Vond het wel lang duren. Als de voorraad opraakt, moet ik deze tijdig aanvullen.

28 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zijn verheugd te vernemen dat uw bestelling is ontvangen. Wij bieden onze excuses aan voor de lange levertijd en doen ons uiterste best om de verzendingen te versnellen. Vergeet niet om uw voorraad tijdig aan te vullen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vlotte service

Goede uitleg. En vlot gelevert

30 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat de service en levering naar wens waren. Als u verder nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.

Vlot bestellen en snel geleverd

Bestellen via de website verloopt vlot. Ook goede uitleg over de producten.
Enkel de levering, het lukt me niet om een servicepunt te selecteren zodat er thuis geleverd werd, en dat vind ik vervelend omdat je daar rekening mee probeert te houden zodat je thuis bent bij de levering. Dit is onaangenaam en tijdrovend. Voor mij althans.

25 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat het bestellen via onze website vlot verliep en dat de productinformatie duidelijk was.

We begrijpen uw frustratie met de leveringsopties en willen ons verontschuldigen voor het ongemak. We werken er voortdurend aan om onze service te verbeteren, en we zullen uw opmerking meenemen om toekomstige ervaringen te optimaliseren.

Als u hulp nodig heeft met de levering of verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Een gouden boompje voor oplichters

Nadat ik Golden Tree Active Burn bijna 3 maanden heb gebruikt ben ik geen grammetje afgevallen. Koop deze troep alleen als je portemonnee te dik is.

24 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen uw frustratie, maar willen u erop wijzen dat TrustPilot bedoeld is om de kwaliteit van onze diensten te beoordelen, zoals klantenservice, bestelling en levering, en niet het product zelf. We moedigen u aan om uw beoordeling over het product te herzien en deze te plaatsen op de juiste website die speciaal bedoeld is voor productbeoordelingen.

Snelle bezorging en goed verpakt

Snelle bezorging en goed verpakt. Nog geen resultaat.

19 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Uitstekend! Wij danken u voor uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Alles klopte !!

19 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Dat is goed om te horen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het bedrijf heeft een snelle levering.

Het bedrijf heeft een snelle levering.
Vrijdag 11 april heb ik ontvangen dus kan nog niet vertellen of het bij mij werkt

11 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Wij zijn verheugd dat u uw bestelling snel hebt ontvangen. Wij hopen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meerdere producten aangeschaft via deze…

Meerdere producten aangeschaft via deze site, o.a.
Golden tree Nighttime Burn capsules en My Cycle poeder. In 1 woord "waardeloos" deze producten helpen zeker niet bij afvallen. Ik wilde maar zo'n 5 kilo afvallen. Er is zelfs geen grammetje af terwijl ik het gebruikt heb zoals voorgeschreven. Het enige dat is verminderd is de inhoud van mijn portemonnee. adviseer deze producten

22 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen dat het frustrerend is wanneer een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij willen benadrukken dat Trustpilot bedoeld is om de kwaliteit van onze dienstverlening, zoals klantenservice en levering, te beoordelen. Wij raden u aan uw mening over onze producten op het daarvoor bestemde platform te plaatsen, zodat anderen deze kunnen lezen. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan wij graag voor u klaar!

Top!!

De producten zijn heel goed en ze worden snel geleverd. Als ik vragen heb worden die per mail ook heel snel beantwoord! Top!!

4 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Wij zijn verheugd dat u tevreden bent over onze producten en service. Wij danken u voor uw positieve beoordeling, wij stellen deze zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag tot uw beschikking.

Ik had my cycle gekocht ivm hormonale…

Ik had my cycle gekocht ivm hormonale onbalans en gewichtstoename
Het middel 1 mnd gebruikt met 0 resultaat
Nachtelijk transpireren
Slecht slapen
Niks in gewicht verloren
Kortom niets gedaan

14 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Het spijt ons dat u geen positieve resultaten hebt ondervonden na het gebruik van My Cycle. We willen echter benadrukken dat Trustpilot een platform is waar we geen productbeoordelingen publiceren. Wij moedigen u aan om uw ervaringen te verifiëren en op de relevante platforms te publiceren.
Op Trustpilot beoordelen we zaken zoals de klantenservice, het bestelproces en de levering van het product. Als u feedback heeft over deze aspecten, dan horen wij dat graag!
Als u nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan wij altijd voor u klaar.

Wat jammer dat de reviews over de…

Wat jammer dat de reviews over de bezorging gaan..past beter bij DHL

9 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Het spijt ons dat uw ervaring niet bevredigend was. Ten eerste willen wij u erop wijzen dat wij geen gebruik maken van DHL-diensten. Als verzender zijn wij natuurlijk verantwoordelijk voor de zendingen die wij versturen.
Trustpilot is een platform waar we ook feedback ontvangen over de klantenservice, het bestelproces en de levering van producten. Wij moedigen u aan om deze aspecten van uw ervaring te beoordelen, zodat wij ons voortdurend kunnen verbeteren.

Nieuw begin.

Nieuw begin.
Op dit moment kan ik geen review schrijven vanwege weinig ervaring. Eerste bestelling.

8 april 2025

Antwoord van Golden Tree

Dank u wel voor uw bericht. Wij willen u erop wijzen dat Trustpilot een platform is dat niet bedoeld is voor het beoordelen van producten of de effecten daarvan. Wij verzoeken u vriendelijk om uw recensie te herzien en deze te richten op de aspecten die betrekking hebben op het platform, zoals de klantenservice, het bestelproces of de levering.

Mocht u verdere vragen hebben of aanvullende informatie wensen, staan wij uiteraard voor u klaar.

is makkelijk te volgen via e-mail de…

is makkelijk te volgen via e-mail de pakket is in goede order ontvangen

5 april 2025

Antwoord van Golden Tree

We zijn erg blij om te horen dat het pakket in goede staat is ontvangen, en bedankt voor je feedback!

Als je verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!