Groenthuisbezorgd.com

Bestelling geplaatst, betaald via Bitcoin maar website blijft zeggen dat de betaling nog niet ontvangen is. 2 weken verder, al drie emails gestuurd via contact formulier, maar geen reactie...

Mijn bestelling zou normaal gezien vandaag worden verzonden dus wou even de status checken maar de site is onbereikbaar blijkbaar ? Maak me wel een beetje zorgen. Hopelijk komt mijn bestelling aan w... Toon meer

Na wat reviews te scannen vanuit België een "test" pakket besteld via groenthuisbezorgd.to Goede communicatie met klantendienst, snelle response tijd. Product is dik in orde! Momenteel aan he... Toon meer

1. Vereniging of organisatie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wiet kopen online. Snel ✅, veilig ✅ en discreet ✅ kwalitatieve Wiet en Hasj thuisbezorgd ✅. Wiet bestellen online voor 12 uur = de volgende dag in huis.

Zelfs 1 ster is al teveel

Zelfs 1 ster is al teveel. Maand verder, en nog altijd niet gezien van bestelling !

ECHT ERG! KOOP HIER NOOIT!
ZIJ ZETTEN MENSEN IN 'T ZAK

4 maart 2021

Betaald maar geen verzending en geen reactie

22 februari 2021

Geen reactie

Geen reactie, niets aangekregen. Ik weet niet wat het probleem is. Geld is wel weg..

Update: nog steeds niets aangekregen.

21 februari 2021

Bestelling geplaatst en betaald maar…

Bestelling geplaatst en betaald maar geen bevestigingsmail gekregen noch antwoord op het contactformulier...

Jammer want had veel lovende dingen gehoord. Dan maar naar de concurrentie zeker? Zekerheid > opportuniteit.

17 februari 2021

Bestelling niet aangekomen en geen reactie

Normaal gezien werkt dit prima, maar sinds kort niet meer. Geen reactie op probleem met bestelling 26938. En bestellingen 27147 & 27135 zijn na 10 dagen nog steeds niet aangekomen. Vooral jammer is dat er na 3 keer contactformulier ingevuld te hebben, er nog steeds geen mailtje met feedback terugkomt.

16 februari 2021

Oplichters ze nemen wel je Bitcoins

Oplichters ze nemen wel je Bitcoins, maar je bestelling versturen is er niet bij. Ook niet als je vraagt wat de status is krijg je geen antwoord, en daarna wordt je geblokkeerd.

26 december 2020
Logo Groenthuisbezorgd.com

Antwoord van Groenthuisbezorgd.com

zou je contact met ons willen opnemen deznoods via ons telegram account? (@Gtb) wij blokkeren NOOIT klanten.

we hopen je te kunnen helpen!

Handig, heel fijn en leuk

Dit is heel erg fijn in deze tijden (ook daarbuiten!!).
Altijd genoeg keuze, soms moeilijk kiezen zelfs! Verschillende producten geprobeerd, altijd goede kwaliteit! Levering zoals verwacht en vermeld.

22 december 2020

Wiet gekregen voor mijn verjaardag en…

Wiet gekregen voor mijn verjaardag en ik was aangenaam verrast. Goede kwaliteit toppen & de klare jointjes deden hun werk. Ook zeer goed verpakt, wat de privacy ten goede komt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Logo Groenthuisbezorgd.com

Antwoord van Groenthuisbezorgd.com

bedankt voor uw review wij proberen continu verbeteringen op alle opzichten door te blijven voeren! tip: maak nog snel gebruik van de lockdowndeals nu het nog kan!

Sinds de lockdown vaker besteld

Sinds de lockdown vaker besteld. Wat een uitkomst! Lekkere dingen voor een eerlijke prijs. Ben zeer tevreden en blij dat Groenthuisbezorgd bestaat. :) Kan deze site aanraden!

Top bedrijf!

Top bedrijf!
Sublieme kwaliteit en snelle service.
Alle soorten die ik had besteld werden keurig geleverd en ook binnen aanzienlijke tijd.
Op naar de volgende bestelling, want we zijn er al doorheen.

22 december 2020

Goed in Prijs/Kwaliteit, verzending is netjes

Netjes geurdicht verpakt, prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Bij de laatste bestelling miste een soort, maar na 1 mailtje was dat opgelost, en een dag of wat later had ik het in huis. Top service.

Bedriegers

Bedriegers, houden u doodleuk aan het lijntje met voorbedachte rade!!!!!

19 december 2020

Al meer dan een jaar klant

Al meer dan een jaar klant, al verschillende bestellingen gedaan en ben tot op heden tevreden. Bij mij is er steeds geleverd geweest. Indien er eens een pakketje kwijt is via levering dan wordt een nieuw pakket opgestuurd. Dit gebeurt heel weinig. Heb al verschillende wietjes geprobeerd en door de band heen is de kwaliteit goed tot zeer goed. Amnesia Haze blijft mijn favoriet.

*Update 16/02/2021: Ik denk dat er problemen zijn bij GTB. Bestelling staat al week in behandeling, bitcoins zijn van mijn rekening gegaan, krijg geen antwoord op mijn mails... Ik geef hen nog even het voordeel van de twijfel en wacht geduldig af. Hopelijk niet gedupeerd :(

*Update 19/02/2021: Nog steeds geen teken van leven bij GTB... Wat is hier aan de hand? Hun website is wel nog steeds actief...

18 december 2020

Bestelling incompleet ontvangen, kwaliteit teleurstellend

2e keer dat ik bij Groenthuisbezorgd bestel, 1e keer ging er iets mis en werd ik uiteindelijk geholpen. Deze keer ging er weer iets mis en wordt ik niet geholpen. Ik heb maar een deel van mijn bestelling ontvangen. Daarnaast was de kwaliteit van de wiet van bepaalde soorten erg slecht. De goedkope Haze is droog, geurloos en veel te slap. De Jack Herrer en NLX zijn oke maar niet de prijs waard. De Don Corleone was wel sterk en van goede kwaliteit. Ik schrijf deze review omdat ze niet reageren op mijn mail.

3 november 2020

In het begin liep alles goed

In het begin liep alles goed, maar na enkele maanden vind ik dat groenthuisbezorgd zich heeft laten gaan...
Eerst moet ik zeggen dat ik alle bestellingen altijd ontvangen heb maar enkele maanden geleden heb ik een zakje gruis besteld, wat niks anders was dan knipafval, en het rook ook helemaal niet naar hetgeen het zou moeten zijn. Vorige week Nortlight besteld, deze heeft weinig tot geen effect en het rook alsof het gesneldroogd was.
Ik heb daarover ook een review geplaatst op hun site maar blijkbaar accepteren en publiceren ze enkel positieve reviews. Jammer...

18 september 2020