Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste oplevelse Kørekort forløbet på herlev køreskol var et ufroglemmeligt forløb. Et forløb med massere af nyttig læring, en god forståelse af teori og så var der også plads til sjov og latter,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god skole, rigtig fantastisk lærer. Jeg bestod på første huk, da kørerlæren lærte mig alt det jeg skulle bruge til at kører bil. Skal du have et kørerkort og komme sikkert igennem, så vælg Herl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Onderwijs en training

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Herelv Køreskole holder vi dig i hånden fra start til slut! Vi sikrer dig et trygt, behageligt og effektivt forløb, så du får opbygget et solidt fundament, når du selv skal til at færdes i trafikken på egen hånd.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Alt var godt

Alt var godt, alt kørte smooth der var næsten ingen ventetid på svar til teoriprøve og køreprøve. Det var nok den bedste køreskole

18 mei 2026

Fantastisk køreskole!

Jeg er mega lykkelig over at have valgt Herlev køreskole. Allerede fra første lektion vidste jeg, at jeg havde fundet det rigtige sted. Kørelæreren er både mega god til at lære fra sig, men også super sjov, så timerne endte med at være meget underholdende og lærerige på samme tid.

Han formår virkelig, at få en til at føle sig sikker og tryg omme bag rettet (selv hvis man er lidt nervøs 😅). Det betyder virkelig meget!

Hvis du leder efter en køreskole vil jeg 100% anbefale denne køreskole - for jeg er sikker på, at du vil ende med en fantastisk oplevelse som jeg.

26 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed og god oplevelse

Super fed og god oplevelse. Super gode og lærie teorilektioner samt kørelektioner. Jeg startede i Januar. Super fed kørelærer mega sød. Han sørger for at du får en mega god oplevelse og at du er tryg mens du kører. Hvis du skal have et kørekort ville jeg klart anbefale her 10 ud af 10 oplevelse.

1 januari 2026

Fantastisk køreskole

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos denne køreskole og kan varmt anbefale den til alle, der skal tage kørekort.

Hele forløbet har været virkelig godt tilrettelagt, og der er stor fleksibilitet i teoriundervisningen. Det er en kæmpe fordel, at man der også tilbydes online teori. Undervisningen er samtidig spændende og let at følge med i som følge af de fantastiske undervisere.

Kørelærerne er også helt i top. De er utrolig venlige, tålmodige og meget snaksaglige, hvilket gør køretimerne noget man kan glæde sig til. Man føler sig hurtigt tryg bag rattet, fordi de er gode til at forklare tingene roligt og tydeligt.

Derudover foregår køretimerne i en virkelig lækker bil, som gør oplevelsen endnu bedre.

Alt i alt har det været en super god oplevelse fra start til slut, og jeg vil helt klart anbefale denne køreskole til andre, der vil have et fantastisk og behageligt kørekortsforløb.

12 maart 2026

God oplevelse

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. De sørger for at du kommer godt igennem forløbet. Malik er også en rigtig god kørelærer der sørger for god læring.

12 februari 2026

Herlev køreskole er stedet

Herlev køreskole er der du skal tag dit kørekort, kørelærerne er sindssygt søde og hjælper dig igennem hele dit forløb, alt fungere som det skal og er tænkt over til det mindste

TAG DIT KØREKORT HER!!!

15 januari 2026

Rigtig god skole

Rigtig god skole, rigtig fantastisk lærer. Jeg bestod på første huk, da kørerlæren lærte mig alt det jeg skulle bruge til at kører bil. Skal du have et kørerkort og komme sikkert igennem, så vælg Herlev køreskole.

15 januari 2026

10/10

Alt spiller. Kan klart anbefale Herlev køreskole.

17 december 2025

KÆMPE ANBEFALING!

Absolut en fornøjelse, at gå her. En virkelig god køreskole og ikke nok med det, er det en fremragende kørelære. Jeg bestod første gang, i begge prøver.

Kan dybt anbefales!!

11 december 2025

Verden bedste køreskole

BEDSTE OPLEVELSE I MIT LIV

Bestået teori og køreprøve første gang, kan 100% anbefale køreskolen tulle der ville have et kørekort hurtigt, kørelæren er en kæmpe chef, godt humør hele tiden og altid sød og rar!!

11 december 2025

Verdens bedste køreskole!!

Mega godt forløb med Malik, teori var total grineren - men især lærerigt. Malik er en sjov fyr, og hjælper altid hvis man har spørgsmål - kæmpe anbefaling herfra!!! Bestod teori og praktisk prøve i første hul😉

2 december 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.