Homebell Reviews 705

TrustScore 1 uit 5

1,1

Eerste instantie prettig contact maar na gedane schilderklus gevel waar we uiteindelijk nog extra moesten bij betalen gezien er een speciale stuccer zou komen ( nooit geweest ) heeft de fi Michon uit... Toon meer

Zeer zeer slecht en niet alleen vanwege het afgeleverde resultaat bij mijn ouders door de door hen ingezette zzp-er, maar vooral door het " niet thuis" geven na de klacht. Zelfs de slechtste s... Toon meer

- Voortdurend aangepaste rekeningen sturen. Ik kreeg een rekening waar werkzaamheden op stonden die niet uitgevoerd zouden worden. - Je tekent voor akkoord en vervolgens gaan de schilders nog een be... Toon meer

Slechter dan één ster kan helaas niet! Dit bedrijf bij ons offerte uitgebracht om complete huis na verbouwing te witten. We wilden perse een bedrijf uit de regio en dit werd ons ook verzekerd. Vervolg... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

The team at Homebell is motivated and highly experienced. We focus on building your dream and work hard to create your ideal living space. From organizing your plans, to managing the entire planning, we turn your ideas into reality so that you can relax and enjoy the results. Our services ensure reliable quality, process transparency and fair pricing. Get in touch with us and let us make renovation easy for you.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Hele nette afhandeling en verwerking…

Hele nette afhandeling en verwerking van het project. Homebell was flexibel en kon toch snel het project afgerond krijgen voor mij. Naast dat het dus erg snel geregeld was, kwam er ook nog een hele goede vakman langs die de klus helemaal perfect heeft afgerond.

8 mei 2018

Beste meneer Lall,

Dank voor uw review. Wij wensen u veel plezier met het opgeleverde werk en tot een volgende keer!

Uw Homebell Klantenservice

De schilders waren aardig en netjes

De schilders waren aardig en netjes, gaven duidelijke uitleg over de staat bh houtwerk. Na afloop wel alle verfbladders laten liggen om het hele huis, en ik moest zelf maar zien hoe ik de bokszak weer opgehangen kreeg, en alle verplaatste plantenpotten ed vond ik ook overal terug...
Het schilderwerk is netjes....(op wat plekken na die natgeregend zijn...)

8 mei 2018

Beste mevrouw Lagerberg,

Dank u voor het achterlaten van een review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het opgeeverde werk Tot een volgende klus!

Pluspunten:

Pluspunten:
- snelle terugkoppeling (soms te snel)
- transparante offerte

Verbeterpunten:
- persoonlijk contact (face to face) werkt voor mij toch beter
- te snelle terugkoppeling komt wat opdringerig over

3 mei 2018

Beste meneer Leers,

uitstekende vakman

Stukadoor was een uitstekende vakman. Werkte netjes en in goed overleg. Het resultaat was erg mooi.

2 mei 2018

Beste mevrouw Merkelbach,

Dank u voor het achterlaten van een review. Wij zijn blij te horen dat u tevreden. Veel plezier met het opgeleverde werk en tot een volgende klus!

Prima werk geleverd!

Homebell vroeg me drie keer welke RAL-kleuren ik nou toch wilde, terwijl dat al snel was afgesproken... Een beetje miscommunicatie zeg ik dan maar. Verder prima service; zij zoeken een vakmannetje in je buurt. Dat lukte; wij hadden een Poolse schilder die keurig werk leverde.
Wij hadden vier offertes aangevraagd; Homebell bleek de goedkoopste. De duurste was bijna 1700 euro duurder voor precies hetzelfde werk! Dus shoppen heeft zin!

24 april 2018

Beste meneer Roland,

Bedankt voor achterlaten van een review! Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze service en nemen uw feedback dan ook zeker mee. Onze regionale schilders selecteren wij altijd op kwaliteit!

Project overgeheveld van oktober 2017 naar maart 2018

Ook bij mij is het project van oktober 2017 overgeheveld naar maart 2018. Er werd tevens een andere schilder ingeschakeld. De 1e schilder was al bij mij thuis geweest en had al kleuren gemeten, maar blijkbaar was dit niet meer gecommuniceerd met Homebell. De 2e schilder was wel echt een 'typetje' en klaagde de eerste 2 dagen steen en been omdat hij ook last van de neerslag had. De laatste 2 dagen waren zonnig en droog. Hierdoor kon hij eindelijk lekker aan de slag en was hij een stuk vrolijker. Ondanks de lange doorlooptijd is het contact met Homebell altijd vriendelijk en goed geweest en is het proces prima verlopen.

12 april 2018

Beste meneer Wemer,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie. Vervelend dat de schilder zo neerslachtig was de eerste dagen, gelukkig klaarde zijn humeur op toen het zonnetje kwam kijken. Wij zijn blij dat u voor Homebell hebt gekozen en tevreden bent met de eindresultaat!

Uw Homebell Klantenservice

Ze werkten snel en netjes

Ze werkten snel en netjes. Plafond is twee keer gedaan en ziet er uitstekend uit. Behangen ging snel, maar omdat ze in 1 dag klaar wilden zijn, wat van ons niet hoefde, zijn door de haast toch foutjes gemaakt. 1 Stopcontact was kapot gegaan bij het terugplaatsen en dit is niet gemeld.
Dit stopcontact is niet meer te krijgen en heb ik zelf gelijmd en geruild met een ander stopcontact. Het werk bestond uit schilderen van het plafond en behangen; verwarring ontstond doordat in het contract stond, dat bij het verven het behang niet hoefde te worden verwijderd en bij het behangen moest het wel eerst worden verwijderd. Dit verwijderen is alsnog gedaan en er is goed en netjes behangen, maar men kwam duidelijk in tijdnood.

12 april 2018

Beste meneer Bakker,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Nogmaals dank voor uw commentaar. Homebell neemt uw feedback uiterst serieus en wij nemen dit mee bij de verbetering van onze organisatie. Wij zijn blij te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met het opgeleverde werk.

Uw Homebell Klantenservice

na de opdracht in oktober 2017 over te…

na de opdracht in oktober 2017 over te hevelen maart 2018, is alles goed verlopen. Het schildersbedrijf was uitstekend.

10 april 2018

Beste meneer Stromeier,

Dank u voor het achterlaten van een review. Wij wensen u nog veel plezier met het opgeleverde werk.

Schilder

Snelle reactie; er wordt goed rekening gehouden met wat je wilt. Keurige vakman die goed werk heeft geleverd.

4 april 2018

Beste mevrouw Hilhorst,

Dank voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met het opgeleverde werk en tot de volgende klus.

Uw Homebel Klantenservice

Zeer tevreden

Mij is zeer snel een uiterst volledig en gedetailleerde offerte gestuurd. In de communicatie met Homebell werd ik geholpen door een uitermate vriendelijk en deskundige medewerker.

23 maart 2018

Beste meneer van den Oord,

Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de gestuurde offerte en de communicatie. Wij zijn blij dat u een goede ervaring hebt gehad.

Uw Homebell Klantenservice

Ik ben door Homebell enorm goed geholpen

Ik ben door Homebell enorm goed geholpen met het stucwerk.
De werkzaamheden zijn door de contractor heel netjes uitgevoerd.
Helaas werd het stucwerk geel, Homebell heeft zelf contact opgenomen over het afgeleverde werk, ik heb dit hun verteld en zelf aanfeboden een dag te wachten.
Het geel was helaas een reactie van de voorstrijk, de contractor is ingeseind en heeft dit gelijk verholpen,de herstel werkzaamheden hebben ongeveer 2 uur geduurd, ook dit is heel erg netjes uitgevoerd, de reactie van de voorstrijk heeft dan ook niks te maken met de kwaliteit van het geleverde werk.
Al met al ben ik door Homebell en door de Contractor geel goed geholpen met mijn project, zeer zeker een aanrader, gedurende de bouw zijn er veel wijzigingen geweest van mijn kant uit en telkens netjes uitgevoerd!

12 maart 2018

Beste meneer Neelen,

Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u nog veel plezier met het opgeleverde werk en tot een volgende klus!

Uw Homebell Klantenservice

Ben heel tevreden over het resultaat.

12 maart 2018

Beste mevrouw van Marsbergen,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service. Tot een volgende klus!

Goede communicatie

Ik had een stukadoor nodig en via Internet bij Home Bell terecht gekomen. Zij hebben voor mij een vakman geregeld. Prijs/kwalteit verhouding is prima. Tussen het eerste telefoontje en de klus is er regelmatig contact geweest over de planning e.d. Ik ben zeer tevreden over Home Bell en het geleverde vakwerk.

19 februari 2018

Beste mevrouw Arends,

Zeer tevreden!

Wij hebben onze plafond/ muur laten doen en zijn zeer tevreden over. Mooi gedaan en heel strak. Zal zeker een volgende keer weer laten doen en raad het iedereen aan. Prijs is redelijk.

15 februari 2018

Beste Thea,

Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met het uitgevoerde werk en zien u dan ook graag terug.

Uw Homebell Klantenservice

Het offerte deel van Homebell was …

Het offerte deel van Homebell was uitstekend, ook de prijs was prima.
echter was alleen de mogelijkheid tot spuiten van de tex, en wij willen graag gerold!

8 februari 2018

Beste meneer Bennik,

Bedankt voor uw review. Oh dan is er denk ik sprake van miscommunicatie, waarvoor onze excuses! Wij kunnen tex namelijk zowel spuiten als rollen. Mocht u nog geen vakman gevonden hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar aftersales@homebell.com

Vakwerk volgens afspraak

5 februari 2018

Beste meneer Akkerman,

Bedankt voor het achterlaten van een review! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service en het werk.

Goed werk

Goed contact, ook met de schilders die het project uitvoerden.
Snelle offerte, wel aan de hoge kant. Zeker gezien het feit dat er ingeschat werd dat het 2 dagen werk zou zijn, terwijl de klus in een ochtend geklaard was.

24 januari 2018

Beste mevrouw Idsinga,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met het contact en het uitgevoerde werk. Uw feedback nemen wij ook nemen wij zeker mee.

Professioneel & concurrerend

Professioneel, geduldig en goed advies!
Heel blij mee

23 januari 2018

Beste mevrouw Adeline,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!