Houtenspeelhuizen Reviews 2

3,4

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Leuk speelhuisje waar de kinderen erg…

Leuk speelhuisje waar de kinderen erg blij mee zijn. Ik had zelf een fout gemaakt en kwam hierdoor niet meer uit. Dit kon opgelost worden met 2 houten balkjes. Ondanks dat dit mijn eigen fout was hebben zij desondanks 2 palen kosteloos nagestuurd. Dat is pas service.

23 mei 2026

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Hallo mensen,
Ik waarschuw nu iedereen deze verkoper is werkelijk ongelofelijk.
Hij verkoopt een speelhuis van 389euro en 59 euro verzendkosten. Ik heb met heen en weer gemaild over ons probleem. Ons huisje in helaas beschadigd en echt slecht er aan toe. Dit kan natuurlijk voorkomen maar de oplossing was om te huilen, de oplossing luit :
Wij moesten het huisje gewoon in elkaar zetten en als de beschadiging etc zichtbaar weer zijn foto’s mailen incl part nummers van in het boekje. Ik geloof mijn ogen niet! Ik ga toch niet het helemaal opbouwen en dan weer deels afbreken. Tevens het huisje wat zij op de website laten zien is mooi en goed, tot ik het thuis hebt ontvangen echt mega slecht.
Kijk uit mensen want kost je ook nog eens veel retour kosten. Nu hebben ze wel aangegeven de retour kosten op hun te nemen maar verzendkosten van 59 euro ben ik wel kwijt. Waarom? Omdat hun iets leveren wat totaal niet overeenkomt en niet veilig is en kapot is en verweerd is!! Staat zeker al jaren buiten bij de firma. Ik zal foto’s mee sturen van hoe hun adverteren en hoe wij hem hier hebben uit gepakt. Ik laat de mails even weg wegens privé gegevens van verkoper. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ze zijn bekend onder de naam: de groot buiten speelgoed en houtenspeelhuizen.nl.

Hallo Beste,
Bedankt voor je reactie.
Zie je de laatst reactie heel professioneel.
En de foto’s zeggen genoeg oplichter wat je bent!
Rotzooi wat je verkoopt.
Jullie hebben eerst een andere naam gehad zegt genoeg, over jullie kwaliteiten en vooral jullie reactie verder. Ik mag een mensen waarschuwen als het niet deugt.
Zo als ik al in de mail zij karma zal over jullie waken. Succes met verder oplichten …..

30 maart 2026
Logo Houtenspeelhuizen

Antwoord van Houtenspeelhuizen

Hallo Fabian,

We betreuren het dat je een slechte review plaatst.

Voor de volledigheid willen wij graag aangeven dat wij meerdere oplossingen hebben aangeboden, waaronder het kosteloos toezenden van nieuwe onderdelen en zelfs het kosteloos retourneren van het huisje. En alle verdere oplossingen sloeg u zelf in de wind. Daarnaast heeft u er echter voor gekozen geen gebruik te maken van deze voorstellen en op eigen initiatief wijzigingen aan het huisje aan te brengen.

Om terug te komen op de verzendkosten hierin zijn wij juist heel transparant. Gratis verzenden bestaat immers niet. Zo betaal je bij afhalen de eerlijke prijs en bij verzenden.

Daarnaast als ik al uw andere reviews bekijk lijkt het uw hobby wel te zijn om bedrijven lastig te vallen met slechte reviews