4 artikelen besteld, 3 kreeg ik binnen een redelijke termijn, het 4e kwam maar niet. Na 3 maanden een email gestuurd om naar de status van mijn bestelling te informeren. Geen reactie, maar het laatst... Toon meer
Product ontvangen en was niet als omschreven op de website. Naar meermaals verzoek over te gaan tot annuleren van de aankoop overeenkomst blijft elk contact van de verkoper uit. Een laatste poging... Toon meer
Sent: Thursday, October 21, 2021 2:23:28 PM To: e-mail adres Subject: Bestelling #44575 Bestelling #44575 niet ontvangen, hoor graag wanneer ik mijn order kan verwachten. Bovenstaande beric... Toon meer
Na 4 weken eindelijk telefoonhoesje te hebben ontvangen was deze niet naar verwachting. Melding gedaan bij Hypie klantenservice, reageren pas na twee weken. WE konden niet terugsturen want dit mag/kan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Alle problemen worden met spoed behandeld via info@hypie.nl! Graag uw bestelnummer in uw mail verwerken.
Nederland
- hypie.nl
Ik wacht al sinds februari op mijn…
Ik wacht al sinds februari op mijn bestelling het is nu half juni en nog steeds niet ontvangen ben ontvangen

Antwoord van Hypie
Begin april besteld en nog steeds niets…
Begin april besteld en nog steeds niets ontvangen. Met de corona heb ik begrip.
Maar als ik mail 4x krijg ik steeds
“”” Wij verwachten dit binnen 1 a 2 weken bij u thuis, anders horen wij dat graag en lossen wij dit op.
Zou u dit wellicht nog eventjes kunnen afwachten aangezien wij dit al hebben verstuurd?
Het spijt ons enorm voor de vertraging gedurende deze drukke tijden.
Bedankt voor uw begrip.”””

Ik heb 12april al iets besteld
Ik heb 12april al iets besteld, ook gelijk betaald.tot nu toe nog is mijn bestelling nog steeds niet bij mij binnen. Inmiddels al een paar keer een mail gestuurd. Elke keer vragen ze of ik nog even geduld heb. Nu heb ik dinsdag weer een mail gestuurd met de vraag als ze het niet kunnen leveren dat ze dan mijn geld maar terug storten. Geen reactie van hun kant en dat is al de tweede keer.Dat ik geen reactie van hun terug krijgskunst vind dit een slechte zaak. Ik zie dat ik niet de enigste ben die klachten heeft.
Corrie steiger

Bestelling blijft achterwege
Ik deed op 1 april een bestelling en betaalde onmiddellijk. Ik stelde me soepel op, want het zijn momenteel inderdaad geen gewone tijden. Ondertussen heb ik echter nog steeds niets ontvangen en heb ik al drie mails naar de klantendienst gestuurd. Ik kreeg steeds de geruststelling dat het pakket op komst is, maar bij mij is het vertrouwen weg, want telkens verstrijkt de beloofde termijn zonder enige levering. In de laatste mail vroeg ik om een terugbetaling, maar ik kreeg gewoon een bericht terug dat ik wat meer geduld moest hebben. Ik vrees ervoor dat ik mijn geld niet zal terugzien, dus ben ik van plan om Testaankoop in te schakelen.
Lut

Antwoord van Hypie
Bestelling gedaan en nooit aangekomen…
Bestelling gedaan en nooit aangekomen mail gestuurd nooit antwoord geen telefoonnummer niks jullie zijn stelletje oplichters!!!

Op 27 maart
Op 27 maart, 72 dagen geleden deed ik een bestelling en betaalde onmiddellijk, tot op vandaag 8 juni is mijn bestelling nog altijd niet toegekomen. Reeds 2 maal stuurde ik een mail en in de laatste vroeg ik mijn geld terug en annuleerde de bestelling. Ik kreeg een mail dat alles wel in orde zou komen. Vandaag heb ik mijn geld teruggeeisd. Ik zal NOOIT nog een bestelling plaatsen bij Hypie.nl. Ik vertrouw het niet meer. Zij steken zich weg achter de COVID-19. Voor alles is een excuus maar bij mij is het vertrouwen weg.
VAnwege Gisele Neuckermans

Hypie support
Hypie support
Is een oplichter site want als je iets besteld dan heb je na 6 maanden nog niks binnen en track en trace doet het niet. Als je ze dan wilt mailen krijg je alleen maar standaard mail en kan je geen geld terug krijgen.

Antwoord van Hypie
wacht al ruim een maand op een tasje.
wacht al ruim een maand op een tasje.
Zou onderweg zijn. Vanuit Verweggistan?? pff
Geld wordt ook niet geretourneerd. Alleen als je een product retour doet binnen 14 dagen als je niet tevreden bent.
Hoe moet je iets retourneren als je het niet hebt ontvangen??
Slecht!
Betreur dat ik nu pas de site opzoek, had anders nooit wat bij hun besteld!

Beste allemaal
Beste allemaal, wat een drama site!!!!!! Lang moeten wachten!!!!! En ook eens, niet hetzelfde product krijgen wat op de foto was aangegeven. Ik zou graag geld terug willen krijgen, maar hoe?Krijg standaard email terug. Pfffff

Schandalig!!
Schandalig!!! Een fit pro armband gekocht... Eerst enorm lang moeten wachten hierop, en eens geleverd werkt het maar half... Telkens een hele nacht opgeladen en elke keer na 2a3 uren was de batterij al leeg 👿👿👿 hen hiervan op de hoogte gebracht, maar helaas kunnen we hier niets aan doen!!! Stelletje kutfirma!!! Ik laat het hier niet bij!!! Ik laat deze oplichterij onderzoeken en deze reviews kopieer ik ter bevestiging van jullie oplichting naar andere klanten toe!!! Je hoort hier gegarandeerd nog van!!! OPLICHTERS 👿👿👿

Uitgedroogde wenkbrauwstiften
Bestelling gedaan van 2 wenkbrauw(wonder)stiften. Héél lang moeten wachten en ik kon ze niet gebruiken wegens totaal uitgedroogd. Vele mails later krijg ik te horen dat et niks aan te doen is dus geld kwijt. Oplichters!

Antwoord van Hypie
Pure oplichting! Nooit bestellen.
Op 9 maart een GSM hoesje besteld en betaald (samen met meer dan 7 euro verzendkosten). Op 29/4 heb ik geïnformeerd naar de levering en werd me gevraagd nog 1 à 2 weken geduld te hebben, het hoesje zou reeds verstuurd geweest zijn. Vandaag 5/6 nog steeds niet ontvangen, heb mijn geld nu terug gevraagd maar vrees ervoor! Pure oplichting!
Toevoeging dd 17/6: Na het plaatsen van deze review, heb ik op 15/6 een terugbetaling ontvangen (weliswaar zonder verzendkosten).

Antwoord van Hypie
Voelde meteen niet goed nadat ik…
Voelde meteen niet goed nadat ik betaald had. Was een lege bevestiging wat ik te zien kreeg.
NOOOOOIT hier iets bestellen. Zijn een stelletje oplichters

Antwoord van Hypie
Iedereen moet het weten oneerlijk bedrijf.
Mijn bestelling een elektrische pedivac bij het openen van de doos zijn niet alle stuken aanwezig wij kunnen het toestel niet opladen in het stopcontact er is geen stekker en een informatieblad mee geleverd het toestel was samen geplakt met een gele klever ik veronderstel dat het al een teruggestuurd toestel was bestel nummer 24064, dan maar een email verstuurt met de vraag wat zij daar gaan aan doen, krijg een mail terug ( wij snappen uw situatie volledig en willen u gerust stellen dat uw bestelling zo snel mogelijk zal geleverd worden..... .) Dat is geen antwoord op mijn vraag, zo houden ze met iedereen te zot, nooit meer bestel ik nog bij hypie.nl iedereen mag het weten.

Antwoord van Hypie
Echte oplichters beste is allemaal naar…
Echte oplichters beste is allemaal naar de politie een klacht indienen

Antwoord van Hypie
Wat een oplichterij ook ik ben er…
Wat een oplichterij ook ik ben er ingeluisd met de bestelling
Iederekeer krrijg je het zelfde antwoord nog even geduld mijn geld terug gevraagd maar tot nu nog niks
Ik hoop dat mensen niks daar bestellen want je bent gewoon je geld kwijt

Oplichterij☹️
Op 17/02/2020 bestelling voor €23,80! Nooit iets ontvangen ... verschillende mails gestuurd ... krijg telkens hetzelfde standaard antwoord ... wat is uw bestelnummer .... kloppen uw gegevens....
Jaaaaa reeds kweet niet hoeveel maal geantwoord dat alles klopt ... geld al drie maal terug gevraagd, maar nooit terug gekregen... ik wordt telkens gevraagd om nog wat geduld te hebben ... moeilijke tijden .... bla bla... tzal wel ... heb in deze Corona tijden al heeeel veel besteld bij verschillende eerlijke websites die wel kunnen leveren in moeilijkere tijden ....
Nota vandaag 10 juni en nog steeds bestelling niet ontvangen maar wel centjes terug gestort gekregen!

onbetrouwbaar, bestel hier niet
Pas na het plaatsen van de bestelling en het betalen krijg ik een bericht dat de levering 40-60 duurt. Als het uiteindelijk geleverd wordt, is het verkeerde gestuurd. Helpdesk beweert dat ik dat heb geleverd, maar ik heb zwart-op-wit dat ik wat anders heb besteld dan geleverd. Typisch gevalletje van eens maar nooit meer.

Antwoord van Hypie
Super slechte service en super slechte kwaliteit
Jeans legging besteld waarbij op de site een hele ander product op de foto stond dan is geleverd. Wat er geleverd werd was een Ali express 100% synthetische legging met de opdruk van een spijkerbroek die ook nog eens beschadigd was.. Echt te belachelijk voor woorden gewoon. Vervolgens stuur ik een mailtje met daarin een duidelijke klacht met daarbij de melding dat ik het product retour wilde sturen.. Hun reactie was "wat jammer dat het product beschadigd is wil u een nieuwe bestellen?" Ze gaat compleet voorbij mijn opmerkingen dat ik het retour wil sturen omdat dit kwalitatief echt rotzooi was.. Ik stuur het product retour en ze reageert gewoon nergens meer op.. Moet nog zien of ik mijn geld terug ga krijgen. Service is super slecht, product was super slecht.. Bestel hier aub niks want ze verkopen gewoon Ali en Wish zooi!!