Meget behageligt møde med Emil, hvor vi gennem gik vores forsikringer, og han kom med nogle ændringer i forhold til dækning, meget kompetent, og let forståeligt, så tusind tak for det. Venlig hilse... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skuffende og overraskende misinformation fra Jyske Forsikring. Dårlig rådgivning og mangel på viden blandt personale. Har taget dem i at modsige sig selv. Hjælper ikke en trofast kunde igennem 3,5 år... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde et glimrende og oplysende - fin information - med velorienteret repræsentant fra Jysk Forsikring. Var hurtig til at opfatte, hvad jeg var interesseret i - og hvad jeg ikke ønskede. Mødet blev o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.
Contactgegevens
Strandgade 27A, 1401, København K, Denemarken
- 33 45 75 75
- infoforsikring@jyske.dk
- jyske.dk
Blev mødt af en venlig medarbejder og…
Blev mødt af en venlig medarbejder og fik et hurtigt tilbud.

Hurtig kontakt
Hurtig kontakt, hurtig svar og stor fokus på rent faktisk at hjælpe os. Ikke kun at sælge produkter.

Antwoord van Jyske Forsikring
God dialog med Brian fra Jyske…
God dialog med Brian fra Jyske Forsikring.
God rådgivning:-)

Vi havde møde med Casper
Vi havde møde med Casper, og det var et godt og oplysende møde, kun ros her fra

God dialog
Vi har haft en god dialog med Søren fra Jyske Forsikring. Vi har fået strikke en god aftale sammen så forsikringerne passer lige til os.
Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Søren og Jyske Forsikring.

Antwoord van Jyske Forsikring
God vejledning og rådgivning alt super

Kompetent medarbejder i telfonen
"Sælgeren" var skarp til at spørge ind, således jeg , efter min egen opfattelse, fik dækket mine behov.

Overraskende god service
Overraskende god service!
Assurandøren har en holdning og hjælper med forsikringer, der passer til ens livssituation uden at oversælge.
Derudover bliver jeg ofte ringet op samme dag, som jeg har sendt en mail - og 5 min efter er tingene klaret.
Jeg tror ikke, at jeg kan komme i tanke om noget, der vil gøre det til en bedre oplevelse.

Antwoord van Jyske Forsikring
Meget venlig og høflig snak med…
Meget venlig og høflig snak med assurandøren, fik svar på hvad jeg bad om

At sparre er rarest!
Jeg fik fat i den sødeste forsikringsrådgiver/sælger ved navn Mustafa, som var mega dygtig til, at guide mig i hvad jeg havde brug for i realiteten, og så fandt jeg da også ud af, at jeg betalte mega overpris i mit gamle forsikring selskab! Så særligt tak til Mustafa, for den gode service! Nu sparre jeg alligevel 500kr på forsikringer, hvilket er en del når man er studerende!

Kompetent rådgivning
Vi havde et møde med Christian fra Jyske forsikring omkring et skifte.
Super behagelig samtale og yderst dybtegående rådgivning.
Selvom det i denne omgang ikke endte med at vi skiftede, så gik han den ekstra mil og bad os overvejende nogle ting til vores nuværende forsikringer.
Bestemt mødet værd og vores første stop hvis vi skulle overveje et skifte en anden gang.

Antwoord van Jyske Forsikring
Jeg blev mødt telefonisk med en…
Jeg blev mødt telefonisk med en behagelig samtale hvor der også var tid til lidt humor samtidig med at være seriøst . Jeg fik god styr på den aftale som jeg kunne se for mig de næste år frem

Kompetent og imødekommende vejledning
Vi fik en kompetent og imødekommende vejledning.
Derudover kunne vi spare en del penge for de samme ydelser, hvilket var en overraskelse.
Og så er det nemt at få kontakt til vores forsikringskoncerner Casper Venø Poulsen, bl.a. fordi han er tilknyttet vores lokale bankafdeling.
Mvh Lis

Antwoord van Jyske Forsikring
Meget hurtig service og tålmodig…
Meget hurtig service og tålmodig medarbejder.

Antwoord van Jyske Forsikring
Snakkede med en sød medarbejder
Snakkede med en sød medarbejder, som var meget hjælpsom

Rigtig god service!
wow, god pris! Jeg har været Jyske Bank kunder i 20 år. Jeg fik et godt tilbud på forsikring i dag!

Antwoord van Jyske Forsikring
Lees meer over geverifieerde reviews.