3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Service is minpunt

Prettig gesprek bij de koop vd keuken.
Keurige en vakkundige mannen die keuken geplaatst hebben..
Helaas kwamen we er kort na plaatsing achter, dat de kraan voor 1 van ons niet te bedienen is. Knopje indrukken en draaien kan niet als je artrose hebt.
Terug naar winkel om kraan te vervangen. Tja..dat kan niet mevrouw ..hoort bij het systeem. Dat was het. Verkoper kwam niet eens van zijn plaats om ons te woord te staan of mee te denken.
Een keuken verkopen willen ze graag, doen ze alles voor je, maar service
daarna...ho maar.

24 september 2025

Met een kotsend gevoel de deur uitlopen…

Met een kotsend gevoel de deur uitlopen omdat er geprobeerd wordt een keuken door je strot te duwen. Nu tekenen dan wordt de prijs alleen maar lager. We begonnen op €26.000,- , speciale korting omdat er 2 bedrijven in 1 pand zitten, €10.000,- eraf, blijft er €16.000,- over. Als je nog wat bezuinigd op apparaten uit bijv de showroom wordt het altijd minder... maar wel nu tekenen voor €16.000,-. Met een naar en seats en sofa gevoel naar huis gegaan. Worden we later op de middag gebeld dat als we voor 18.00uur tekenen er nog eens €1500,- af kan. Verkoper was ondertussen ook met honderdduizend andere dingen bezig. Even kopietje hier, mailtje en telefoontje daar. Nee, het was een hele nare en onprettige ervaring bij de keukenstunter.

4 augustus 2025

Onze tweede superkeuken bij de keukenstunter Zaandam…

Voor onze vorige woning een keuken gekocht bij keukenstunter Zaandam. Geweldige keuken met top service!
Voor onze huidige woning nog even ergens anders gekeken maar snel weer terug naar de keukenstunter Zaandam. Nieuwe eigenaren, we waren dus wel benieuwd hoe het zou gaan. Maar Rik en David zijn echt geweldig! Geen opdringerigheid (ben ik snel weg!) maar we konden rustig nadenken Steeds weer bellen en mailen tot ik ze vroeg of ze niet helemaal knettergek van me werden. Maar nee hoor, zo vaak koop je toch geen keuken was hun reactie.
De keuken werd goed geïnstalleerd door Wensly, we hebben de keuken nu in gebruik en wat een genot! Alles doet het goed, loopt op rolletjes, ik dacht dat ik nooit weer zo’n heerlijke keuken zou krijgen als in ons vorige huis. Nou, ook deze is weer geweldig!!
Dank jullie wel voor het meedenken en geweldige service Rik en David!

14 januari 2025

Let op doe geen zaken met keukenstunter…

Let op doe geen zaken met keukenstunter Gorinchem
Ze betalen hun rekeningen niet en hebben al een aardig wat rechtsbijstand zaken aan hun boek hangen en er loop in incasso procedure tegen hun
Zijn geregistreerd als wanbetaler dus pas op voor dit bedrijf

5 april 2023

Keukenstunter Zaandam

Keukenstunter Zaandam, spijt dat we daar heen zijn gegaan. Als je eenmaal betaald hebt laten ze je barsten. Op mails over vragen over levertijd en restwerkzaamheden worden we met een kluitje in t riet gestuurd.Zit nu al maanden te wachten op oven magnetron ( heb wel een vv toestel maar is een ballen-ding) Voor de overige werkzaamheden hadden ze makkelijk al es langs kunnen komen maar dat is blijkbaar teveel gevraagd.

8 december 2022

Ik moet toch terug komen op mijn vorige…

Ik moet toch terug komen op mijn vorige review over keukenstunter zaandam. Het zit namelijk zo, ik wilde wat aanpassingen doen aan mijn keuken omdat ik met sommige punten toch niet heel blij was. Dus ik terug naar keukenstunter omdat ik dacht dat ik daar goed geholpen was. Ik zit daar en leg uit wat ik wil dus de beste man (zoontje van de baas) begint wat teschrijven en te rekenen komt voor een nieuw werkblad van greenpanel dus niet massief multiplex een klein kastje (zonder deurtjes want die kon ik over zetten) tervervanging waar mijn downdraft in stond een nieuwe kookplaat van siemmens met afzuiging er in en een plasmafilter op een bedrag van 8500 euro. Dus ik was stom verbaasd aangezien ik voor mijn totale keukenkasten en blad iets van 3600 kwijt was. Dus hij vertelde dat dat door die dure kookplaat kwam want die was wel 4500 euro en de plasma filter 700. Dus ik snel naar keukenloods waar ik al mijn aparatuur destijds vandaan had. Daar boden ze de zelfde kookplaat aan voor 2500. En daar krijg je hem dus bij elke winkel voor op internet behalve dan bij keukenstunter zaandam. Ik terug zegt hij ja ik moet even met mn vader overleggen bla bla bla. Dus uiteindelijk een prijs gevraagd voor zonder kookplaat, toen kwam hij op 4800 maar als ik cash betaalde kon het voor 4200 wat dus nog steeds veel te duur is want ik ben uitendelijk naar reddykeukens in wormerveer gegaan en daar kreeg ik gelijk een eerlijke prijs van schrik niet 1928 euro. Dit is wel zonder plasmafilter maar als ik van die 4200 700 aftrek kom ik op 3500 en nu dus 1928 en dat is ook nog met een massiefblad van multiplex ipv die holle troep. Ik voelde me zwaar genaaid natuurlijk dus toen ik verhaal ging halen waren de heren ingesprek en zouden ze er op terug komen wat natuurlijk nooit gebeurd is. En tot mijn spijt kwam ik er een paar dagen geleden achter dat ze me bij mijn aankoop van mijn keuken kasten extra zwaar geperst mdf deurtjes haden verkocht maar het blijkt gewoon allemaal spaanplaat te zijn. Het maakt de keuken uiteraard niet minder mooi maar waarom mensen voor mdf laten betalen en vervolgens spaanplaat leveren omdat ze denken dat het toch niet aan het licht komt. Ik zou deze oplichters winkel dan ook aan niemand aanraden maar zeker naar reddy keukens gaan. Daar zijn ze iig van de eerlijke prijzen zonder je eerst proberen uit te knijpen. Het is dat je een ster moet aanklikken anders had ik ze zeker 0 sterren gegeven. En ff voor de duidelijkheid ik heb daar des tijds alles voor mn badkamer en alle keukenkasten enz gekocht en dan naaien ze je zo vreselijk als terugkomende klant.

10 september 2022

Hele mooie keuken uitgekozen bij Keukenstunter Ekkersrijt.

Hele mooie keuken uitgekozen, ergens eind januari begin februari.
Het was een showroommodel dus dat kon wel eens voordelig uitpakken voor mij.
Wij waren op een prijsuitgekomen waar absoluut niets meer af kon.
Afgesproken om het voor die prijs te kopen.
Wat blijkt, amper een week later staat exact dezelfde keuken aangeboden op Chun site voor nog eens 500 euro goedkoper.
En dit terwijl dit absoluut niet kon.
Hierover gebeld en er werd niet moeilijk gedaan.
Ik kon de keuken voor dezelfde prijs hebben.
Tijd om de keuken op te halen.
Wij moesten deze ter plaatse demonteren daar het een showroom model was.
Geen probleem, ik had een paar handige jongens bij.

Thuis gekomen en ik uitermate blij met de keuken.
Oeps wat zie ik, een kras op een deurtje.
Met de Keukenstunter gebeld of ik aan lak kon komen.
Ze zeggen van alles geprobeerd te hebben maar dat de lak niet geleverd kon worden.
En dit vind ik eigenlijk heel raar.
Normaal gesproken krijg je een klein potje met de lak maar dat zat er niet bij.
Ik moest het deurtje maar meenemen naar de verfhandel.
Ik vraag of er een deurtje besteld kon worden om het zo op te lossen, helaas ook niet mogelijk.
De prijs voor dit deurtje alleen zou een derde van de keukenprijs kosten.
Ik ben echt voor de gek gehouden.
Populaire jongens die helaas ook maar 1 ding voor ogen hebben.
Ik snap echt wel dat ook hun moeten verdienen, maar op deze manier???????
De verfhandel zou het exact na kunnen maken.
En zo werd het verhaal afgesloten.
De keuken is verkocht en weg service.

En of het al niet genoeg was besef ik later ook nog eens dat ik nul korting op de keuken gehad heb.
Ik heb gewoon de prijs af moeten rekenen waar deze voor op de site stond.
Alles bij elkaar niet zo'n prettige ervaring met dit bedrijf op de Ekkersrijt.
Ik blijf heel blij met mijn keuken maar voel mij toch wel gefopt.
Wat ik er zo van merk is het een hele degelijke keuken dus daar valt niets van te zeggen.
De schade is door mij zelf veroorzaak, maar dat wil nog niet zeggen dat ik niet beter geholpen had kunnen worden.
Ze hebben mij gewoon laten staan.
Mij de keuken laten demonteren terwijl in Breda exact dezelfde keuken gewoon aangeboden werd.
Ik zal deze Keukenstunter ook niet echt aan gaan bevelen.
Ik heb hun werk moeten doen en nog tegen de volle bedrag ook.

Ik hoor het ze nog zeggen.
"nee meneer dit is de uiterste bodemprijs, goedkoper kan niet"
Hoezo een nare bijsmaak ergens aan over houden.
Ter enige compensatie gevraagd of ze toch iemand konden regelen om de keuken te monteren.
Nee hoor niet mogelijk.
Ijk ga kijken wat ik kan doen maar ik beloof niets.
Antwoord m het nog komen.
1.Geen lak kunnen krijgen.
2. Keuken in eerste instantie veel te duur gekocht.
3.En nog zelf moeten demonteren en monteren ook.

Toen ik de kjeueken kocht werd mij gevraagd hier een mooie beoordeling te plaatsen.
Het is maar goed dat ik gewacht heb tot ik de keuken binnen had staan.
Anders had ik inderdaad een mooie beoordeling geplaatst.
Ik kan nu helaas niet anders dan hier op terug komen.
Ik heb een hele tijd gewacht met het idee van zal ik het wel doen.
Ik kan niet anders dan toch maar deze review te plaatsen.
zonde zonde zonde.

22 maart 2022

Hebben op aanraden van broer en zus de…

Hebben op aanraden van broer en zus de keuken gekocht bij de keukenstunter 0mdat zij beiden zeer tevreden waren met de voorlichting en het meedenken, ook wij hebben dat zeker ondervonden, met dank aan Topkir, tevens een groot compliment aan de monteur Cengiz, wat een vakman, de keuken is geplaatst en is prachtig, wij raden de keukenstunter zeker aan. 👍👍👍

7 november 2020

Dikke 10 voor Keukenstunter Alkmaar met…

Dikke 10 voor Keukenstunter Alkmaar met name Stefaan de Cock. Deze man is een verademing na onze voorgaande ervaringen met Mandemakers en Brugman. Geen gezeur over budget, kosteloze 3D tekening, goed meegedacht en uitstekende service. Het bedrijf waarmee de Keukenstunter samenwerkt voor de installatie van de keuken, bouwbedrijf D. Horn, is ook fantastisch. Dennis en Huub zijn zeer vakbekwaam; toppers!

12 oktober 2020

heerlijk om hier je keuken uit te…

heerlijk om hier je keuken uit te zoeken. Jeffrey van De Keukenstunter in Leiderdorp liet in alle rust de mogelijkheden zien. In korte tijd tovert hij elke variant die je wilt op zijn scherm tevoorschijn, je vage plan wordt daardoor vanzelf tot in details helder. De plaatsing verliep voortreffelijk, ook al gooide corpna hier en daar wat roet in het eten. Prima werk tegen een goede prijs. Dank je wel.

1 oktober 2020

geholpen door Stefaan de Cock vestiging…

geholpen door Stefaan de Cock vestiging Alkmaar.. rustige ervaren man die niet aandringt in tegenstelling van vele collega's (opvallend veel van de Mandemakersgroep)..

goed advies gegeven, wij monteerden de keuken zelf maar ze bleven vriendelijk en behulpzaam.

goed adres, en zeker niet te duur.

en Stefaan krijgt een dikke 10!!

29 mei 2020

Vandaag heel goed geholpen door Murat…

Vandaag heel goed geholpen door Murat van Keukenstunter Leiderdorp, met de keuze van onze droomkeuken. Meedenkend en professioneel advies. Heel erg blij mee en kan het iedereen aanraden. Wij kijken uit naar de plaatsing van keuken begin juli.

Renée Ris

11 april 2020
Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken