Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nina Torres er, ud over at være det sødeste og mest ordentlige menneske, en fantastisk behandler. Hun prioriterer tid til sine klienter, og er yderst service orienteret. Man er tryg, føler sig for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nina formår virkelig at skabe tillid og tryghed, og man er på ingen måde i tvivl om, at hendes faglighed er i top. Jeg følte mig både set og forstået. Derudover oplevede jeg at blive rådgivet på en sa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pga. Vægttab har jeg mistet volumen i mine kinder, både jeg og min hud så konstant træt ud. Gennem en længere periode har jeg haft et ønske om at se friskere ud, men aner ingenting om kosmetiske beh... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en god behandling. Jeg føler mig tryg i Ninas hænder. Hun lytter til mine behov og giver altid professionel rådgivning. Har i dag prøvet kombi laser behandling. Alt fra forkonsultation til selve... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huidverzorgingskliniek
  2. Schoonheidssalon
  3. Ontharingsservice
  4. Medische organisatie
  5. Gespecialiseerde kliniek

Geschreven door het bedrijf

Kosmetisk speciallægeklinik der udfører æstetiske behandlinger. Botox, Fillers, Laser, Ultherapy mm. Strandvejen 153 1. Th. 2900 Hellerup

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Altid god experience

Elsker at tage hos Not na. Hun har altid tid, til en god vejledning❤️og behandling

19 april 2024

Antwoord van Klinik Torres

Tusind tak Hamsah. Det betyder meget for os, at du skriver, tak. Madeleine, Klinik Torres.

Fantastisk

Nina får en til at føle sig velkommen og i gode hænder. Man er sikker på ærlig rådgivning og ikke mindst kvalitet i behandlingerne.

29 mei 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Alexandra. Ærlighed og kvalitet er på alle måder noget vi gerne vil være kendt for. Tak for din anmeldelse. Madeleine, Klinik Torres

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rolig og afslappet atmosfære i…

En rolig og afslappet atmosfære i klinikken.
Nina er super professionel og samtidig sød og sjov at være i hænderne på. En rigtig positiv oplevelse.

23 mei 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Kirsten. Det er præcis hvad vi ønsker, at vores kunder skal opleve når de besøger os, tak.
Madeleine Klinik Torres

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en dejlig og tryg oplevelse

Virkelig en dejlig oplevelse. Jeg følte mig i utrolig trygge hænder.
Glæder mig allerede ril næste behandling.

29 mei 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Anne-Sofie. Vi glæder os også til at tage imod dig igen og forhåbentlig, berige dig med endnu en tryg oplevelse. Tak fordi du har anbefalet os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en super god og tryg…

Jeg havde en super god og tryg oplevelse hos Nina, hun er sød og imødekommende. Varm anbefaling.

16 mei 2024

Kære Felicia.
Tryghed er et af flere parameter som vi ligger stor vægt på i klinikken, derfor glæder os, at du fortæller om din oplevelse. Tak, Madeleine Klinik Nina Torres.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønneste og mest professionelle sted

Hun prioriterer tid til sine klienter, og er yderst service orienteret. Man er tryg, føler sig forstået og mødt - og Ninas åbne facon skaber tillid.
Jeg kan kun anbefale den smukke klinik, der er fyldt af de bedste mennesker - der kun ønsker det bedste for deres klienter.
Tag en snak med Nina, hvis du overvejer behandlinger - hun vil lytte og hjælpe, og give dig de bedste råd uden at være sælger eller anbefale unødvendige ting.

10 mei 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Sidse. Tusind tak for dine utrolig fine ord om Nina, og om klinikken. Tilbagemeldinger som denne, motiverer os til at arbejde endnu mere på, at give alle vores dejlige kunder en god og professionel oplevelse. Tak, Madeleine. Klinik Nina Torres.

Et virkeligt professionelt team

Virkeligt professionelt team og en forbilledlig kunde service. Man er i gode hænder.

3 mei 2024

Antwoord van Klinik Torres

Vi er meget glad for at du nød vores kundeservice, og vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

meget behagelige medarbejdere virker…

meget behagelige medarbejdere virker virkelig kompetente

29 april 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Lars, det glæder os meget at det er din oplevelse. Tak fordi du deler den. Rigtig god weekend. Madeleine, Klinik Nina Torres.

Virkelig god oplevelse

Blev støttet på en god og professionel måde! <3

24 april 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Matilde. Det glæder os, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
På gensyn, Madeleine.
Klinik Nina Torres

Omsorgsfuld og dygtig behandling

Meget glad for vejledning og den imødekommende og omsorgsfulde service, erfaren og professionel behandling, som giver tryghed og super flotte omgivelser. Spændt på resultatet på længere sigt.

5 april 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Birgitte. Tusind tak, fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os. Madeleine, klinik Nina Torres.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I reckon Nina is really skilful in her…

I reckon Nina is really skilful in her field of expertise. I had a frax laser and IPL yesterday and can already see the difference in my skin. She listens the wishes of the customer and takes skin conditions into consideration. I am definitely recommending Nina for anyone wanting to improve their skin with lasers.

16 april 2024

Antwoord van Klinik Torres

Dear Tuija. Thank you os much for your recommendation. We will look forward to welcoming you another time. Madeleine, Klinik Nina Torres

Fantastisk service

Fantastisk service

5 april 2024

Antwoord van Klinik Torres

Tusind tak fordi du har tage dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os. Madeleine, Klinik Nina Torres

Yderst professionel vejledning

Yderst professionel vejledning, behageligt personale, rolige omgivelser man slapper af i.
Man bliver hørt og vejledt meget grundigt.
Jeg kommer fra Fyn og vælger turen grundet fagligheden her.
Kæmpe ros herfra.
De får de varmeste anbefalinger:-)

6 april 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Per. Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af dit besøg. Det betyder meget for os. Madeleine, Klinik Nina Torres

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk dejligt sted med meget…

Fantastisk dejligt sted med meget professionelt og dygtig personale. Jeg har fået flere behandlinger og ikke mindst virkelig kompetent vejledning.

16 maart 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Christina. Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at du har tage dig tid til at skrive den. Madeleine, Klinik Nina Torres.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem god oplevelse lige fra jeg…

Helt igennem god oplevelse lige fra jeg kom ind ad døren, hvor en smilende og sød receptionist tog imod. Fik Frax/IPL og følte mig meget som altid tryg i Ninas kyndige hænder. Jeg er kommet hos Nina i en årrække og har stor tillid til hende. Hun er en ægte æstetiker.

21 maart 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Lone. Du skal have stor tak, for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse i klinikken. Madeleine, Klinik Nina Torres.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtig og stor respekt for mit udgangspunkt

Kæmpe sød og dygtig - med en kæmpe respekt for mit udgangspunkt ❤️ stor anbefaling!

7 maart 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Alice. Tusind tak for, at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse. På gensyn. Madeleine, Klinik Nina Torres

I top på alle parametre

I top på alle parametre: personlig og omsorgsfuld service, yders erfaren og professionel tilgang som giver tryghed for behandling og super flotte omgivelser.

21 maart 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Susanne. Du skal have stor tak, for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, af din oplevelse i klinikken. Madeleine. Klinik Nina Torres

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid en skøn atmosfære i…

Der er altid en skøn atmosfære i klinikken og man bliver grundigt guidet og vejledt ud fra ønsker og behov.

20 maart 2024

Antwoord van Klinik Torres

Kære Karina. Det glæder os at du har haft en god oplevelse og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Tak Madeleine, Klinik Nina Torres

Lees meer over geverifieerde reviews.