Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

fantastisk nem hjemmeside, og virkelig hurtig levering. Varen var 100% i orden og lige som jeg forventede. kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det. handler der gerne igen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ganske fint produkt, men der er plads til forbedring på kundeservice/ekspedering. Vi bestilte vores vare slut november 2024 og hørte intet efter ordrebekræftelse. Et par uger efter skrev vi og spurg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte 19 stk. folie til køkkenlåger skåret på mål. Leverancen kom hurtigt, fornuftigt pakket ind og med en vejledning i anvendelsen af vådpåføring af folien. Meget fint. Alt passede efter mine... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte deres akustikpaneler. Det ene panel var dog skåret lidt skævt, jeg skrev til dem og dagen efter beklagede de og sendte straks et nyt panel afsted. Så super produkter, hurtig levering og kun... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alletiders🙂 kan kun anbefales

Jeg manglede lige et stort stykke kork, og her, efter kort tid fandt jeg hvad jeg skulle bruge. Super super, det er et fint stykke på 50 ×100. Prisen er fin og leveringen gik super hurtigt. Jeg kan kun anbefale Liseborg. Mvh
Jesper🙂

12 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt 4xfolie i specialmål…

Jeg havde bestilt 4xfolie i specialmål til vinduer. Da jeg modtog dem, var den ene forkert i målene. Ringede til kundeservice og de var meget behjælpelige med, at gensende min ordrebekræftelse og jeg fandt derefter ud af, at jeg havde lavet en tastefejl ved bestillingen og derved passede målene ikke til det ønskede vindue. Øv øv tænkte jeg, da beskårede mål ikke er den billigste løsning og forhørte mig, om det var muligt at bestille ny og hvad det evt ville koste. Jeg var så heldig, at jeg blev ringet op og de fandt en løsning til mig. De fik lynhurtigt lavet de rigtige mål til mig og sendt afsted med dagens fragt - kvit og frit! Virkelig god service!!! Derudover er det virkelig smart, at man kan bestille på specialmål og få den ønskede farve eller mønster, som passer ind til ens hjem.

Tak for hjælpen og god sommer ☺️

13 juli 2023

Svingende service

OPDATERING

Jeg har ændret fra 5 til 2 stjerner. Da vi fik sat de andre print op, var det overhovedet ikke som det skulle være trods vejledning fra virksomheden og sidder kun delvist fast. Jeg skrev på mail og fik et svar, men efterfølgende har jeg ikke hørt noget. Vi har nu købt fra et andet sted, men det blev lige pludselig dyrt efter at have smidt print for 700+kr ud.

TIDLIGERE
Jeg har bestilt 2 gange, og første gang var ordren forsinket, men anden gang kom den til tiden.

Anden ordre havde nogle fejl, men efter at have kontaktet kundeservice blev de rettet og der blev sendt et nyt folieprint til mig uden betaling. Det viste sig at det var mig der havde lavet en fejl, og derfor fortjener de 5 stjerner for god service.

29 juni 2023

Vil ikke bruge dem igen

Bestilling og levering er egentlig gået fint, men selve produktet var ikke helt tilfredsstillende, og da jeg kontaktede dem for at høre nærmere, kom der svar tilbage, hvor jeg fik at vide, at andre kunder altså er tilfredse (implicit: at det er mig, der er problemet/har forkerte forventninger?).

Det har jeg altså ikke tålmodigheden til, så vil ikke bruge dem i fremtiden.

14 april 2023

Hej Sofie,
Det beklager vi meget! Jeg tænker ikke helt det var sådan du skulle opfatte svaret fra vores kundeservice. Hvis vi ikke har modtaget samme tilbagemelding fra andre kunder så er det jo reelt nok, at det er første gang og at vi via modtagne billeder fra andre kunder kun får meget tilfredse tilbagemeldinger. Kommunikation er en svær ting og vi er ikke alle perfekt. Samtidig er en telefonisk samtale mere personligt, end en email. At du vælger, at bruge det her tvivlsomme medie er selvfølgelig lidt ærgerligt. Håber du får en dejlig dag alligevel ;)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Handler aldrig fra denne side igen!

Handler aldrig fra denne side igen!
Bestilte for 5 dage siden og har stadig ikke hørt noget. Lidt dumt når der står 1-3 dages levering. Og nej jeg gider ikke at have et svar på denne anmeldelse, brug i stedet tiden på at sende min ordre!

21 maart 2023

Forkert anbefaling fra personale

Jeg bestilte noget mos på hjemmesiden som var super fint. Dog fik jeg en anbefaling fra dem der hed 4-5 kg mos, hvilket jeg vurderer er alt for meget. Jeg har fået et utrolig fint mosbillede hvor det sidder ret tæt, og jeg har kun brugt 1 kg. I alt. Så er ret ærgerlig over de spildte penge ud fra deres anbefaling. Dog hurtig levering og fine varer.

15 juli 2022

Hej Sara
Vi er meget kede af din anmeldelse, især når vi ikke har haft mulighed for at hjælpe dig med evt. returnering.
Som du helt sikkert fik at vide i vores anbefaling, er det meget svært at sige hvor meget mos der skal bruges, da det er en smagsag hvilket udtryk man vil have.
Du er meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på salg@liseborg.dk, hvis du ønsker at returnerer det mos du har i overskud.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt en vare for 9 dage…

Jeg har bestilt en vare for 9 dage siden og har intet hørt. Jeg har skrevet mail og ringet flere gange - men har ikke fået svar på mail og når man ringer, så kommer der bare et “bib”, ingen indtalt besked om telefontid, åbningstid eller andet.
Øv øv…. Håber snart at få min vare - som jeg har set frem til! De skriver 1-3 dage på hjemmesiden.

8 april 2022

Antwoord van Liseborg

Hej Mette, vi beklager meget du ikke har kunne få fat i os. Hvis du ringer på hovednummeret, 71 99 90 08, skulle der gerne komme en telefon besked med anvisning. Hvis du vil skrive en mail til os, eller give os et kald, vil vi meget gerne tjekke op på din bestilling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fine produkter

Hurtig levering og fine produkter. Manglede nogle nåle i min leverance, men jeg fik hurtigt svar om at de bliver eftersendt, så alt godt.

3 februari 2022

Hej Helene
Tusind tak for dine 5 stjerner, dem er vi super glad for :)
Vi beklager nålene ikke var med i første levering, men godt du tog fat i os, så vi kunne få dem frem til dig.
God dag til dig :)

God oplevelse

Bestilte 4 kg. mos, som ankom hurtigt og flot indpakket. Fantastisk søde mennesker i kundeservice, så alt i alt en rigtig god oplevelse.

31 januari 2022

Hej Mikkel
Tusind tak for dine 5 stjerner, de varmer på en grå tirsdag. Vi er glade for at vi levede op til dine forventninger, god dag til dig 😀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en plakat, som blev sendt næste hurtigt, så jeg havde den 2 dage efter bestilling. Produktet levede helt op til forventning.

21 januari 2022

Hej Erika
Tusind tak for din fine anmeldelse, den betyder utrolig meget for os. Vi er glade for at plakaten lever op til dine forventninger :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produktet er svært at anmelde endnu

Produktet er svært at anmelde endnu, da jeg desværre ikke har modtaget dem endnu. Jeg bestilte d. 5.1 og fik en bekræftelsesmail men har siden intet hørt.

11 januari 2022

Antwoord van Liseborg

Hej Mette, Det er vi meget kede af, hvis du vil sende os en mail (salg@liseborg.dk) og opgive dit ordrenr., vil vi meget gerne se hvad der er sket med din ordre.

Kan anbefales :-)

Kan anbefales :-)
Har bestilt 2 stk. grove kork opslagstavler 50x100 cm. De ankom som lovet et par dage efter.

Tidligere har jeg haft spørgsmål angående en anden vare, som jeg adspurgte dem om på messengers, hvor jeg hurtigt fik hurtigt og brugbart svar 👏

27 november 2021

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Vi er glade for du er tilfreds med korktavlerne og vores kundeservice.
Rigtig dejlig dag til dig 😊

Kan anbefales

Bestilte mine varer hos Liseborg, fik hurtig og god service og mine varer ankom hurtigt til pakkeshop med god info under vejs. Varene var også som forventer og så fik jeg da også en lille gave med i form af en pakke postkort.

2 november 2021

Hej Hanne
1000 tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Det er dejligt at høre at varerne svarer til dine forventninger og du er tilfreds med dem.
God dag til dig :)

Super flotte korkplader!

Super flotte korkplader!
Jeg havde set de kørte et tilbud på deres hjemmeside, som ikke stemte overens med prisen, når man lagde dem i kurven, så jeg kontaktede Liseborg. De gav mig et super godt tilbud pga fejlen med en reklame, så jeg er meget tilfreds med servicen. Jeg havde få andre praktiske spørgsmål, som de var virkelig venlige til at svare på og hurtigt svar. Jeg er alt i alt rigtig glad for servicen og mine produkter. De er allerede kommet og hænge!

30 oktober 2021

Hej Christin
Tak for din anmeldelse, den betyder meget for os. Vi er glade for at du er tilfreds med din bestilling

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fine produkter og god service!

Jeg bestilte magnetskilte i forskellige størrelser.
Der var super god og hurtig kommunikation vedr. levering, ligesom jeg hurtigt modtog pakken. Skiltene var i super fin kvalitet til trods for, at priserne var væsentligt lavere end hos andre firmaer.
Dog var der en fejl i leverancen, hvilket firmaet tog det fulde ansvar for - og de producerede og eftersendte hurtigt det manglende.

Super fin, hurtig og positiv kommunikation på mail under hele forløbet.
Liseborg.dk kan på det varmeste anbefales!

15 oktober 2021

Hej Signe
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for.
Det er dejligt at hører at du er tilfreds med magneterne, til trods for en lille fejl.
Vi håber magneterne skaber noget opmærksomhed :)

Lees meer over geverifieerde reviews.