supermooie kleding, alleen 2 shirts in precies dezelfde maat waren totaal anders qua grootte.

Makkelijk een bestelling te plaatsen met betaling achteraf. Heel fijn omdat je dan makkelijker twee of meerdere items besteld en wat niet bevalt terug kan sturen zonder dan weer op je ‘voorgeschoten... Toon meer

Een ster minder omdat ik een maat groter kreeg dan besteld. Uiteindelijk gehouden omdat iemand anders hem wel wilde hebben. Blouse verder prima. Vaker dit merk gekocht en altijd tevreden.

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Den officielle mbyM shop. Lækkert tøj til kvinder.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus ik kan niets beoordelen.

28 december 2024

Hi Veronique,

It was packed and shipped the first business day after you placed the order, and it is, according to GLS, expected to be delivered during the day today :) In total that makes it 3 business days.

Hope you will change your ratings, as we will have met the delivery period as stated.

Best regards,
Louise

Ik wacht nog op mijn bestelling

Update: jammer, verkeerde kledingstuk ontvangen. Wordt vervolgd.

Vandaag bestelling keurig ontvangen, duurde iets langer wegens feestdagen.

27 december 2024

Hi René,

Because of the Holidays during New Years, it has actually just been 3 business days in reaching you - we hope you will change your ratings, as it has been within the expected delivery time.

Have a great day.

Best regards,
Louise

Fijne, zeer positieve ervaring

Makkelijk een bestelling te plaatsen met betaling achteraf.
Heel fijn omdat je dan makkelijker twee of meerdere items besteld en wat niet bevalt terug kan sturen zonder dan weer op je ‘voorgeschoten’ geld te moeten wachten.
Bestelling ook zeer snel geleverd.

26 mei 2024

Ik heb het product niet ontvangen!

Ik heb het product niet ontvangen!

30 april 2024

Hi Marije.
Sorry for the late answer.
When I track the package, I can see that it was delivered to you May 7th. Are you still missing the package? If yes, please send us an email at mbyM@message.dk, so we can find a solution.
Thanks, and sorry for the inconvenience.

Hele reis vanuit Denemarken

Hele reis vanuit Denemarken. TT even gegoogled en kreeg de geruststelling dat de vracht onderweg was. Verpakking is stevig plastic en onbeschadigd. Een hele mooie kwaliteit broek voor straks in de zomermaanden Ik had hem in de winkel in beige en wilde heel graag ook de zwarte, dus helemaal blij. Top!

27 maart 2024

Ik heb op 16 maart een bestelling…

Ik heb op 16 maart een bestelling gedaan en na ruim 1 week nog niets vernomen van het bedrijf. Vind ik een slechte service.

16 maart 2024

Hi Monique.

Thank you for your review. I just looked up your order and you have ordered the vest by pre-order - as it states on the product page, the estimated time of delivery is mid/late March, so it should be just around the corner. If you wish to cancel your order, please send us an email at mbym@message.dk. Thank you.

Snel

Snel, klantvriendelijk, goede producten

17 februari 2024

Een ster minder omdat ik een maat…

20 januari 2024

Hello Miranda

We are sorry for our mistake!
Remember that you can always contact us if an error occurs, and we will find a solution.