MobsetLiving Reviews 78

3,6

Ontzettende mooie collectie lampen en véél goedkoper dan concurrenten. Wij hebben een mooie lamp voor boven de eettafel besteld en toen we verbaasd waren over hoe mooi die was, gingen we bij Mobset... Toon meer

Prachtige lamp besteld die i.v.m. gewenste snelle levering, persoonlijk thuis werd gebracht. Bij het uitpakken van de lamp, bleek dat er op 1 glazen bol een beschadiging zat. Dit direct doorgegeven, k... Toon meer

Ik word altijd vriendelijk geholpen en goed geadviseerd over welke item ik het beste kan aankopen. De levering en installatie van de bestelde items waren super snel afgehandeld. Ik ben erg tevreden ov... Toon meer

1. Lampenwinkel

Mobset Living – Gespecialiseerd in Stijlvolle Interieurproducten Mobset Living is dé specialist als het gaat om luxe interieurartikelen die zowel stijl als functionaliteit combineren. Sinds onze oprichting hebben we ons gevestigd als een toonaangevend huismerk op het gebied van interieurinrichting, met vestigingen in Almere en Amsterdam. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder stijlvolle meubels, moderne verlichting en diverse woonaccessoires. Door onze unieke positionering als huismerk kunnen wij onze klanten producten aanbieden van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Dit maakt Mobset Living een aantrekkelijke keuze voor iedereen die zijn woning een exclusieve uitstraling wil geven, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Bij Mobset Living geloven we dat een mooi interieur begint met de juiste verlichting. Daarom hebben we een uitgebreide collectie van meer dan 400 modellen hanglampen, plafondlampen, vloerlampen en tafellampen. Onze lampen zijn ontworpen om elke ruimte te transformeren en een warme, uitnodigende sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar een statement hanglamp voor boven de eettafel of een subtiele vloerlamp voor in de woonkamer, bij Mobset Living vind je altijd de perfecte verlichting die past bij jouw stijl en wensen. Naast verlichting zijn wij ook gespecialiseerd in meubels zoals eettafels, salontafels, bijzettafels en stoelen. Onze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren, zodat er altijd een optie is die past bij jouw interieur. Van marmerlook eettafels met gouden poten tot visgraat tafels van duurzaam hout, Mobset Living biedt veelzijdige keuzes voor elk type woninginrichting. Onze meubels zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en duurzaam, waardoor ze jarenlang meegaan. Een ander belangrijk onderdeel van ons assortiment zijn de woonaccessoires, zoals luxe vloerkleden, spiegels en decoratiestukken. Met deze accessoires kun je jouw interieur eenvoudig personaliseren en een eigen unieke uitstraling geven. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op je bestelling. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom zorgen wij ervoor dat onze klanten snel kunnen genieten van hun nieuwe aankopen. .

3,6

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Wat een belachelijke zaak is dit het…

Wat een belachelijke zaak is dit het ziet er online allemaal mooi uit maar leveren jo maar.
Je krijgt mooi geschreven e-mail s terug maar en geen contact mee te krijgen verder ( 06 nummer ) heb al meerdere malen aangegeven mijn geld terug te willen maar geduld geduld na zes weken is wel op zeg maar.
Bah bah

20 januari 2023

Beste Arjan,

Bedankt voor je review over Mobsethome. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze service en de levering van je bestelling.

We begrijpen dat je lang hebt moeten wachten op je bestelling en dat je moeite had om contact met ons te krijgen. Onze excuses hiervoor. Het klopt dat deze speciale modellen met de hand worden gemaakt, waardoor de levertijd langer kan zijn dan bij standaard producten. Bovendien hadden we te maken met veel ziekmeldingen, waardoor we niet op volledige capaciteit konden werken.

We begrijpen dat je op een gegeven moment geen geduld meer had en je geld terug wilde. We hebben daarom al lang geleden je geld teruggestort en we hopen dat je dit inmiddels hebt ontvangen.

We nemen je feedback serieus en zullen onze communicatie en klantenservice verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Bedankt voor je feedback en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je beter van dienst te zijn.

Mobsethome

Erg mooie producten

Erg mooie producten. We hebben lampen gekocht. Ze werden persoonlijk geleverd. Perfect verpakt. Erg vriendelijke benadering. Goed meegedacht met een last minute aanpassing. Echt een aanrader!

5 maart 2023

Goede prijs

Goede prijs. Snelle levering. Bij plaatsen van de bestelling verzocht ik om het in te pakken ivm verjaardag. Na ontvangen en openen van het pakket was alles supermooi ingepakt,

8 februari 2023

Antwoord van MobsetLiving

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de levering van uw bestelling! Het is ook geweldig om te horen dat uw verzoek om het cadeau in te pakken voor de verjaardag van de ontvanger is gehonoreerd en dat u blij was met hoe mooi het was ingepakt. Het is altijd geweldig om te weten dat een bedrijf zich bekommert om de kleine details en extra inspanningen levert om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en hopelijk zult u in de toekomst opnieuw van onze diensten gebruik maken!

Heb de bestelling snel in huis gehad

Heb de bestelling snel in huis gehad. Aangepast met bloemen er in ook! De vaas ziet er heel mooi uit!! Zeker een aanrader!

6 februari 2023

Antwoord van MobsetLiving

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling en dat u deze snel in huis heeft ontvangen! Het is ook fantastisch om te horen dat de vaas er heel mooi uitziet en dat u blij was met de toegevoegde bloemen. Het is altijd fijn om te weten dat een bedrijf de extra stap zet om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en bedanken u voor uw aanbeveling. We hopen dat u in de toekomst weer bij ons zult bestellen!

Betrouwbaar

Eind oktober '22 lampen besteld en betaald. I.v.m. vertraging nieuwbouwhuis is de levering op ons verzoek steeds uitgesteld. Eind januari '23 zouden de lampen worden geleverd, hoorde niets. Door vele verschuivingen was mijn bestelling niet meer op het netvlies bij Mobset, waarvoor begrip. Heb een aantal keer gebeld en geappt en was even bang dat het niet goed zou komen. Maar zaterdagavond om 7 uur werden de lampen keurig gebracht. Heel blij mee! Verkoper is betrouwbaar :-) Lampen zagen er goed uit, helemaal zoals afgesproken en staan prachtig in ons nieuwbouwhuis.

3 februari 2023

Antwoord van MobsetLiving

Het spijt ons te horen dat er vertraging was in de levering van uw lampen en dat het even heeft geduurd voordat de bestelling was afgehandeld. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om te moeten wachten op uw bestelling en we waarderen uw begrip voor de situatie.

We zijn blij te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met uw bestelling en dat de lampen er goed uitzien en perfect passen in uw nieuwbouwhuis. We zijn blij dat we hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen en we bedanken u voor uw complimenten over onze betrouwbaarheid als verkoper.

We zullen uw feedback zeker ter harte nemen om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren en we hopen dat u in de toekomst weer bij ons zult bestellen.

Niet here iets bestellen.

Niet here iets bestellen.
Ik heb 2 hanglampen gekocht voodat ik betalen,heb ik telefonisch gevraagd van hun. kan de product retouneren als niet goed vind of niet naar wens was en hij zei .ja zeker binenen 14 dagen kan je retouneren.hij zei mevrouw de kortingen zijn tot vanavond terwijl nog steeds is op de website.na 3 dagen geen email ontvangen .probeerdde ik ze te kunnen bereiken want ze zijn niet makkelijk te breiken.heel slechte klanten service.na 2 dagen eindelijk hij zei even checken waar de bestelling is en zal ik je terug bellen.niemand is terug gebeld.de dag na met moeite telefonissch contact ,hij zei komt morgen tussen 17 tot 19 door post nl maar niet door de post nl door een vreemde mens is ingeleverd . de lampen hadden schroeven probleem en rode vlekken op.ik heb per watsapp en per chat doorgaf dat ik de lampen wil retouneren. Hij zei binnen 2 dagen ontvang je retoulable. Nu is de tweede dag en geen email ontvangen nog steeds.
Weer ik ook niet dat hun adres op website klopt is. Bestaat echt een winkel op naam van mobsethome in Amsterdam ??ik zal vandaag nog wachten als ze niet reageerd en geen email ontvangen dan zal ik een rechzaak starten.
Niet aanraden !!!!! Niet van hun iets kopen.

4 februari 2023

Beste Hasti

Wij begrijpen uw reactie niet! Wij hebben uw bestelling netjes en keurig afgehandeld.
U heeft 2 hanglampen besteld, die hebben wij met eigen transport geleverd.
Dat u de bezorger vreemd vindt kunnen wij helaas niets aan doen! De bezorger doet zijn werk en dat is bezorgen.
1 hanglamp was geleverd met niet zichtbare vlekje wat een fabrieksfout is.
U heeft telefonisch met ons gebeld voor de retourlabel en die heeft u binnen 2 dagen ontvangen. 24 uur later was het betaalde bedrag volledig op uw rekening gestort.
Wij hebben u voorstel meteen geaccepteerd om u als klant goede services te bieden!
Wij begrijpen uw klacht hier niet!
U hebt bij ons besteld, op de lamp zat een klein krasje. We hebben u voorgesteld een nieuwe lamp te sturen maar u wilde uw geld terug en die hebben wij meteen teruggestort.
Wat hebben wij verkeerd gedaan?

Klacht is opgelost, persoonlijke aanpak

Heb een klacht ingediend door slechte klantenservice, de klacht werd door manager opgepakt en vandaag opgelost. Hij kwam de bestelling persoonlijke brengen helemaal vanaf Amsterdam, met excuses voor onbekwame
personeel die daar inmiddels niet meer werkzaam is. Dank voor een persoonlijke benadering en aandacht. Persoonlijke dank aan Brahim, de manager bij mobset online winkel.

31 januari 2023

Twee stoelen bestel

Twee stoelen bestel. Bij levering bleek een stoel een klein gaatje te hebben in de bekleding. Direkt gemeld, en een nieuwe stoel werd binnen de kortste keren geleverd.
Leuke stoelen. Goede kwaliteit. Een perfecte service. Een uitstekend voorbeeld voor andere firma's.

18 januari 2023

Bezorg moment was zoals afgesproken…

Bezorg moment was zoals afgesproken geen vertraging zoals vaak gebeurt bij elders de meubels zijn in top conditie van hoogwaardige kwaliteit niks over te klagen en de personeel zijn allemaal toppers je krijgt alle tijd en info en advies over de meubels ik ben zeer tevreden en zal zkr vaker trg komen

23 november 2022

Bestelling niet geleverd

Lamp besteld, nooit geleverd. Niet bereikbaar via chat, mail of telefoon. Oplichters, ik ben mijn 191 euro kwijt.

U schrijft dat ik u moet mailen, maar dat is juist mijn klacht, u bent niet bereikbaar en reageert nergens op. We hebben u gisteren opnieuw gemaild (23 januari om 9.38 u). We zijn benieuwd naar uw reactie. Tot nu toe blijft het voor mij vreemd dat we in december een bestelling hebben geplaatst en betaald hebben en niets meer van jullie hebben vernomen.

3-2
U maakt mooie beloftes, maar komt ze niet na. Wij zijn daarom genoodzaakt om aangifte bij de politie te doen van fraude en oplichting.

4-2
Vreemd dat u alleen met ons communiceert via Trust Pilot.
Wij hebben geen enkel vertrouwen dat u de situatie wil oplossen.
Pas als u ons het betaalde bedrag €191,25 terug betaald zullen we de aangifte intrekken.

6 februari
Vandaag het bedrag teruggestort gekregen, met dank aan Trust Pilot. Wij zullen de aangifte bij de politie intrekken.

3 januari 2023

Beste B

Bedankt voor uw geduld zoals wij hebben besproken hebben wij het niet kunnen leveren wegens een systeemfout waar het huisnummer ontbrak, uw terugbetaling is ontvangen onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Erg beleefde mensen

Erg beleefde mensen, en super mooie, kwalitatief goede spullen. Ik ben zeer tevreden! Bedankt!

8 januari 2023

Antwoord van MobsetLiving

Beste Nikki bedankt voor uw bericht wij hopen dat alles naar wens was.

Slechte service

We hebben 7 dec een ventilator lamp besteld en betaald maar werd niet geleverd. Na herhaaldelijk bellen en mailen werd er beloofd om het geld terug te storten. Van de week kregen we bericht dat de lamp onderweg was, gisteren kwam het pakket, het bleek een oude kapotte ventilator lamp te zijn. We gaan aangifte doen. Mensen wees gewaarschuwd voor deze firma Mobset home

6 december 2022

Beste Burgwal

Tot heden hebben wij helaas geen reactie ontvangen graag contact met ons opnemen om uw klacht zullen wij oplossen binnen 24
info@mobsethome.com

Bestel hier niet!

Update op gegeven reactie:
JULLIE ZIJN OPLICHTERS! Ik heb nooit een mail ontvangen dat het pakket onderweg zou zijn en ook niet dat ik niet thuis zou zijn! Jullie sturen mij een hele andere mail dan jullie hieronder schrijven! Door de telefoon ben ik voor van alles en nog wat uitgemaakt jullie snappen niet wat service in de breedste zin van het woord betekent!!
16 december een lamp besteld, nog steeds niet ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Gelukkig heb ik de optie gekozen om met Klarna te betalen anders was ik mijn geld kwijt geweest.
Bestel hier niet!!!

16 december 2022

Antwoord van MobsetLiving

Beste Anna wij hebben uw bestelling verstuurd op 17 December omdat niemand thuis was is het afgegeven bij een ophaalpunt door PostNL daar hebben wij u ook een email van verstuurd. wij zullen u het adres mailen van de ophaalpunt waar uw bestelling is geleverd.