Frisør Morgenhår Reviews 113

TrustScore 3 uit 5

2,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig stemning i salonen i Horsens. De har ikke tid til deres elever. Handler bare om at få kunderne igennem hurtigt, uanset resultatet i enden. Dårlig ledelse skinner så meget igennem hele... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FRISØR MORGENHÅR SILKEBORG KÆMPE anbefaling herfra hvis du skal have farvet dit hår. Jeg har for 4 gang været hos Ronja for at få lavet babylights. Ronja er fantastisk dygtig til at farve.... Toon meer

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kemisk brændt hår og ingen kundeservice

Jeg fik d. 11/4 foretaget en afblegning hos Morgenhår i Tjørring, som endte med en total ødelæggelse af mit hår. Jeg sad med afblegning i folie i 3,5 time, hvilket har resulteret i, at mit hår nu er kemisk brændt og smuldrer mellem fingrene på mig (se billeder).

Siden behandlingen har jeg forsøgt at komme i dialog med salonen via både Messenger og mail for at få en refundering, da skaden er ekstremt omfattende. De har læst mine beskeder, men nægter at svare og ignorerer alle mine henvendelser og deadlines.

Jeg er meget ulykkelig over resultatet og den manglende professionalisme. Jeg har nu indsendt en officiel klage til Ankenævnet for Frisører. Hold jer langt væk, hvis I passer på jeres hår.

11 april 2026

Advarsel

Min kollega og jeg skulle have lavet permanente krøller hos Gaiser og Oksana i Herning. Vi står nu her 3 uger efter med lugtende hår og intet ansvar fra salonen. Vi har været i dialog med dem flere gange, hvor de har lovet at ringe tilbage, men det gjorde de ingen af gangene. Jeg kan kun anbefale dem, hvis du vil have dit hår ødelagt.

29 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god frisør især til priserne

Virkelig god frisør især til priserne. Jeg er altid blevet klippet og farvet hos frisør morgenhår. Sommetider af eleverne som også gør deres arbejde godt! Jeg er lige blevet farvet og klippet af Geiser og han er så dygtig. De har fået nye flotte og store lokaler i Tjørring. Ejeren er også sød og dygtig!

25 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget skuffende oplevelse og manglende…

Meget skuffende oplevelse og manglende ansvar

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse hos Morgenhår. Jeg bad om balayage eller naturlige reflekser og viste endda billeder, men gik derfra med mørkt hår og hvide/grå striber – et resultat der slet ikke lignede det aftalte og fik mig til at se ældre ud. Farven var også ujævn og så anderledes ud foran og bagpå. Jeg var utrolig ked af det.

Jeg henvendte mig til salonen skriftligt med billeder og en beskrivelse af problemet, men hørte intet tilbage. Først da jeg ringede, fik jeg at vide, at de “ikke havde set nogen mail”. Til sidst tilbød de mig 50% rabat – men kun hos en elev, hvilket slet ikke er acceptabelt efter to mislykkede behandlinger.

Det mest frustrerende er, at de ikke tager ansvar. Jeg betalte 1900 kr. for en behandling, som ikke levede op til det, der var aftalt – og jeg blev efterladt med ødelagt hår og stor skuffelse.

Jeg kan desværre ikke anbefale Morgenhår til nogen, der forventer professionalisme, ærlighed og respekt for kundens tid og penge.

27 mei 2025

Farvningen og klippening

Fik farvet mit hår og bedt om en frisure efter et billede jeg havde med på min telefon,
Men det bliver så noget helt andet og det de har lavet er ikke pænt og er pænt ked at min hår.
Så kunne jeg lige så godt have beholdt det jeg havde før selvom jeg var meget kort ind under det lange hår jeg havde og min hår skulle være lyste og ikke helt gule 😭😭😭😭

17 mei 2025

Vil aldrig anbefale

Tirsdag d. 1 april får jeg farvet lysestriber i mit hår + klippet hos frisør morgenhår i Herning. Her laver de en fejl, hvor jeg får en plet omme ved baghovedet, som de laver om med det samme. Det tog i alt 4,5 time, og det var god service. Træls at der var en fejl, men det kan ske. Frisøren som ordnede mit hår, efter tjekket det.

Da jeg kommer hjem opdager jeg selv to meget tydelige fejl om aftenen. Jeg tager derud næste dag for at snakket med frisøren, som farvede
Mit hår. Men hun var ikke mødt ind endnu, jeg forklare om episoderne, og fortæller at jeg vil egentlig bare gerne have pengene tilbage for farvningen, da jeg vil et andet sted og have lavet det om. Det er 2. Fejl, og har ikke lyst til at få mit hår omfarvet hos dem, da det også slider. Jeg vil helst have penge, eller nogle tilbage for at kunne tage et andet sted og få rettet op på deres anden fejl.

Jeg snakker her efter med Maria, som fortæller hun ejer butikken i Herning. Hun er ubehøvlet, og fortæller at de ikke giver penge retur. Efter en laaaang snak ender det med at jeg får 1000 kr tilbage ud af 1748 kr. derudover slutter hun af med, at sige at jeg aldrig må komme derud igen som kunde og er bandlyst. Jeg oplever at det er hende der er uforstående over for problemet og mener at jeg burde være tilfreds, til trods for at der er fejl. Jeg følte at hun var meget unfair over telefonen og direkte snakkede grimt.
Vil aldrig anbefale at tage dertil.

Det skal siges, at frisøren som farvede mit hår, er super sød. Men man må også se ind ad når der opstår to fejl under en farvning.

1 april 2025

Hernings ringeste frisør…

Gik ind og spurgte om pris på en dame klip, den kostede 449, hvilet jeg syndes var en fair pris, så jeg fik lavet et gavekort på 450 kr. til min kone.
Min kone bestiller sener en tid til en “dame klipning”, men da hun kom der ind vil de ikke klippe mere en 3 cm af hendes hår, selv om hun ønskede at få klippet det meget kortere, så hun betalte 450 kr for at få klippet spidser.
Måske de skulle oplyse når man spøger på en klipning, at det kun er spidser de klipper
👎👎👎👎👎👎👎👎👎

20 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

599 kr for klipning af en dreng på 10…

599 kr for klipning af en dreng på 10 år og en helt igennem dårlig oplevelse ced Morgenhår i Herning.
Vi bliver anvist en plads i et rodet baglokale, selv om vi har bestilt tid og derefter glitter en ung pige håret, for at det er nemmere at klippe det, som hun siger. Damen der klipper synes tydeligt at det er træls at klippe min drengs tykke hård og selve klipningen er så mislykket og slet ikke som ønsket. Efter endt klipning vasker hun hans hår og sætter det, som i et forsøg på at dække over det dårlige resultat. Man kan vøre i tvivl om det var en uddannet frisør, der udførte klipningen.Vi er ikke på forhånd blevet gjort opmærksomme på at det ikke er normalprisen på 349 vi skal betale, så 599 for en drengeklip, så er det vist også betalt. Vi kommer aldrig igen og det kan jeg heller ikke anbefale andre at gøre!

18 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil ikke anbefalede Frisør Morgenhår i…

Vil ikke anbefalede Frisør Morgenhår i Herning.
ALDRIG har jeg oplevet at blive klippet på 20 min! 20 MINUTTER! Da jeg kommer ind bliver jeg taget godt imod, og bliver spurgt om jeg vil have vasket mit hår, siger pænt ja tak til det men hende der skal klippe mig siger at vi ikke kan vaske det men vi glatter det bare.. Da jeg kommer hen i stolen siger hun at hvis jeg ville have det vasket skulle jeg have bestilt to tider eller såfald have skrevet en note i min bestilling at jeg havde så langt og tykt hår. De skulle jo bruge 20 min på at tørre det også var der ikke tid til andet. Men det kan man ikke læse noget om nogen steder at man skulle, troede de havde tid til en, men NEJ
Følte virkelig at det kun handlede om hvem der kunne få flest kunder igennem på en dag.
Velkommen kunne man hvertfald ikke føle sig…

4 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Håber at alt vil gå godt for Mathilde

Håber at alt vil gå godt for Mathilde, som var elev ved Morgenhår i Silkeborg, det fortjener hun så meget 👌
Fik lysestriber og klipning den. 7 Maj 2024. Det var bare perfekt🙂
Hun var altså kun elev, men fuldstændig perfekt til det, vidste hvad hun havde at gøre med både klipning og farve👌

Havde glædet mig til den næste tid ved hende.
Stor ros til dig Mathilde, ønsker dig alt mulig godt i fremtiden, du er en super god frisør 👌😊
Sørgeligt at det skulle ende sådan i Morgenhår Silkeborg

7 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når I lukker en afdelingen i Silkeborg…

Når I lukker en afdelingen i Silkeborg så var det sg en ide at gi jeres kunder besked om det.. Så man ikke køre forgæves til en tid man troede man havde.
Send da en SMS eller mail og forklar.
Og nej har ikke modtaget et opkald fra jer om det
Under al kritik

14 juni 2024

Morgenhår Herning

Morgenhår Herning

Dårlig service. Hvis resultatet ikke er som ventet tilbydes man ikke at få det lavet om. Pengene spildt
Vi kommer ikke til at bruge stedet igen.

17 april 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.