Aangemeld via link met welkomstbonus. Bedrijf beweerd dat ik geen link heb gebruikt en onjuist heb gehandeld (heb zelfs afbeeldingen gemaakt tijdens aanmelden. Ik kan fluiten naar welke welkomstbo... Toon meer
Over OKX
With its extensive range of crypto products and services, and unwavering commitment to innovation, OKX's vision is a world of financial access backed by blockchain and the power of decentralized finance
- OKX is one of the world's largest and most secure crypto exchanges. Trusted by over 50 million global users, OKX is the fastest and most reliable crypto trading app for professional traders everywhere.
- We offer crypto trading, an NFT Marketplace, Web3 Wallet, Staking, DeFi and much more.
- ✅ Buy, sell, and trade 350+ tokens with 100+ local fiat currencies
- ✅ Put your crypto to work by staking on 30+ chains and protocols
- ✅ Explore Web3 and take control of your crypto, NFTs, and digital assets with the OKX Web3 Wallet
When crypto comes calling, OKX is the sensible choice.
Proof of Reserves Available
San Jose, Verenigde Staten
- support@okx.com
- okx.com
Houd rekening met het volgende
Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord
DOE HET NIET
DOE HET NIET. Beoordeling zou 0 sterren moeten zijn. Eerst je versieren met een mooie korting. Als je dan nog bijkomend geld overmaakt. Zeggen ze dat ze het niet ontvangen hebben, zo hebben ze de korting al teruggewonnen en als je geld terug naar je bank wil overmaken krijg je de volgende ongeloofelijke boodschap dat je eerst geld moet overmaken om je gegevens te kunnen verifiëren??? Er was toch al eerder geld overgemaakt? Daarna kan je geld naar je eigen bank overschrijven. Dat gaan we niet doen. Want dan ben je inderdaad nog eens bijkomend geld kwijt als hier intrapt en bijkomend niet te vergeten, hebben ze al je persoonlijke gegevens (via itsme). Dus wees gewaarschuwd en doe het niet! Als het zich gedraagd als een scam, het riekt naar een scam en er uit ziet als een scam, ...... Dan inderdaad is het een scam.
Ik herinner me nog precies het moment…
Ik herinner me nog precies het moment waarop alles begon. Ik zat op mijn werk koffie te drinken toen een collega terloops een investeringsplatform noemde dat hij online had gevonden. Het klonk veelbelovend… bijna te mooi om te negeren. Diezelfde avond, zittend aan de keukentafel, opende ik een account en stortte ik €3217. Ik zei tegen mezelf dat het slechts een kleine test was.
Maar een paar dagen later, gerustgesteld door hoe goed alles leek te gaan, zette ik de grote stap en investeerde ik €186.453, geld dat ik jarenlang had gespaard.
In het begin leek alles perfect. Mijn saldo bleef stijgen, de adviseur belde me regelmatig, altijd met een rustige stem, en vertelde me dat ik de juiste beslissingen nam. Ik voelde me hoopvol, zelfs trots. Even geloofde ik echt dat ik iets goeds had gedaan voor mijn toekomst.
Toen kwam de dag waarop ik een opname van €121.538 aanvroeg.
Dat was het moment waarop alles veranderde.
De aanvraag stond plotseling “in behandeling”. Ze begonnen onverwachte kosten te vragen. Ze zetten me onder druk en bleven volhouden dat het “noodzakelijk” was, maar iets voelde niet goed. Zodra ik weigerde te betalen, werd mijn account bevroren. Mijn adviseur stopte met reageren. Hij beantwoordde geen e-mails meer. Hij negeerde mijn telefoontjes.
En zomaar… viel alles stil.
De realiteit kwam hard aan: mijn resterende saldo van €11.800 — geld dat ik wanhopig nodig had — was verdwenen. Het gevoel was onbeschrijfelijk: schaamte, woede, paniek, verwarring. Ik kon niet slapen. Ik ging elke conversatie, elke beslissing opnieuw na en vroeg me af hoe ik in zo’n val had kunnen trappen.
Ik verzamelde screenshots, diende een klacht in, nam contact op met mijn bank… alles wat ik kon bedenken. Maar het voelde alsof elke deur voor mijn neus werd dichtgeslagen. Ik geloofde echt dat ik nooit meer een euro zou terugzien.
Op een dag kwam een andere collega naar me toe en noemde 𝖙𝔬𝒌𝖊𝒏𝑮𝖊𝒕𝖇𝒂𝖈𝒌. In het begin was ik sceptisch. Na alles wat er was gebeurd, was vertrouwen niet vanzelfsprekend. Toch nam ik contact op; ik had niets meer te verliezen. Tot mijn verrassing namen ze mijn zaak vanaf het eerste moment serieus. Ze luisterden naar me. Ze analyseerden al het bewijs dat ik had. Ze legden het hele proces eerlijk uit. Samen met een advocaat dienden ze alle nodige claims in en deden ze wat ik zelf niet kon doen.
En toen gebeurde er iets waar ik niet meer op durfde te hopen:
Binnen enkele weken kreeg ik mijn €11.800 terug.
Ik kan de opluchting niet beschrijven; het voelde alsof er een enorme last van mijn schouders viel. Na weken van angst, stress en spijt was het zien van dat geld terug op mijn rekening alsof ik mijn leven terugkreeg.
OKX account geopent.450 Euro ingelegd…
OKX account geopent.450 Euro ingelegd in gespreid portfolio.Vervolgens zakte alles en wilde ik verkopen.Bleken 2 munten opeens niet meer verhandelbaar te zijn en moest ik ingewikkelde zaken doen om deze bij een andere exchange onder te brengen.Geprobeert maar lukte niet.Deadline (3 dagen) verliep waarna ik niet meer bij de coins kon komen.Antwoord van OKX "JE HAD TOCH 3 DAGEN DE TIJD OM DEZE NAAR EEN ANDER PLATFORM OVER TE HEVELEN" Totale oplichters bende dus
Account wordt beëindigd.
Tijdens de migratie van Bybit global naar Bybit.EU heb ik een account aangemaakt bij OKX om mijn assets te verplaatsen. Ik heb het volledige KYC-proces doorlopen en mijn account is zonder problemen geverifieerd.
Ik ben grotendeels inactief geweest op OKX, aangezien ik daar weinig assets had. In de tussentijd ontving ik regelmatig promotionele e-mails en verzoeken voor KYC-verificatie, die ik steeds tijdig en correct heb uitgevoerd.
Onlangs ontving ik een promotionele e-mail voor een bonus van 30 USD. Dit leek mij interessant, daar doe ik aan mee, dacht ik. Tot mijn verbazing bleek het echter niet mogelijk om assets van mijn funding account naar mijn trading account te verplaatsen, omdat OKX mij plotseling geen diensten meer verleent!
Ook een iDEAL-overboeking werkte niet, vanwege vermeende verificatieproblemen, terwijl mijn accountstatus nog steeds als “Verified” wordt weergegeven.
Na contact met de helpdesk werd mij medegedeeld dat ik de volgende bepaling uit de Terms of Service zou hebben geschonden:
11. CHANGE, INTERRUPTION, TERMINATION, AND DISCONTINUANCE OF SERVICES
(a) the personal information you have provided is determined to be untrue, incomplete, inaccurate, or is inconsistent with the information provided at the time of registration and you have failed to provide an acceptable reason for such discrepancy as solely determined by OKX;
Dit is voor mij volkomen onbegrijpelijk. Ik ben nooit om aanvullende informatie gevraagd en al mijn verificaties zijn steeds goedgekeurd. Sterker nog, ik was mij er niet van bewust dat er sprake was van een discrepantie in mijn gegevens!
Het is bijzonder teleurstellend dat ik hier pas achter kom op het moment dat ik daadwerkelijk gebruik wil maken van mijn account.
OKX besluit nu ook om mijn account na 14 dagen eenzijdig te beëindigen.
Dit is niet hoe je met klanten omgaat.
Aangemeld via link met welkomstbonus
Ik kan fluiten naar welke welkomstbonus dan ook. Vervolgens mega spread op de aankoop. Vervolgens wil ik mijn portfolio verkopen en stoppen met deze scam is mijn portefeuille geblokkeerd zonder kennisgeving.
Hele hoge transactie kosten
Hele hoge transactie kosten. Dit bedrijf zijn grote oplichters. Voor de coin OKB omruilen voor 21 stuks betaal ik hele hoge kosten. Ik raad daarom ook iedereen aan niet bij OKX te handelen grote oplichterij.
heel slecht contact te maken
het ging mis toen ik mij weer moest identificeren. Ik heb nu een paspoort i.p.v. een ID en hulp krijg je niet.
Contact maken is erg moeilijk dus ik heb nu mijn account maar bevroren. Ik heb bij Bitvavo en Coinbase ook een account en daar heb ik nooit problemen. Ik zou OKX ook niemand aanraden
Er word gezegd bij het omzetten van…
Er word gezegd bij het omzetten van euro naar USDG dat er 0% kosten worden berekend. Maar je betaald stiekem toch een “fee”. Dat betreft 15 euro op 2500 euro
Niet netjes!
Voor de rest werkt OKX prima maar vind dit een soort misleiding!
Wees gewoon eerlijk!
Nudge sent to agent
Nudge sent to agent. The agent will provide an update soon!!.
Dit is de tekst die die ballentent elke keer stuurt als je ergens om vraagt.
4 maanden geleden account geblokkeerd. Gedeelte teruggestort en het laatste deel laat al 4 maanden op zich wachten.
Nog steeds geen antwoord waarom geblokkeerd. Ik weet het wel : ze hebben meegewerkt aan een stuk oplichting en zullen dit waarschijnlijk niet snel toegeven.
Maar....de aanhouder wint. Advocaat heeft er al zin in en klacht naar DNB is in de maak.
Ik gebruik dit platform nu al geruime…
Ik gebruik dit platform nu al geruime tijd. Als onervaren belegger was ik bereid te leren en riskeerde ik mijn zuurverdiende geld, blij dat ik een platform had gevonden dat leek te onderwijzen. Wat ik echter niet wist, was dat ik in een val liep.
Aanvankelijk leek alles perfect: van storten tot handelen, geen problemen. Het echte probleem begon toen ik probeerde geld op te nemen. Ik was geschokt door de vele verborgen kosten die aanvankelijk nooit waren genoemd. Ik wist niet of ik moest opgeven of doorgaan, maar omdat ik nieuw was, volgde ik alle procedures in de hoop dat ik uiteindelijk iets zou winnen, wat helaas nooit gebeurde.
Gefrustreerd door de hoge kosten besloot ik een externe partij in te schakelen om het te onderzoeken. Toen werd mij dit team aangeraden. Ik legde vanaf het begin alles uit en ze luisterden aandachtig naar elk detail. Ze gaven woorden van bemoediging en hoop, zelfs toen ik sceptisch was over het terugkrijgen van mijn geld.
Na een paar dagen werd ik geïnformeerd dat het herstel mogelijk was, en binnen enkele uren werd het bedrag op mijn rekening gestort. De opluchting en dankbaarheid waren enorm: eindelijk kon ik ademhalen. Deze ervaring liet zien dat dit team betrouwbaar, professioneel en zeer bekwaam is, en problemen kan oplossen die onmogelijk leken.
Ik raad dit team ten zeerste aan aan iedereen die in een vergelijkbare situatie zit: hun deskundigheid en toewijding maken echt het verschil.
Extreem hige swaps voor high volume pairs
5 euro voor swap van 200 euro sol verkopen naar euro.
Absoluut niet aan te raden, ga naar alternatieve providers

Nog steeds zeer positief
Tot op heden nog geen negatieve ervaringen gehad, niet met aankoop of verkoop als met de bots.
Dus nog steeds dik tevreden

Te onoverzichtelijk
De maar 3 sterren ligt denk ik niet aan OKX maar aan mij. Ik vind persoonlijk OKX niet lekker/fijn "werken" in vergelijking met andere apps als bv bitvavo. Dat ligt zoals gezegd niet aan OKX maar aan mij. Ik vind het te onoverzichtelijk en daarom te veel zoeken wat ik kan doen met de app.
Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. (wel zou ik graag hebben dat ondertussen mijn verzoek voor verwijderen account ondertussen na 1,5 week wachten een keer wordt gehonoreerd)

Fijne app
Fijne app, makkelijk en overzichtelijk.
Voldoende informatie over de organisatie en mogelijkheden in handelen in crypto.

Doorverwijzing scam
Ik heb iemand doorverwezen waar ik een bonus voor zou krijgen. Alle stappen zijn voltooid alleen ik heb mijn bonus niet gekregen. Ze zeggen dat ik een andere code heb gebruikt wat niet zo is en ik krijg dus niet de beloofde bonus

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring met OKX / Klantenservice laat je volledig in de steek
Mijn account is buiten mijn schuld om door oplichters bevroren. Vandaag heb ik van OKX te horen gekregen dat ik nooit meer toegang zal krijgen tot mijn account en dat ik het niet eens mag verwijderen. Er wordt totaal niet meegedacht of gezocht naar een oplossing. Ze laten je gewoon achter met de gevolgen.

Zeer teleurstellend
Zeer, zeer teleurstellend. Een groot verlies van 15% in slechts 2 weken. OKX werkt zeer slecht. Niet alleen in een neergaande markt maar zelfs in een booming markt blijven de resultaten fors achter. Manueel handelen werkt bewezen beter dan hun zogenaamde AI.

Ik d8 leuk 1 mljn pepe coins
Ik d8 leuk 1 mljn pepe coins. Maar vedificatie lukt niet dus hoeven ze ook niks te geven.
Lokkertje.
Vreemde manier van handelen. En nu zie ik alle negatieve reviews. Ik ga gelijk me account verwijderen.

Antwoord van OKX
Dit bedrijf is helaas sinds juni 2024…
Dit bedrijf is helaas sinds juni 2024 weer op de Nederlandse markt, zeer onbetrouwbaar en onprofessioneel. Ben helaas voor een flink bedrag recentelijk opgelicht via de web3 applicatie van OKX, ben meer dan twee weken bezig geweest om zaken opgelost te krijgen, maar communicatie gaat alleen maar via chat (ai chat robots) en krijg overal een standaard antwoord op. Men trekt overal zijn handen vanaf, is zeer klant onvriendelijk en denken dat zij boven de wet staan. Je staat machteloos en je bent je centen kwijt, vandaag melding bij de FBI en AFM gedaan, het beste zou zijn, dat OKX zsm haar vergunning kwijt raakt, voordat er nog talloze kwesties en gedupeerden komen. Dus wees gewaarschuwd, vermijd web3 en verwacht niets van OKX