OKX Reviews 1.619

TrustScore 2 uit 5

1,9

OKX account geopent.450 Euro ingelegd in gespreid portfolio.Vervolgens zakte alles en wilde ik verkopen.Bleken 2 munten opeens niet meer verhandelbaar te zijn en moest ik ingewikkelde zaken doen om de... Toon meer

DOE HET NIET. Beoordeling zou 0 sterren moeten zijn. Eerst je versieren met een mooie korting. Als je dan nog bijkomend geld overmaakt. Zeggen ze dat ze het niet ontvangen hebben, zo hebben ze de ko... Toon meer

Aangemeld via link met welkomstbonus. Bedrijf beweerd dat ik geen link heb gebruikt en onjuist heb gehandeld (heb zelfs afbeeldingen gemaakt tijdens aanmelden. Ik kan fluiten naar welke welkomstbo... Toon meer

De maar 3 sterren ligt denk ik niet aan OKX maar aan mij. Ik vind persoonlijk OKX niet lekker/fijn "werken" in vergelijking met andere apps als bv bitvavo. Dat ligt zoals gezegd niet aan OKX maar aa... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst
  2. Beleggingsadvies
  3. Betaalservice

Over OKX

OKX is the second largest global crypto exchange by trading volume and a leading Web3 ecosystem. With monthly Proof of Reserve releases, OKX is trusted by over 50 million global users. OKX is the fastest and most reliable crypto trading app for professional traders everywhere.

With its extensive range of crypto products and services, and unwavering commitment to innovation, OKX's vision is a world of financial access backed by blockchain and the power of decentralized finance

OKX is one of the world's largest and most secure crypto exchanges. Trusted by over 50 million global users, OKX is the fastest and most reliable crypto trading app for professional traders everywhere.
We offer crypto trading, an NFT Marketplace, Web3 Wallet, Staking, DeFi and much more.
✅ Buy, sell, and trade 350+ tokens with 100+ local fiat currencies
✅ Put your crypto to work by staking on 30+ chains and protocols
✅ Explore Web3 and take control of your crypto, NFTs, and digital assets with the OKX Web3 Wallet

When crypto comes calling, OKX is the sensible choice.

Proof of Reserves Available

At OKX, we hold a 1:1 reserve of all customer assets on our platform and give you full transparency of our reserves and your funds. Trust the exchange with a verifiable Proof of Reserves, powerful trading tools, and an impeccable track record of security. Learn more: https://www.okx.com/proof-of-reserves

Houd rekening met het volgende

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2K reviews

Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord

OKX werkt samen met scammers

OKX werkt samen met scammers, helaas zijn wij opgelicht voor €3300,- OKX doet er helemaal niks aan. Sterker nog mijn vermoedens zijn heel erg dat ze samenwerken, Ze geven er niks om. Laten je een heel verslag maken met alle informatie en screenshots die ze nodig hebben. Ze kijken er niet eens naar en zeggen meteen dat ze je niet kunnen helpen en niet willen helpen. Mijn advies ga niet in zee. OKX zijn pure scammers. Om hier achter te komen heeft me 3 weken gekost maarja FLINKE waarschuwing. Ga absoluut niet in zee met OKX

16 oktober 2025

Antwoord van OKX

Hi there. We're sorry to hear your concerns and take them seriously. We are committed to providing high-quality services and upholding the highest standards. If you need further assistance, you may reach us through https://www.okx.com/help .

Lezen..Geen account bij OKX nemen.

Geen account bij OKX nemen.450 euro aan Crypto gekocht.

5 Maanden verder zijn al 2 munten niet meer verhandelbaar en ben je je geld kwijt.

De laatste munt LUNC steeg ernorm toen was hij opeens niet meer verhandelbaar.
Zij hebben op 09 September een bericht gestuurd dat deze op 10 September niet meer verhandelbaar is
1 dag om te reageren dus.

Gelukkig nu maar 40 euro verloren (de rest is nog verhandelbaar) maar er klopt niets van OKX.
Helplijn doet niets voor je.

Als je geen geld wilt verliezen moet je dus geen OKX kiezen maar een ander platform

Standaard antwoord van OKX gehad net als iedereen.Heb je niets aan. Laat OKX links liggen er zijn dus veel betere alternatieven.Dit zijn oplichters......

22 september 2025

Antwoord van OKX

Hallo! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze app te beoordelen. Jammer dat je ervaring niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Neem gerust contact met ons op via de livechat op https://www.okx.com/nl/help, zodat we je zorgen beter kunnen begrijpen en oplossen.

Het krijgt 1 ster en dat verdienen ze niet eens is omdat ik…

Het krijgt 1 ster en dat is omdat ik maanden lang bedreigd werd met het onbruikbaar maken van mijn account. Wat ik ook uploadde voor een verificatie, het werd afgekeurd. Zonder uitleg of normaal contact zoals telefonisch. Ze gebruiken een chatbot of iemand die niks kan oplossen op de chat. Wel emails sturen soms 2x per dag met een deadline waar ik niks mee kon in mijn vakantie maar erg intimiderend omdat ik best geld had zitten in cryptoassets. Ik heb een uitkering en ben 61. Dan gelooft OKX niet dat je een paar honderd euro in crypto kan steken. Ik ben heel boos en heb mijn crypto verplaatst. En mijn account voorgoed gesloten. Wat een rust! OKX: vréselijk én onbereikbaar, onduidelijk over wat nou het pronleem was. Ik maakte geld over van de ING! Hoe transparant willen ze het hebben?

1 september 2025

Antwoord van OKX

Bijna elke keer als ik moet inloggen…

Bijna elke keer als ik moet inloggen moet ik een selfie van mijzelf maken en dat gaat ook wel eens mis en kan ik dus niet inloggen. Deze exchange is zo goed beveiligd dat je zelf niet eens kunt handelen. Ik ga mijn geld eraf halen en op een handelbare exchange zetten

22 september 2025

Antwoord van OKX

Hallo! We streven ernaar om onze login veilig maar eenvoudig te houden.

Als je hulp nodig hebt of suggesties hebt, neem dan gerust contact met ons op via https://www.okx.com/nl/help. We staan voor je klaar!

Dit is de 1e en laatste keer dat ik bij…

Dit is de 1e en laatste keer dat ik bij jullie iets verhandel. De prijzen op okx en bijvoorbeeld kraken of coinbase kan goed soms 5% verschillen. Weinig handel op okx zelf waardoor kleinere munten soms wel een uur op een zelfde prijs blijven hangen terwel op tradingview er een hoop met de prijs gebeurt op dat moment. Waardoor het goed kan zijn dat je pieken in prijs mist!

5 augustus 2025

Antwoord van OKX

Hoi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze app te beoordelen. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring misschien niet aan je verwachtingen voldeed. Stuur een e-mail naar support@okx.com of chat live met ons op https://www.okx.com/nl/help om ons te helpen je zorgen beter te begrijpen en op te lossen!

Slechte informatie

Het kostte mij veel moeite om zodanig uitleg te krijgen dat ik mijn geld kon terugkrijgen.

28 juli 2025

Antwoord van OKX

Hi there. We're sorry to hear your concerns and take them seriously. We are committed to providing high-quality services and upholding the ethical standards. If you have questions or require more assistance, please contact our support team at support@okx.com.

Pure oplichting

Pure oplichting
Ik heb hier (gelukkig) eerst een kleine test gedaan door een bescheiden bedrag te storten en wat Ethereum te kopen. Toen ik wilde opnemen nadat de waarde was gestegen, kreeg ik enkel een foutmelding met de melding dat opnemen of converteren van Ethereum niet mogelijk was.
Het is werkelijk schandalig dat zoiets wordt aangeboden zonder deze essentiële beperking vooraf duidelijk te communiceren. Gelukkig heb ik niet meteen een groter bedrag ingezet, want dat was ik linea recta kwijt geweest.
Blijf hier ver van als u uw geld niet zomaar wilt zien verdwijnen.

18 juli 2025

Antwoord van OKX

Hallo, we nemen jouw bezorgdheid over ons product heel serieus. Bij OKX zijn we toegewijd aan transparantie en legitimiteit in al onze diensten. Om ons te helpen jouw specifieke zorgen te begrijpen en te verhelpen, vragen we jou om live met ons te chatten op https://www.okx.com/nl/help of ons een e-mail te sturen op support@okx.com. We staan klaar om te helpen.

Kan niet meer inloggen.

Kan niet meer inloggen en mijn inleg bekijken:
Naam en wachtwoord gaat goed, dan code via telefoon, gaat ook goed en dan komt gezichtsherkenning! Zowel op mijn laptop als telefoon foutmeldingen: Dat ik niet op hetzelfde netwerk zou zitten? En laptop kan geen foto maken?
Gelukkig niet veel ingelegd als beginner omdat ik het eerst eens wilde aanzien.
Nou, dat heb ik nu gezien!
Je kunt niet meer bij je geld!

3 juli 2025

Antwoord van OKX

Hi there! We're sorry for the trouble with the login. Contact us at support@okx.com or chat with us live at https://www.okx.com/help and we will be glad to assist you! 😊

Betrouwbaarheid

Net als vele andere crypto banken is ook okx onbetrouwbaar. Geld storten op deze bank is niet moeilijk maar terugboeken naar je eigen bankrekening is niet haalbaar. Na vele malen mijn geld te hebben geprobeerd door te storten naar mijn eigen wallet wat steeds werd geweigerd dacht ik en mijn echtgenote die ook een account heeft bij okx ons geld dan maar terug te storten op onze rekening maar dat blijkt bij okx niet mogelijk te zijn dus wees gewaarschuwd voor OKX. Geld storten geen probleem maar terugkrijgen des te meer.Hoi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze app te beoordelen. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring misschien niet aan je verwachtingen voldeed. Stuur een e-mail naar support of chat live met ons op support ons te helpen je zorgen beter te begrijpen en op te lossen!. Dit bericht krijgt bijna iedereen.Ik heb bijna dagelijks kontakt gezocht met deze support maar steeds hetzelfde verhaal maar mijn inleg wordt niet gedaan omdat konstant onze accounts blijven geblokkeerd. Wat een geniepige manier van stelen is dit. Heeft OKX zeker nodig om de sponsering van mc Laren te kunnen betalen ,wat een walgelijke werkwijze

25 juni 2025

Antwoord van OKX

Hi there! Thank you for taking the time to review our app. We're sorry to hear that your experience may not have met your expectations. Please email us at support@okx.com or live chat with us at https://www.okx.com/en/help to help us better understand and resolve your concerns!

Slechte klantenservice!

Slechte klantenservice! Veel mailverkeer en ticketnummers, maar hebben crypto geblokkeerd, en maken het onmogelijk deze op te nemen. Steeds standaard antwoorden geven, en doorverwijzen naar de website, waar je niet verder mee kan. Begin er niet aan!

16 juni 2025

Antwoord van OKX

Bijna een jaar tevreden... tot het misging – OKX faalt waar het er écht toe doet

Na bijna een jaar met redelijke tevredenheid gebruik te hebben gemaakt van het OKX-platform, ben ik helaas geconfronteerd met een nachtmerrie: op 11 april 2025 werd al mijn crypto – die op de exchange stond om mee te handelen – gestolen. In eerste instantie was ik verbijsterd. Hoe kon dit gebeuren?

Toen ik eenmaal van de eerste schrik bekomen was, heb ik direct actie ondernomen. Ik heb mijn account zelf bevroren en via zeker vijf verschillende kanalen geprobeerd contact op te nemen met OKX – via e-mail, via hun website, via de app. Maar omdat ik om veiligheidsredenen geen gebruik maak van sociale platforms zoals X of Telegram (waar cybercriminelen juist actief zijn), was ik volledig afhankelijk van de reguliere supportkanalen van OKX. Die bleken dramatisch ontoereikend.

Wat volgde was stilte. Dagenlang. Geen enkele reactie van OKX – zelfs niet van de medewerker met wie ik eerder over een ander probleem contact had. Ondertussen ging ik zelf verder met mijn onderzoek en ontdekte via Wireshark dat mijn laptop was geïnfecteerd met een achterdeur. Ik heb onmiddellijk alles gewist en een schone installatie gedaan. Zonder enige hulp van OKX had ik de situatie zelf onder controle gekregen.

Na een week nog steeds geen antwoord. Geen hulp. Geen empathie. Ik had intussen ook mijn wachtwoorden gewijzigd, dubbele verificatie ingesteld, alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen. Maar pas op 23 april – twaalf dagen later – kreeg ik een eerste reactie van OKX’s “safety team”. En toen begon een frustrerende reeks herhalingen.

De mails die volgden waren bureaucratisch, standaard, en volledig voorbijgaand aan mijn situatie. Steeds weer dezelfde vragen:

Heeft u op een verdachte link geklikt?

Heeft u uw accountgegevens gedeeld?

Kunt u uw ID-document opsturen (voor de zoveelste keer)?

Op geen enkel moment werd echt geluisterd naar mijn verhaal. Ik had nota bene al herhaaldelijk gemeld dat ik de noodzakelijke stappen allang zelf had uitgevoerd vóórdat zij eindelijk reageerden. Toch kreeg ik telkens dezelfde standaardlijst terug. Dit gaf mij het gevoel dat ik tegen een muur aan het praten was. Een supportafdeling die niet luistert, is géén support.

OKX suggereert aangifte te doen. Alsof dat iets zou oplossen. In de praktijk weet iedereen: bij crypto die gestolen is, komt het geld niet meer terug. Daarom had ik op z’n minst verwacht dat OKX zou samenwerken, meedenken, ondersteunen. Maar niets van dat alles. Wat misschien normaal is in de VS, is in Europa ronduit schandalig.

Uiteindelijk, na bijna een maand, op 7 mei 2025, kreeg ik eindelijk weer toegang tot mijn account. Zonder enige vorm van compensatie of erkenning voor mijn inzet, mijn verlies, of de dramatisch trage afhandeling van hun kant.

Mijn advies aan anderen: wees je ervan bewust dat zolang alles goed gaat bij OKX, het platform prima lijkt te werken. Maar op het moment dat het erop aankomt – wanneer je slachtoffer wordt van een hack of beveiligingsincident – laat OKX je volledig aan je lot over.

If zal nooit meer iets melden bij OKX, wanneer zoiets mij nog een keer zou overkomen, hopelijk niet en ik heb er uiteindelijk veel van geleerd.
Je bent al zo verbaasd over wat er is gebeurd, maar enige sympathie, krijg je zeker niet.

Beveiliging is geen marketingwoord. Beveiliging is een service. En daarin faalt OKX keihard.

7 mei 2025

Antwoord van OKX

Hi, Henkie. We nemen je zorgen heel serieus. Als je specifieke vragen hebt of meer informatie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via de live chat op https://www.okx.com/nl/help of stuur een e-mail naar support@okx.com.

OKX OPLICHTING…

Nou nu dacht ik ga naar okx en zie tot mijn verbazing dat Kishu inu en milo
Er uit gegooid hebben geen bericht van gehad dus gewoon geld kwijt
Wat zijn dit voor praktijken nou heb het gezien daar dit is puur oplichteij

30 april 2025

Antwoord van OKX

Hi wim de lang. Dankjewel dat je contact met ons opneemt. We begrijpen je zorg met betrekking tot de verwijdering van Kishu Inu/Milo crypto van ons platform.
Als je delisted tokens wilt opnemen, bezoek dan onze chat op https://www.okx.com/nl/help of stuur ons een e-mail op support@okx.com.

Wees gewaarschuwd ga niet met OKX in zee.

Ik heb me geregistreerd omdat dit het enige platform is waar ik PI kan verhandelen. Na een volledige registratie begint de ellende...
Ga niet met dit bedrijf in zee, ze zijn onbetrouwbaar, willekeur, desinteresse.
Je geld is niet veilig en je bent onbeschermd.
Dit bedrijf is nota bene ook nog sponsor van het Mclaren Formule 1 team.
Ik heb ook hen benaderd en erop gewezen dat hun sponsor OKX alleen maar dood en verderf zaait onder gebruikers.

19 april 2025

Antwoord van OKX

Hoi Fam.K! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze app te beoordelen. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring misschien niet aan je verwachtingen voldeed. Stuur een e-mail naar support@okx.com of chat live met ons op https://www.okx.com/nl/help om ons te helpen je zorgen beter te begrijpen en op te lossen!

Pépé-actie niet uitgekeerd

Meegedaan via de link met de Pépé-actie. Kreeg deze maar niet. Na mailwisseling moest ik ineens screenshots overhandigen, ondanks eerdere communicatie hierover waarop werd gezegd dat het binnen 10 dagen zou worden bijgeschreven. Niemand maakt screenshots van een registratie op een website. Het was duidelijke onwil, erg spijtig. Geld terug laten storten naar mijn rekening en account gesloten. Heb er geen vertrouwen in gekregen en zodoende geen geld of funds naar hun overgeboekt. Spijtig…

6 april 2025

Antwoord van OKX

Hoi Richard Gerits! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze app te beoordelen. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring misschien niet aan je verwachtingen voldeed. Stuur een e-mail naar support@okx.com of chat live met ons op https://www.okx.com/nl/help om ons te helpen je zorgen beter te begrijpen en op te lossen!

Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwen. Grote hoeveelheid scam coins beschikbaar aangezien alles gelist wordt.
Customer service is niet te benaderen. Vermijd dit platform volledig!

10 maart 2025

Antwoord van OKX

Hoi Mua More! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze app te beoordelen. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring misschien niet aan je verwachtingen voldeed. Stuur een e-mail naar support@okx.com of chat live met ons op https://www.okx.com/nl/help om ons te helpen je zorgen beter te begrijpen en op te lossen!

Account geblokkeerd

Account geblokkeerd op 200225 en geen onsteuning gekregen . Heb vandaag alles verkocht met verlies en krijg ook mijn geld niet teruggestort op mijn rekening ?
Hoop dat mijn avond tuur met OKX snel tot het verleden mogen behoren .

20 februari 2025

Antwoord van OKX

Hoi Gosen Terschegget! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze app te beoordelen. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring misschien niet aan je verwachtingen voldeed. Je kunt ons een e-mail sturen op support@okx.com of live chatten met ons via https://www.okx.com/nl/help . Dit zal ons helpen om je zorgen beter te begrijpen en op te lossen.

Wil voor de eerste x gaan traden

Wil voor de eerste x gaan traden zet er 50eu op omdat pi aardig laag stond nu ben ik een dag verder nog steeds me 50euro niet op me saldo erbij en ondertussen is de munt ook duurder geworden contact met support duurt allemaal lang voel me wel gen**it had kleine wins van 20eu kunnen maken wat me nu door me neus is geboort

26 februari 2025

Antwoord van OKX

Hallo Angelino Van De Pol. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Om je beter van dienst te kunnen zijn, vragen we vriendelijk om je ondersteuningsticket-ID zodat we je kunnen helpen met de opvolging. Als je nog geen contact hebt opgenomen met ons ondersteuningsteam, kun je ons vinden op https://https://www.okx.com/nl/help of door een e-mail te sturen naar support@okx.com.

Ik kan geen geld op mijn account…

Ik kan geen geld op mijn account storten de bank staat op mijn naam krijg de hele tijd een error, wanneer je emails stuurt geen enkele reactie. Elke stort poging mislukt zowel ideal als overboekingen (Sepa). Heb alles al geprobeerd zelfs mijn bankrekening verwijderd en opnieuw proberen toe tevoegen ma nu krijg ik helemaal geen bankrekening meer op mijn account... Ik blijf en blijf ma proberen geld over te maken of reactie vanuit jullie te krijgen ma niks blijkt te werken. Heel betrouwend weer Mijn vermoedens zijn dat mijn rabobank is geblokkeerd heb het via mijn abn rekening geprobeerd en daar wordt het geld wel op mijn account gezet....

20 februari 2025

Antwoord van OKX

Hallo Chris k. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Om je beter van dienst te kunnen zijn, vragen we vriendelijk om je ondersteuningsticket-ID zodat we je kunnen helpen met de opvolging. Als je nog geen contact hebt opgenomen met ons ondersteuningsteam, kun je ons vinden op https://https://www.okx.com/nl/help of door een e-mail te sturen naar support@okx.com.

SCAM melding !!

Ik wil graag melding doen van een grote, langdurige scam.

Op het OKX platform is al twee dagen een scam bezig die te maken heeft met de Satoshi verificatie voor de Pi wallet. Het OKX platform steelt je Pi, ja u leest het goed. OKX maakt zich schuldig aan een grote oplichting. Dit is ronduit schandalig te noemen. Er wordt niks aan gedaan, je wordt nergens een beetje netjes geholpen (door een echt persoon)
Dit is onacceptabel. Het maakt niet uit dat ik een verificatie moet doen want ik heb de Pi met mijn eigen wallet gestuurd. Maar vervolgens werkt het niet en worden we ook niet netjes en/of helemaal niet geholpen én er wordt ook nog eens gezegd dat de Pi die verloren is gegaan in mislukte transacties om de verificatie te doen niet wordt teruggestuurd?!? Nogmaals, onacceptabel. OKX je moet je schamen om op zo'n slechte manier met je klanten om te gaan en HUN geld (pi)

Ik hoop dat het zeer snel opgelost gaat worden, en hoor graag hier een reactie op.

22 februari 2025

Antwoord van OKX

Hi, W.A. den Houter. We nemen je zorgen heel serieus. Als je specifieke vragen hebt of meer informatie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via de live chat op https://www.okx.com/nl/help of stuur een e-mail naar support@okx.com.