Ook ik had niet goed gekeken naar consumentenbond of consumenten rapporten. Las nadien de reviews over de draadloze stofzuiger en besloot toen toch voor een bekend merk te gaan. Contact was snel en... Toon meer
Er is een onderdeel kapot van mijn steelstofzuiger. Nou kunnen ze geen losse onderdelen leveren dus nu krijg ik als het goed is een 2e hands complete steelstofzuiger toegestuurd. Het duurt ook allemaa... Toon meer
Perfect geholpen , reactie was er en meteen ook gehandeld naar wat beloofd was. Was een vraag van mij artikel bevalt ook perfect. Zal er zeker weer bestellen en doorgeven dat hier echt goed besteld k... Toon meer
Heb 3 mnd terug robotstofzuiget besteld en ontvangen. Direct retour gezonden. Slecht contact ( van elk mailtje alleen elke x ontvangstbevestiging). 2 x bericht we hebben het druk ( in het engels).... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Klein probleem bij de aflevering
Klein probleem bij de aflevering, maar gelukkig de volgende dag adequaat opgelost. Klantenservice reageert heel snel. Trouwens de kruimelstofzuiger doet het prima.
Uiterst snelle levering
Uiterst snelle levering, mede dankzij de medewerkers van Oryzom, nadat DHl er potje van maakte. Dank.
Ik heb een steelstofzuiger bij oryzom…
Ik heb een steelstofzuiger bij oryzom gekocht. Bestelling ging snel. De eerste die ik binnen kreeg was niet helemaal goed, dus gemaild. Maar na dat ik 2x contact had gehad. Kreeg ik een complete nieuwe zonder dat ik de oude terug hoefde te sturen. Top service.
Misleidende webshop
Misleidende webshop – wees voorzichtig
Ik heb een luchtreiniger besteld via een website die zich voordeed als een onafhankelijke consumentenvergelijking (“beste getest in Nederland”). Achteraf blijkt dit geen objectieve testsite te zijn, maar marketing.
De levering duurde langer dan verwacht en het product dat ik ontving is van zeer lage kwaliteit – lichtgewicht en totaal niet vergelijkbaar met wat wordt beloofd.
Daarnaast wordt bij retourneren verwacht dat je het product op eigen kosten terugstuurt, mogelijk naar het buitenland, terwijl dit vooraf niet duidelijk is gecommuniceerd.
De klantenservice reageert wel, maar probeert de verantwoordelijkheid bij de klant te leggen.
Voor mij voelt dit als misleiding. Ik raad aan om goed op te letten en dit soort webshops te vermijden.
Ik had een probleem met mijn draadloze…
Ik had een probleem met mijn draadloze steelstofzuiger deze sprong van 100% bij het aanzetten meteen naar 0%.
Maar na contact via de mail met Oryzom was door hun advies mijn probleem snel opgelost.
Dus van mij een grote duim voor Oryzom. 👍👍
pure oplichting
pure oplichting, kwalitatief 5€ waard terwijl je bijna 100 betaald,Chinees nep produkt(een waterpick) besteld.
niet mee in zee gaan!!!!!!
Heel slecht echt heel slecht!
Heel slecht echt heel slecht!
Een dashcam besteld en is nooit aangekomen. En als je een mail stuurt krijg je de kromste antwoorden!
Niet aan beginnen service is een dikke -0
Schaam je!
zeer klant vriendelijk
bedrijf denkt mee en lost evt problemen op en doet wat men beloofd
Dashcam vervangen
Heb een paar maanden geleden een dashcam gekocht die sinds kort op willekeurige momenten opnieuw opstarten. Hierover per mail contact gezocht en wat mogelijke oplossingen geprobeerd. Nadat dit niet bleek te werken hebben ze een nieuwe opgestuurd met excuses voor het ongemak. Hele vriendelijke en behulpzame helpdesk en zeer goed opgelost.
Chinese goedkope nepproducten
Een luchtreiniger besteld die geadverteerd wordt als beste uit test op een website die niet legitiem is (consumentenproducten.nl). Een zeer goedkoop Chinees nepproduct dat zeker geen 399 waard is. Ongelofelijk slecht en veel werk gemaakt van goed ogende adventies enz. Ook retourrroces wordt onnodig moeizaam gemaakt en slechte beschrijving in de mail.
steelstofzuiger
De steelstofzuiger heeft goede zuigkracht.
De ledjes op de zuigkop gingen vrij snel stuk.
Na dit gemeld te hebben werd vrij snel een nieuwe stofzuiger geleverd.
Heel goede service.
Hoop wel dat de ledjes het nu wel blijven doen.
Het probleem met de stofzuiger hebben…
Het probleem met de stofzuiger hebben ze netjes opgelost.
Fijn product en geweldige service!
Ik heb twee purifiers besteld en…
Ik heb twee purifiers besteld en betaald, maar er slechts 1 ontvangen. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar nu meerdere mails en weken verder is het nog steeds niet opgelost en krijg ik steeds weer dezelfde vragen. Ook apart dat er van vanuit verschillende gmail adressen wordt gemaild.
Steelstofzuiger
Ik heb een steelstofzuiger gekocht die eigenlijk alleen geschikt is voor b.v laminaat, je moet geen kleden hebben want daar zuigt hij gewoon niks van op! Dat terwijl ze claimen de beste stofzuiger te hebben! En zo goedkoop was hij niet. Het is een miskoop van de bovenste plank, zou niemand aanraden hier iets aan te schaffen!!
Oryzom ProFlow 2.0 Water flosser
Volgens internet de nummer 1 waterflosser dus maar besteld.
Ik vind hem te groot om prettig in de hand te houden.
Tijdens het gebruik loopt het water steeds langs je handen.
De knoppen zitten te dicht bij elkaar waardoor ik vaak heb dat ik de stand verander of het kopstuk losmaak in plaats van de aan/uit knop in te drukken.
Ik heb regelmatig dat ik hem wil oppakken en dan per ongeluk de aan/uit knop indruk waardoor water alle kanten opgespoten wordt.
Heel ontevreden met dit product
Klantenservices onbereikbaar na defecten accu
Binnen enkele maanden was onze accu van de steelstofzuiger defect. Klantenservices is op geen enkele manier te bereiken. Meerdere mails verstuurd via hun website en rechtstreeks maar geen enkele respons. Ook geen telefoonnummer beschikbaar waar ze op te bereiken zijn.
Misleidende product informatie over hun…
Misleidende product informatie over hun bloeddrukmeter. Consumenten ratings worden verzonnen en op internet als eerste keuze opgenomen in zogenaamde Consumentenrapporten die lijken op de testuitslagen van de Consumentenbond. In haast besteld kijk je erover heen . Annulering van de bestelling na ontdekking van het bedrog wordt beantwoord met vertragende mails; het verzoek moet zogenaamd voorgelegd worden aan een “ board”. Tot op heden niets terug gestort na annulering.
Vriendelijke klantenservice en een mooi…
Vriendelijke klantenservice en een mooi product.