outdoor i centrum er en hyggelig butik med rigtig fint udvalg. Med en finger på pulsen ang nyt grej spots osv. Kompetent personale med fødderne plantet på jorden. Føler mig velkommen i butikken. We... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
5 Stars is perfection and as yet i'm yet to experience that...but Outdoor I Centrum DK comes very close! Product cheapest I could find online anywhere (lots of searching!!). Arrived supper fast, as... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Outdoor i Centrum byder et stort udvalg af alt til fiskeri og outdoor i butikken og vores webshop. Vi tilbyder også fisketure og udbyder konkurrencer.
Contactgegevens
Perlegade 44, 6400, Sønderborg, Denemarken
- 0045-74435355
- info@outdooricentrum.dk
- outdooricentrum.dk
Perfekt service
Absolut klasse.
Halvdelen af min ordre var i rest, men fik da lige et opkald og en SMS og inden længe havde vi løst det og ordren var sendt samme dag.
KANON kundeservice, hurtigt afsendelse, prisen er prisen.
Der ligger mine penge igen når tid er.
Top karakter
Fantastisk hurtig levering - under 24 timer fra bestilling til modtagelse.
Og så er de billigere end andre outdoor butikker.
Helt klart min favorit shop nu.
Super service
Super service. Afleverede et par utætte waders, som var ca. et år gamle. Fik et par nye sendt til min adresse, efter ihærdigt arbejde fra Outdoors side, fik de fremskaffe et par i super kvalitet. Tusind tak for den professionelle indsats.
Hilsen Allan Dinesen
Sublim kundeservice
Sublim kundeservice. Billige kvalitetsprodukter.
21 minutter efter betaling er pakken afsendt.
6 minutter efter mine ordrebekræftelse får jeg en mail med, at min forsendelse behandles, 15 minutter senere er pakken klargjort og afsendt.
Vanvittig service og gode priser :)
Høj service og bedste priser :-)
Super hurtig ekspedition - også når der lige skal tilføjes lidt efter bestillingen :-)
Flot, når bedste priser og høj service følge ad.
Frem og tilbage....!
Fik bestilt lidt godter og leveret dagen efter. Super fint. Fik desværre en forkert levering! Meeeeeen, så fik de et lille opkald fra undertegnet.
Jeg kan kun sige, at jeg sjældent har fået så god en betjening noget sted. Ingen slinger i valsen. Fik fremsendt den korrekte vare, med returseddel og det hele.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Outdoor i Centrum. Tak, mange tak.
Fantastisk service og god betjening
Uovertruffen god service
Fantastisk service. Jeg har fået bestilt, byttet, rettet og suppleret helt uden brok, tværtimod. Hurtig service, billig og ingen dikkedarer.
En af de bedste netoplevelser.
Med venlig hilsen Steffen Andersen
God betjening.
Gode varer og hurtig fragt
Overskud i coronatid
Fandt den superlækker jakke som jeg længe har ønsket hos Outdoor i Centrum - nu til en rigtig god pris, den blev hurtigt leveret og fik endda en lille personlig hilsen og tegning med på ordresedlen - midt i en træls Coronatid, det er simpelthen overskud. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Venligst Peter L
Hurtig levering og god betjening
Hurtig levering og god betjening. 100% iorden
God og hurtig levering ok.
Super fin vare
Super fin vare, levering til tiden. Konkurence dygtige priser. Og en lille personlig hilsen på fakturaen. Hvilket lige gav den sidste stjerne 😉
perfekt service
Nogenlunde god service
Super seriøs betjening og rare samtaler…
Super seriøs betjening og rare samtaler via mobil.
Super oplevelse
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.