Pickup Huren Bonaire Reviews 12

4,4

1. Autoverhuur

Ben je op zoek naar een betrouwbare en voordelige autoverhuurservice op Bonaire? Ontdek dan de lokale favoriet: Pickup Huren Bonaire. Dit bedrijf maakt een onvergetelijke indruk met zijn enthousiaste en jonge team, die klaarstaan om de nieuwste pickups, robuuste Suzuki Jimny's en avontuurlijke Jeep Wranglers te verhuren. Of je voorkeur nu uitgaat naar handgeschakeld of automaat, 4X4, of je wilt huren vanaf slechts één dag of voor een langere periode, Pickup Huren Bonaire voldoet aan al je wensen. Hun CDW super verzekeringspakket biedt volledige dekking, zodat je altijd beschermd bent, zelfs als je te maken krijgt met een lekke band, schade door een ongeval, of pech onderweg. Kies voor zekerheid, kies voor Pickup Huren Bonaire - voor de beste service, het nieuwste aanbod, en scherpe prijzen, met de flexibiliteit van verhuur vanaf één dag. Bovendien zijn hun prijzen in het laagseizoen onverslaanbaar, waardoor je altijd de beste deal krijgt.

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

We waren laat met boeken

We waren laat met boeken, maar er kon snel een auto voor ons geregeld worden. We werden heel vriendelijk geholpen, opgehaald bij het hotel en weer terug gebracht. Het ging allemaal zeer relax, bedankt!

3 februari 2026

Supervriendelijke mensen

Supervriendelijke mensen. Snel contact en goede aflever en inlever service! Onze koelbox werd bij hotel afgeleverd na een appje! We hadden een pickup en konden alles goed bezoeken op Bonaire!!
Wij komen zeer zeker terug hier!

26 februari 2025

Hier moet je wel een auto huren!

Wij vonden het best lastig om als 21/22/23 jarige een bedrijf te vinden waar je een auto mocht huren op het eiland. Wij kwamen hierdoor bij Pickup huren Bonaire terecht. Ze reageren snel en zijn erg behulpzaam. Auto was top en de service ook!

18 juli 2024

Betrouwbare partij auto huren zonder zorgen

Goed personeel goeie service goeie autos alleen vond ikzelf de prijs nogal wat aan de hoge kant, Wij hebben voor hun gekozen omdat ze naast het hotel zaten lekker gemakkelijk je kan hier prima een auto huren supersnel geregeld en geen gedonder betrouwbare partij, ik zal zeker wel de all risk adviseren van 150 euro extra want er zijn geen verkeersregels op het eiland, lekker rondrijden zonder zorgen.

30 juni 2024

Absolute aanrader!

Het huren van de pick up was super eenvoudig. We hadden de auto voor de volgende dag gereserveerd en stonden de volgende ochtend weer binnen 10 minuten buiten om op pad te gaan met de auto. Alles was efficiënt georganiseerd en perfecte service!

21 juni 2024

Fijn verhuurbedrijf

We hebben een Toyota Hilux pick-up gehuurd voor onze vakantie op Bonaire. Het was een nette schone auto en alles voldeed aan onze verwachting. Alles is volgens afspraak gegaan. Het in en uitchecken op het vliegveld was snel geregeld. De volgende keer huren wij weer Pickup Huren Bonaire.

14 mei 2024
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)