Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpelthen den dårligste service nogensinde. Jeg kommer ind som studerende og det er lidt i held at det kun er enkelte dage de har lov til at anvende studietrabat og det kunne de så første gange je... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg modtog et par øreringe i julegave, hvor stilken desværre var knækket på den ene ørering… jeg kontakter jer derfor på mail, hvorefter I virker meget behjælpelig, hvis bare jeg sender dem retur og s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er lige blevet ekspederet via telefon og super service af Trine fra Queen & Kids, mage til kundeservice og hjælp, skal man lede længe efter, hold da op, næste gang jeg er i gaveproblemer, går jeg s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte sidste år to tasker fra Malene Birger, som jeg desværre måtte lave en reklamation på her i efteråret. Kommunikationen med kundeservice er gået fuldstændig gnidningsfrit, og der er i skrivend... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Kinderkleding
  3. Internetwinkel

Geschreven door het bedrijf

Queenandkids.dk er en eksklusiv webshop fyldt med danske og internationale brands til kvinder og børn (0-14 år). Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj, accessories, smykker og skønhedsprodukter, som alle er nøje udvalgt og håndplukket. Derudover ligger vi al vores energi i at give dig den bedste service. For spørgsmål til webshoppen bedes du skrive en mail til kontakt@queenandkids.dk eller ringe på tlf. 6015 5780

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Byttede et par vinter støvler til en anden størrelse og farve og skulle ikke betale ekstra for besværet også selvom om prisen på støvlen var sat op efter jeg havde bestilt dem i første farve.

15 september 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vare ikke på lager

Bestilte et par sandaler, lagde godt mærke til at det var det sidste par i den pågældende størrelse, men jeg gik da ud fra at jeg bare var heldig. Desværre bliver jeg ringet op senere på dagen af en sød medarbejder som fortæller mig, at det er en fejl, at sandaler står som værende på lager, da det er en reklamationsvare.
Jeg synes at det er rigtig ærgerligt, at mange af de “dårlige” anmeldelser her på TrustPilot omhandler at varer fremgår som værende på lager på jeres webshop uden at være det.. Man bliver da skeptisk og tør ikke at bestille vare hos jer igen i frygt for at varen slet ikke er på lager. Jeg fandt heldigvis sandalerne i samme størrelse på en anden webshop.

30 juni 2022

Veldig god service

Veldig god service !
Jeg var bange jeg ikke fikk tilsendt mine varer, men det var visst bare mig som hadde registreret fokeret mailadresse.

18 juni 2022

Helt fantastisk kundeservice!

Helt fantastisk kundeservice!
Bestilte et par bukser som desværre ikke var tilbage i min størrelse - resulterede i at jeg ringede og fik hjælp og fik derefter tilsendt et direkte link til bukserne på en anden hjemmeside i min str!

10 juni 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg bestilte en kjole på webshoppen

Jeg bestilte en kjole på webshoppen, som så viste sig ikke at være købt alligevel, da der var en lagerfejl, som gjorde at de slet ikke havde kjolen.. Det var lidt ærgerligt fordi, at jeg på tidspunktet jeg bestilte den, kunne have fået den andre steder og da de giver mig besked om, at de slet ikke har kjolen, er den udsolgt over alt i min størrelse.. Ærgerlig oplevelse, men en ærlig fejl.

Jeg fik dog en rabatkode til en anden god gang.

1 mei 2022

Hurtig svar på instagram

Spurgte om noget på Instagram og fik svar med det samme, nu venter jeg bare på min pakke. Så jeg er tilfreds indtil nu

30 april 2022

Antwoord van Queenandkids.dk

Tusinde tak for din anmeldelse, vi håber du bliver glad for din pakke😃💕

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen svar når man skriver til dem… jeg…

Ingen svar når man skriver til dem… jeg har i forbindelse med en returnering som jeg intet har hørt fra efter en uge, skrevet til dem to gange som de heller ikke svare på…
Det var så sidste gang jeg handlet på deres webshop

13 januari 2022

Hej Charlotte,

Vi beklager meget din uheldige oplevelse med vores webshop.
Når jeg kigger vores mail igennem kan jeg kun se en énkelt mail fra en Charlotte fra d. 12/01-22 kl. 20.18.

Den er der dog blevet svaret på dagen efter d. 13/01-22 kl.12.39.

Hvis du stadig mangler svar på din henvendelse er du velkommen til at give os et kald på tlf. 60165780.

God oplevelse og service

Meget god oplevelse og hurtig hjælp til at finde det jeg ledte efter på hjemmesiden. Handler her gerne en anden gang 🌟

5 januari 2022

Hej Mona,

Tak for de søde ord, hvor er det skønt at du har haft en god oplevelse.⭐️⭐️

Anja // Queen & Kids

Fantastisk service

Fantastisk oplevelse med Queensandkids ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Var så heldig at vinde i en julekonkurrence og kunne shoppe for 2000 kr ..... 🙏 Fik rabatkode og og bestilte skønne sager fra Ganni og H2O Fagerholt, som blev afsendt lynhurtigt på trods af juletravlheden ..... Mange tak for en skøn oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 december 2021

Hej Charlotte,

Hvor er vi glade for at din oplevelse på vores webshop har været en succes! ⭐️🌸

Så fin en behandling

Så fin en behandling. Opfylder mit ønske til varerne hver gang.

28 december 2021

Hej Yvonne,

Hvor er det dejligt at hører du har haft en god oplevelse!🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering!

Jeg har flere gange bestilt hos queenandkids. De forhandler de bedste mærker i god kvalitet, og jeg har oplevet hurtig levering hver gang. :-)

23 december 2021

Hej Sandra,

Vi er glad for at hører om din fine oplevelse på vores webshop🌸🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering - 5 STJERNER!

Bestilte en julegave og fik den dagen efter. Imponerende i en travl juletid. Derudover var smykket pakket pænt ind - god stil!

22 december 2021

Hej Jacob,

Tusinde tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at du har haft en god oplevelse på shoppen🙏⭐️

Anja // Queen & Kids

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Først havde jeg ventet et par dage på…

Først havde jeg ventet et par dage på min ordre uden at modtage den. Hvorefter jeg så ringer til kundeservice et par gange uden at komme igennem. Men da jeg så fik fat på dem, fortalte de mig at der var sket en fejl og beklagede mange gange. Først blev jeg lidt irriteret, men damen i telefonen var vildt sød og hjalp mig godt igennem og tilbød mig noget andet.

9 december 2021

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte et par strømpebukser til min søsters begravelse, men de nåede aldrig at komme, selvom der på hjemmesiden står 1-3 dage. Dagen efter begravelsen får jeg en mail om, at strømpebukserne slet ikke var på lager. Havde jeg fået den besked med det samme, kunne jeg havde fundet andre alternativer. Rigtig dårlig oplevelse.

19 oktober 2021

Total dårlig service

Total dårlig service
Købte tøj til jul og ville gerne bytte det
Men pga af COVID-19 var Kolding storcenter lukket og ikke muligt
Pga af arbejde i udlandet har jeg ikke haft mulighed for at komme før nu
Deres svar var jeg kunne få 30% tilbage af en købt for 3500kr
Vil aldrig støtte sådan en svindel butik

18 september 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.