Har tidigare handlat på deras butik på kungsgatan i Stockholm, trevlig och kunnig personal. Deras produkter håller en väldigt hög nivå. Flesta kläder ska klara väder och vind så därför föredrar... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Er logga ser ut som en…
Er logga ser ut som en klitorisvibrator. Oseriöst märke.
Rask levering og fantastisk produkt
Rask levering og fantastisk produkt, Sailracing leverte!
Keine Antwort auf Quälitätsmängel
Ich habe vor zwei Monaten bei Sail Racing zwei wunderschöne T-Shirts gekauft, wobei eines nach wenigen Wäsche schon defekte zeigte. Auf meine E-Mail wurde nicht geantwortet. Es sind sehr hochpreisige Produkte dann erwarte ich auch hohe Qualität.
Utrolig dårlig kundeservice.
Bestilte en jakke til 4000kr. D. 16 november. Modtager jakken. Jakken går i stykker i hanken, hvor mange hænger den på krog, d. 2 december, da jeg hænger den på krog.
Kontakter sailracing.com samme dag. Får intet svar. Forsøger desperat at ringe og skrive. Telefon nr. Eksisterer ikke når man ringer og fik først svar efter gentagne forsøg på mail.
Svaret kom først d. D. 11 december. Hvor de spørger om hvilken jakke og ordre der er tale om (hvilket jeg havde oplyst dem om d. 16 november) jeg skriver det igen, og hører intet.
Nu er det d. 18 december, har jeg forsat endnu ikke hørt noget fra dem.
Køb ikke derfra. Produkterne ser virkelig fede ud, men de er til overpris, og kvaliteten tilsyneladende uacceptabel dårlig, samt en ikke eksisterende kundeservice.
Ordre ikke modtaget
Jeg fik en ordrebekræftelse hvor der stod at varen ville blive sendt indenfor 2-4 arbejdsdage. Der er nu gået 10 arbejdsdage og jeg har stadig intet hørt. Jeg er meget i tvivl om der nogensinde kommer nogle varer, men det er den dårligste leveringstid jeg har oplevet. Og den bliver formentlig endnu længere. Virksomheden bruger som så mange andre en AI chat, som er elendig og værdiløs. Den henviser til kundeservice på mail. Der får man naturligvis et autoreply også håndteret af AI.
Spild af tid og sikkert også penge. Jeg kan IKKE anbefale at bruge virksomhedens onlinesalg.
Use to really like Sail Racing but…
Use to really like Sail Racing but can't anymore... Questionable quality, REALLY bad customer service and poorly working website is a very bad combo if you want to charge a lot of money...
Secondhand racing
This is my last (after 5) sailracing jacket.
Bought 2 for myself, 3 for family members. Every one package was opened (i.e. no factory seal) one of jackets visibly worn and returned for same reason. Are You really expecting people to pay premium for second hand jackets? Is that a thing now?
Bin durch eine Insta Anzeige auf…
Bin durch eine Insta Anzeige auf Sailracing aufmerksam geworden und habe mir eine Sonderedition gekauft (Copa del Rey).
Die Qualität ist einwandfrei und das T-Shirt in schwerer Baumwolle gefertigt; klar muss man jetzt erst warten wie sich die Klamotten nach der Waschmaschine zeigen, erster Eindruck aber top!
Versand war ebenfalls super schnell! Ich hatte Sonntags bestellt und am Mittwoch wurde geliefert! Auch hier top!
Ein kleines Manko - die Farbe der Hose ist nicht die gleiche wie die von der Cap, obwohl als gleiche Farbe benannt!
Terrible manufacturing and terrible…
Terrible manufacturing and terrible customer service…THE WORST s
Tick WTH Helly Hanson
Ni har bra kläder men otrevlig personal…
Ni har bra kläder men otrevlig personal på Frölunda torg. Var där 22 december 2024
Terrible service
Terrible service. I ordered a Polo, a T-shirt, a Cap, a Belt to match 2024 sponsor.
After payment they informed me that the Polo was out of stock and today I received my order and also the Belt is missing.
This is not ok, from the price and name of the brand I am expecting a complete different service! They are nowhere near North Sail customer service.
Ja fick den hjälpen ja ville ha med min…
Ja fick den hjälpen ja ville ha med min returnering men ja tycker att storlekarna är väldigt väldigt ojämna köpte en spray gore-tex jacka i storlek L men den kändes som XL sen byte ja till M och den kändes som S och hade på mig den i ungefär 3 dagar för att verkligen känna efter men efteråt så ångrade ja mig den satt jätte tight undertill sen kunde ja ej byta tillbaka efter 3 dagar..
Sailracing Antarctica expedition…
Sailracing Antarctica expedition totally destroyed after first wash.
All tejps and glowed parts was destroyed after the first wash. It’s a quite expensive Gore Tex ski dress ($1500) so you would expect it to hold better.
Sail Racing don’t take any responsibility since it’s older then 3 years, no goodwill at all.
I will not buy their products again and don’t recommend anyone to do it either.
Stark rekommendation
Flesta kläder ska klara väder och vind så därför föredrar jag Sailracing när jag ska vara väl rustad.
De är inte bara funktionella utav även riktigt snygga!
Jag rekommenderar Sailracing
Rücksendung mit Abzug von 15 Euro pro Teil
Habe im Sales bei Sale Racing eingekauft, 6 Teile, zwei waren von Größe und Farbe nicht wie erwartet. Erstens ist die Rückgabe unnötig kompliziert und zweitens wird für jedes Teil 15 Euro eingehalten. Das habe ich im Onlinehandel noch nie erlebt. Erschwerend kommt hinzu, dass die Größen nicht konsistent sind, bei Hosen brauche ich „M“, bei Sweaters, „XL“, bei T-Shirts „L“. Das führt unweigerlich zu Rücksendungen.
Soppåse kvalité på Jackor
Soppåse kvalité på Jackor. Undvik att köpa deras överhajpade skräp produkter
Bra kläder att segla i ändå!
Jag Köpte en jack för 8000kr och det…
Jag Köpte en jack för 8000kr och det känns som att man går om kring i ett stycke kartong uselt material för kroppen men bra mot vädret ..Så man kan inte få bägge i deras kläder ...
Ingen kunde service
De er ikke interesserede i at sælge deres produkter / skriv 3 gang over 4 dage til deres customer service / ingen svar - købt en konkurrents product i stedet 🤗
Lees meer over geverifieerde reviews.