Bardzo bardzo bardzo źle
Jednym słowem nie da się opisać, jak fatalny jest ten sklep internetowy. Nigdy nie spotkałam się z tak okropną obsługą klienta.
Po pierwsze, produkt przyszedł uszkodzony — lampa była tak zniszczona, że nie da się jej nawet powiesić, tylko nadaje się do wyrzucenia. To nie jest uszkodzenie w transporcie — została taka zapakowana. Produkt nie był tani w porównaniu do innych sklepów — kosztował 300 zł.
Przez miesiąc pisałam, żeby zwrócono mi pieniądze. W końcu zdecydowali się wysłać nową lampę, mimo że wyraźnie prosiłam o zwrot pieniędzy i chciałam odesłać produkt. Odpowiedzieli, że to nie jest zgodne z ich polityką i że nie zwracają pieniędzy, chociaż na stronie jasno jest napisane, że zwrot jest możliwy.
Ciągle prosili mnie o zdjęcia, na których widać uszkodzenie, a potem twierdzili, że „nie widzą wady” 😆 Następnie pisali, że trzeba czekać do 48 godzin i że „rozumieją moje niezadowolenie”.
A tak na marginesie — wymieniony produkt do dziś nie dotarł. Twierdzą, że lampa została wysłana, ale nie podali numeru przesyłki, bo „jak go otrzymają, to prześlą”. Minął już tydzień… pozostaje tylko histeryczny śmiech 😆
Podsumowując — jeśli chcecie oszczędzić sobie nerwów i nie czekać na produkt ponad 2 tygodnie, lepiej omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Obsługa klienta na poziomie -10