skincantor.com Reviews 9.537

4,7

W skinkantorze podoba mi się bardzo to że można użyć kodu twórcy w moim przypadku keydrop. Bardzo mi się podoba szybka sprzedaż skinów od razu po zaakceptowaniu oferty pieniądze mam na swoim paypalu... Toon meer

w skincantor najbardziej mi sie podoba wasza uczciwosc i ogolnie wasz support wszystko jestescie najlepsza strona jaka kiedykolwiek spotkalem napotkalem moj kolega tam sprzedawal i bardzo poleca ja te... Toon meer

Neden keydrop kullanılır? KeyDrop, CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) meraklıları için bir sığınaktır. Platform, geniş özellik yelpazesi, kullanıcı dostu arayüzü ve en önemlisi olağanüstü "dı... Toon meer

Skincantor uwielbiam za to że w łatwy sposób można wymienić skiny na pieniądze. Gdy mam dużo niepotrzebnych skinów mogę je wymienić na pieniądze za które mogę sobie np kupić jakieś dobre jedzenie. Pod... Toon meer

4,7

Uitstekend

10K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

This is a scam

I got scammed, I sold my skin, support doesn't answer and I haven't received my money, don't deposit anything on this site

3 augustus 2025

Brak kodu Paysafecard

Brak kodu Paysafecard – skin odebrany, zero kontaktu

06.06.2025 sprzedałem skina Mortis przez oficjalną stronę skincantor.com. Skin został odebrany przez bota, a status w panelu to „zakończone”. Do tej pory (ponad 72 godziny później) nie otrzymałem kodu Paysafecard, mimo że kontaktowałem się e-mailem i przez formularz – brak jakiejkolwiek odpowiedzi.

Mam dowody (screeny + historia transakcji Steam).

Proszę o pilny kontakt – w przeciwnym razie zgłoszę sprawę dalej (Steam Support + portale branżowe).

Nick Steam: paxoo

Dowody jestem w stanie podesłać na discorda
Mój discord:murzynn_

6 juni 2025

The worst website for exchanging skins…

The worst website for exchanging skins for real money. I lost $96 because of them since March 26, and there has been no response from support. Emails don't work, Facebook is abandoned, and so is Instagram. Most likely an exit scam. I do not recommend this website.

26 maart 2025

Ja nie polecam i odradzam po tygodniu…

Ja nie polecam i odradzam po tygodniu czekania na pieniądze dalej mnie olewają i moją sprawę . Jeśli wam zależy na czasie sprzedaży to na pewno nie na tej stronie. PayPal ma problemy , chciałem żeby oddali mi skórki to jedynie chcą oddać balans a mnie to nie interesuje . Najgorsza strona z jaką miałem do czynienia nie polecam !

24 oktober 2024

They don't pay

I sold my skins a long time ago and I didn't receive my money yet. I think I was scammed by the SkinCantor and if I don't receive any money in the next hours I'll report for the cops

2 december 2023

Płatność

od 22.11.2023 czekam na przelew ze strony na mój PayPal, 8 dni czekania i jedyne co support tej strony odpisuje to że jest problem z przelewami na paypal i że mam czekać przy okazji przepraszając za niedogodności

22 november 2023

Nie polecam

Nie polecam, oczekiwanie na wypłate trwa kilka dni. Nadal brak środków :). Support oczywiście odpisuje tą samą regułkę za każdym razem.

Update: 6 dzień i nadal brak środków

22 november 2023

Unreliable website

Unreliable website, after selling my skins, I never received the money, and when contacting support, they always say the same things, the payment is overdue. I DO NOT RECOMMEND.

18 november 2023