Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skistar har länge varit ett utsugar företag (vampyr) Dom tar betalt för precis allt och så mycket dom bara orkar. Gjorde en vinst 2025 på över en Miljard.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Otroligt dåligt av Skistar att ha en dynamisk prissättning på liftkort. Vi hade sjuka barn veckan innan resan och vågade inte köpa liftkort innan. Köpte online när vi kom upp och då var liftkor... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta skidorten som finns. Vanligen brukar man kunna säga ”men detta var bra”. Men det finns inget med ski star som är bra. Svin dyrt Extremt Mycket kö till allt. Litet utbud av både mat oc... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hyrde stuga men inget i köket var diskat. Fick diska allt första dagen. Behövde ta omväg på 2 x 40 minuter med bil för att hämta/lämna nycklar. Sedan 20 minuter åt andra hållet för att slänga åter... Toon meer

1,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Isabell är den bästa skidlärare!

Jeg har været i Åre og stå på ski i januar 2019 og fik skilektioner hvor jeg havde skiintstruktøren Isabell. Vi snakkede både svensk og engelsk med hinanden, så jeg bedre kunne forstå lektionerne. Jeg har lært så meget på bare en uge, og føler mig nu sikker på ski! Så tusind tak til Isabell, som var så dygtig, tålmodig, pædagogisk, professionel og utrolig sød!
Isabell fortjener 5 stjerner!!

3 februari 2019

Uruselt i sälenfjällen.

Uruselt i sälenfjällen.
Inge pistning i bsckarna på flera dagar.
Aktieägarna är viktigsre än vi som betalar.
Samma sak i åre förra året.
Får väl välja andra ställen där inte skistar hsr lyckats förstöra.

2 februari 2019

Katastrof hemsida!!!

Katastrof hemsida!!!!

Boka skipass på skistars hemsida är helt värdelöst. Inga rabatter fungerar som de ska när man kommer till kassan och skall checka ut. När man sen vill komma i kontakt med kundservice för att få någon hjälp med detta, kan man inte ens hitta till kundservice på hemsidan. Utan det blir lättare att helt enkelt googla skiten.. Sen när väl detta är löst, (Ryan i kundservice gjorde det han skulle) då ballar betalningen ur istället och det står ett typ av felmeddelande att jag borde kontakta hemsidan igen för att se om betalning genomförts eller inte..

7 november 2018

Dålig hemsida!

Kan inte tala för hur bemötandet är ifrån kundservice, då jag inte varit i kontakt med SkiStar.

Men att göra en bokning på deras hemsida är en skräckupplevelse, är den sämsta bokningssidan jag någonsin stött på både gällande funktionalitet och användarvänlighet.

Vi satt två kompisar på olika håll och gjorde bokningar samtidigt och det gick allt annat än smärtfritt, men efter att ha gjort om allt ett par gånger så lyckades jag till slut göra en beställning av ett liftkort. Mest irriterande var att lägga till en kampanj som fanns för tillfället om man bokade innan ett visst datum, där det står att den automatiskt läggs till i kassan. Vilket den inte gjorde, om man inte gjorde bokningen ifrån deras sida med kampanjer, men då jag redan påbörjat bokningen den "vanliga" vägen så uppstod en hel del frustration. Antingen borde kampanjen automatiskt läggas till oberoende av vilken väg man tar eller gör en rabattkod så att man själv kan skriva in den i kassan istället.

Polaren fick till slut ta hjälp av supporten efter att något blev fel, som inte kunde lösas av honom själv...

Vi är båda utbildade utvecklare, så vår Internet vana lär vara högre än snittet! Jag har även tagit en kurs i UX/Usability, så gällande användarvänlighet finns mycket att önska! Hoppas verkligen att denna sida uppdateras eller byts ut inom en snar framtid, både för er egen och era kunders skull!

Med vänlig hälsningar
Robin

8 november 2017

Skilærere uden pædagogisk erfaring

Vi havde to børn i skiskole i Björnriket. Sproget er en ting - skilærerne snakker selvfølgelig svensk - men det er jo som det er. Værre var det at de var meget unge og lod til at være der mest fordi de synes det er sjovt at stå på ski. Den ene kedede sig tydeligvis bravt og havde ingen interesse i børnene. Den anden var sød nok, men vidste intet om pædagogik - ingen rigtig undervisning og ingen form for feed back til børnene. Desuden fejlvurderede han et barns evne til at klare en iset bakke, og det førte til en rystende situation hvor barnet kunne være kommet meget alvorligt til skade.

19 maart 2015
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skistar Vemdalsskalet- mangel på kundebehandling og vennlighet

Personalet på gjesteservice og skiutleie er gretne og lite serviceinnstilte. Man møter ingen smil og særlig ikke hvis man har vært i kontakt med dem på forhånd.Jeg bestilte en leilighet på Skalsgården. Da jeg bestilte denne fikk jeg opp et skjermbilde der vask var huket av og ikke gikk å fjerne, dvs. at man oppfattet dette som en obligatorisk vask. Ved en senere anledning fikk jeg opplyst at vask ikke var betalt for og at dette ville koste oss ca. kr.2500.- nok en gang. Jeg tok kontakt med gjesteservice på Vemdalsskalet og fikk beskjed om at vi måtte enten betale en gang til eller vaske selv. Deretter kontaktet jeg skistar.com og fikk mail om at vask var obligatorisk og dermed inkludert i totalpris. Men vel fremme på påsketur i Vemdalsskalet, så var dette ikke inkludert og vi ville ikke ødelegge påskeferien med å krangle, selv om vi visste at vask var betalt for allerede.
Pass på å skrive ut skjermbilde dersom sluttvask er inkludert, for dette vil ikke vises senere og dere som gjester må bevise at sluttvask er inkludert. Hvis det ikke kan bevises vil man bli avkrevd kr. 2500.- nok en gang, eller så må man vaske selv. I og med at man må ut av boende kl.10.00, så var det bare å stå opp klokken 06.00 for å rekke og bli ferdig.
Dersom man leier skiutstyr, så kan man ikke få byttet skiene til en annen hardhet, avhengig av hvilke ferdigheter man har. Dersom skiene skal byttes må man betale ekstra. Dette er lite service minded. Har aldri opplevd å måtte betale ekstra dersom man opplever at skiene ikke passer til ferdighetene. F.eks. på Hafjell var dette helt problemfritt og man kunne bytte så ofte man ville i løpet av leieperioden.
Så nok en gang pass på å skrive ut skjermbilde dersom vask er obligatorisk! Aldri mer Vemdalsskalet med Skistar for oss 3 familier.

30 maart 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.