God pris, kontakt til meget venlig og serviceorienteret medarbejder og enormt hurtig ekspedition! Jeg havde udfordringer ved placering af min ordre og fik hjælp af en meget venlig medarbejder, som... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs. Jeg bestilte et toilet gennem dem, og hele processen forløb fuldstændig problemfrit. Bestillingen var nem at lave, leveringen kom til tiden, og... Toon meer
Skulle bruge en Gemina Termix, de havde to modeller en billig unden udvendig display og en lidt dyrere med udvendig display. Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er firmaet mon under konkursbehandling ? De svarer ikke mails og afviser kontakt via telefon. Man oplyser ved opkald at man er underbemandet, har sygdom eller bare for travlt til at svare. Har prøvet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.
Contactgegevens
Skjulhøj Allé 20, 2720, Vanløse, Denemarken
- info@sparpaavvs.dk
- sparpaavvs.dk
Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super let og enkelt
Super let og enkelt. God og hurtig levering. Alt i orden!

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Dejlig service og venligt personale!!!

God og hurtig levering
God og hurtig levering, ville klart anbefalede.

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service! Køber helt sikkert igen hos Sparpaavvs!

useriøs firma
Hej
min ordre blev slettet - da de havde lavet en fejl på prisen - useriøst - ingen respons efter en mail med slettet ordre - sidste gang jeg bruger dem
mvh
Henrik

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Ekstra god service - og billig pris
Jeg bestilte en ekspansionsbeholder lørdag og fik søndag at vide fra min lejer/kunde, at de ikke havde varme i deres lejlighed.
Der stod, at sparpaavvs har 1-3 hverdages leveringstid.
Jeg ringede til sparpaavvs mandag formiddag og bad om at modtage produktet allerede tirsdag.
Sparpaavvs sørgede for, at jeg modtog produktet tirsdag. Det var uden ekstra betaling - hvilket jeg synes er utrolig flot, da sparpaavvs priser er meget lave sammenlignet med konkurrenter.
Det er jeg glad for, og jeg vil fremadrettet se på sparpaavvs hjemmeside, når jeg har brug for produkter.

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Har bestilt vare i 19.12.23- ingen…
Har bestilt vare i 19.12.23- ingen levering intil nu, telefon er lukket og de svarer ikke på e-mails
Reagerer ikke ved kontakt
Købte en reservedel, som på trods af info ved købet, viste sig at være i restordre.
Efter 4 e-mails omkring annullering af ordren, afsendte de den pludselig alligevel, og har ikke besvaret en eneste af mine mails.
Utilfredstillende, at man får oplyst forkert forventet leveringsdato, og at de så bare ignorerer alle henvendelser!
Det var til afhentning til tiden og god…
Det var til afhentning til tiden og god hjælp med at få det købte ud i bilen.
Samt super gode priser.

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Har lige købt alle mine vvs materialer…
Har lige købt alle mine vvs materialer fra Sparpaavvs. God hurtig levering

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Kan ikke anbefales de siger de har…
Kan ikke anbefales de siger de har prøvet at kontakte mig men der er ikke nogen der har ringet eller noget
Onsdag var vi hjemme heller ingen opkald fra nogen chauffør/levendør

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Nettets bedste pris.
Lige efter bogen.

Fuldstændig uacceptabel kundeservice.
Vi havde bestilt et Unidrain hos dem. Alt fungerede fint og vi fik det leveret hurtigt. Da vi modhager varen, er kassen mere eller mindre helt i stykker, så vi åbner for at se om der skulle være defekter på de interne dele. Det var der heldigvis ikke, så det tænker vi ikke ydeligere over.
Da vi så finder ud af at det desværre er for stort og skal bruge en mindre model (som vi i øvrigt har bestilt samme sted), sender vi det tilbage til dem og får besked at de ikke vil acceptere returneringen, fordi emballagen var i stykker (eller præcis som vi modtog den).
Det vil altså sige at vi har modtaget en vare som tydeligvis allerede var en returvare, men det var vi ligeglade med, da alt jo stadig virkede. Da vi så ville returnere den igen for at bestille en anden model, vil de ikke godkende returneringen fordi emballagen er defekt. Det er ualmindelig ringe kundeservice og jeg forslår at man bruger sine penge andetsteds.

god og venlig service
Min gamle mor og far har nu atter rindende vand i deres køkken, efter jeres hjælp med, at identificere og hjemskaffe en problematisk reservedel, til et ellers velfungerende køkkenarmatur fra 2011. Det er intet under, at I har afsindigt travlt i butikken.

Fremragende firma
Det var nemt at handle og rigtig hurtig levering. Kan kun anbefales herfra.

Antwoord van Sparpaavvs.dk
Find et andet firma - useriøst foretagne
Bestilte toni messing rosetter d. 25/2, med 3-6 dages leveringstid. Fik intet, og skrev så en tre-fire gange til dem. Fik intet svar.
Har så dagsdato (cirka én måned efter) modtaget vare fra firmaet, og det er ikke de rigtige.
Har nu skrevet til dem, men forventer ikke at få svar, så mon ikke, det bare bliver en indsigelse på beløbet gennem nets, og så slutter den der.
Tidspild af den store kaliber. Bestille vare, hente deres skidt, indsigelse, mails til dem... Jeg havde hellere betalt det dobbelte hos en seriøs leverandør.
Brug dem aldrig.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.