Vi har lige gået Holmland ruten fra Hougvig til Årgab. Hotel Fjordgården var super dejlig Hotellet i Hvide Sande en lidt anden standart men der manglede ikke noget. Fine stier og skøn natur. Dejlig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har netop været på cykelturen fra Thorsminde til Vejers, og det kan klart anbefales. Alt var i den fineste orden, både før under og efter turen. Højt informationsniveau og høj service, fleksibilit... Toon meer
Just came back from the trip Thorsminde-Agger. Soooo lovely and very well organized with the places to stay, luggage transport etc. Will definitely go again on one of the other routes. Highly recomm... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.
Contactgegevens
Stausholmvej 27, 7673, Harboøre, Denemarken
- info@vesterhavscaminoen.dk
- vesterhavscaminoen.dk
Holmland ruten fra…
Vi har lige gået Holmland ruten fra Hougvig til Årgab.
Fine stier og skøn natur. Dejlig oplevelse.
Fra Thorsminde til Agger
Godt organiseret vandretur, kan anbefales hvidmal ønsker at opleve den danske Vestkyst.
Fantastiske ruter og veltilrettelagt…
Fantastiske ruter og veltilrettelagt med gode beskrivelser. Kan varmt anbefales
Intet mindre end fantastisk
Vi havde en fantastisk vandretur, og nogle skønne hoteller. Det hele var rigtigt godt planlagt fra vesterhavs caminoen, både Indtjeningen på hotellerne og transport at bagagen.
5 velfortjente stjerner for endnu en…
5 velfortjente stjerner for endnu en dejlig vandretur med Vesterhavs Caminoen.
Gode turbeskrivelser og kortmaterialer.
Overnatningerne var fine. Vi planlægger allerede næste års tur 🤩
Genialt koncept👌🏽
Fin pakkeløsning for både nybegyndere samt erfarne vandrere der vil opleve den smukke natur på vestskysten 🌊🌿🐚
Lækre badehoteller der var booket, (-den første med spa) Gode anvisninger og informationer omkring ruter og seværdigheder undervejs. Kortvejledningen som vi printede hjemmefra, brugte vi slet ikke, da QR koden til appen AllTrails var nemmere at følge, og viste sjove alternative ruter. Vær obs på ikke at komme til at gå for langt😅 Vi fik gået 28 km frem for 24 den første dag, og trods de sidste 12 i regnvejr, så var det alt i alt en god oplevelse!
Vi havde først booket bagagetransport, men fortrød, da vi ikke følte behov for ekstra bagage end den vi selv kunne bære. Kontoret var flinke og hurtige til at refundere beløbet uden spørgsmål.
Vi kommer helt sikkert igen, og måske med cykler næste gang.🤗🚴🏻♀️
Velorganiseret vandreferie
Velorganiseret vandreferie. Min veninde og jeg tog vandreturen Agger-Vigsø og det var en skøn rute med vekslende natur. Udmærkede overnatningssteder og velorganiseret med transport af bagage fra sted til sted, så vi selv blot skulle vandre med en dagsrygsæk. Et enkelt sted var rutebeskrivelsen lidt uklar, men så brugte vi blot vores mobiler til navigation og fandt fint frem😊
Så nu planlægges en anden etape af Vesterhavscaminoen!
Vi har netop været på cykelturen fra…
Vi har netop været på cykelturen fra Thorsminde til Vejers, og det kan klart anbefales. Alt var i den fineste orden, både før under og efter turen. Højt informationsniveau og høj service, fleksibilitet.
Stor anbefaling herfra at tage på tur med "Vesterhavscaminoen"
5 velfortjente stjerner
5 velfortjente stjerner, god planlægning med masser af hjælp. Især appen med de 3 ture var en genial ide, uden den var vi nok kommet uden for sporet flere gange. Det bliver ikke sidste gang vi deltager i en af de tilbudte ture.
Vi savnede bænke langs ruten
Vi savnede bænke langs ruten. Ellers var det super og meget veltilrettelagt
Thorsminde-Agger
Just came back from the trip Thorsminde-Agger.
Soooo lovely and very well organized with the places to stay, luggage transport etc. Will definitely go again on one of the other routes. Highly recommended.
Alt virkede efter planen
Alt virkede efter planen, rigtig god oplevelse både med hotellet hvor vi gik fra, de 2 hoteller som vi overnattede på samt returkørsel. Kan kun anbefales.
we just came home from a wonderful and…
we just came home from a wonderful and well arranged trip to National Park Thy. Everything worked also the legs, the nature is beautiful and the overnight stays was just relaxing to stay at. We can't put a finger on anything. And we bring our best recommendations to others to use Vesterhavcaminoen as provider of Tours
STOR tilfredshed
Meget veltilrettelagt tur og så fint med super gode overnatninger.
Vi var 2 på tur og vi oplevede en nem tilgængelighed på alle måder.
Vi anbefaler.
Vi var 2 afsted i 3 fantastiske dage
Vi var 2 afsted i 3 fantastiske dage, alt var planlagt for os.Vi gik i varieret terræn, på stand og i klitter.
Vi brugte en app til at finde vej og det var dejligt nemt.
Dejlige ophold på hoteller, med god service.
Alt i alt en god og tryg oplevelse.
Tak fra os 🥾🥾
Vil helt klart anbefale VesterhavsCaminoen
Vil helt klart anbefale Tversted - Skagen turen👌. Vi nød det og var heldig med vejret. Hjorts badehotel virkelig fantastisk 😍og Color hotel også lækkert👍. Vi har nydt hvert et minut og vil helt klart gøre det igen. Vi skal bare finde ud af hvilken af de andre ture vi skal vælge ☀️☺️
Ps. Alt spillede mht. transport af bagage, informationer og fragt tilbage til start.
Tak for denne gang - vi ses igen 👋
Skøn oplevelse!
Vi har gået den rute, der hedder Vesterhavet - og det var en virkelig fantastisk oplevelse.
VesterhavsCaminoen havde virkeligt styr på forberedelserne, vi blev informeret grundigt både med materialerne inden afgang og af personalet, inden vi skulle afsted.
Der var helt styr på alt det praktiske, og desuden gav deres anbefalinger til mad og seværdigheder os nogle virkeligt fine oplevelser, som vi måske ikke selv havde fundet.
VesterhavsCaminoen får mine varmeste anbefalinger!
En fantastisk varieret og smuk…
En fantastisk varieret og smuk vandretur fra Agger-Vigsø. Alt fungerede perfekt. Kan varmt anbefales.
Det har været en fantastisk natur…
Det har været en fantastisk natur oplevelse og gjorde det ekstra godt at solen stod højt på himlen. Afvekslende terræn og dejlige steder der var fundet til overnatning. Vi er super tilfredse.
A nice hike in the beautiful north
I just arrived home after a marvellous 3 day hike from Slettestrand to Skagen with an extra day in Skagen to enjoy the top of Danmark and all the sights in the area. Thanks to the perfect functioning team at Vesterhavscaminoen for yet another unforgettable experience in our beautiful country.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.