Vigoexpress Reviews 7.786

TrustScore 5 uit 5

4,8

Mijn pakje met inhoud was niet ok,er ontbraken allemaal pennetje en zat scheef.was een borstel voor dieren. Zonder problemen kreeg ik een nieuwe toegestuurd die helemaal ok was. Dat noem ik nog ee... Toon meer

Over mijn bestelling werd duidelijk gecommuniceerd en op de afgesproken datum keurig aan huis geleverd. Blender to Go ben ik ook tevreden over.

Het artikel zag er geweldig uit , precies zoals men liet zien . Goed op de hoogte gehouden over verzenden . Prima geregeld

Heel makkelijk te bestellen en ook zeer vlot geleverd. Alleen zijn de producten aan de kleine kant, volgens mij zijn deze voor vrouwen voeten.

1. Online marktplaats
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Kledingwinkel
  4. Haarproductenwinkel
  5. Beveiligingsmaterialenwinkel
  6. Sportwinkel

Vigoexpress – Smart Solutions, Delivered Fast

Smart living starts with smart choices. Vigoexpress helps you make them.
Vigoexpress is your trusted online store for practical, high-quality products that simplify everyday life. From home, garden, and electronics to beauty, fitness, and more – we offer a wide selection of useful items at great value. With fast shipping from EU-based warehouses, secure payments, and responsive customer support, we ensure a smooth and reliable shopping experience. Our policies are transparent, our service is customer-focused, and your satisfaction is our priority.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Snelle levering en duidelijkheid

Zeer snel binnen

5 december 2025

Geachte mevrouw/mijnheer, Anita

Het Vigoexpress-team

Je word goed op de hoogte gehouden…

Je word goed op de hoogte gehouden wanneer je product word geleverd.

3 december 2025

Geachte mevrouw/mijnheer, Caroline

Het Vigoexpress-team

Netjes op tijd afgeleverd de bezorgster…

Netjes op tijd afgeleverd de bezorgster vriendelijk pakket goed verpakt bedankt

28 november 2025

Geachte mevrouw/mijnheer, Rampart

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, goede tracking en snelle levering. Top

26 november 2025

Geachte mijnheer, Emanuel

Wat een bagger …

Wat een bagger …. Kompleet kapot en beschadigd geleverd . Geef 1 ster maar eigenlijk is dat al teveel
Ik heb gedaan wat jullie vragen …. Dus wacht af . Het zal wel opgelost worden denk ik ….. gezien de foto’s. Mvg

21 november 2025

Beste Waterweg

Helaas is het, uit wat u schrijft, niet mogelijk om te bepalen wat er mis is met onze producten. We helpen u graag, maar u moet ons wel meer informatie verstrekken. Neem contact met ons op via het e-mailadres dat op onze website staat. Onze klantenservice helpt u graag verder. Na het verzenden van de e-mail ontvangt u direct een automatisch antwoord. U moet hierop reageren om contact op te nemen met onze klantenservice.

Vigoexpress Team

Doen wat ze zeggen👀

Gemakkelijk bestelproces, leuke materialen en betaalbaar.
Ga zo doorrrrrrrr
Grtz.Ab

14 november 2025

Geachte mevrouw/mijnheer, Smid

Het HS PLUS-team.

Heel makkelijk te bestellen en ook zeer…

26 oktober 2025

Geachte mevrouw/mijnheer, Reinders

Hartelijk dank! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over onze winkel.

Het team van HS PLUS.

Geachte mijnheer, Albert

Racebaan 4m turborace/4 auto's

Baan slechte qualiteit. Ook niet netjes in doos geleverd. Wat wel op het filmpje te zien is, zodat je de baan na gebruik terug in de doos kan doen.
Op het filmpje één grote zuignap. Geleverd met 2 piepkleine zuignapjes.
De looping is onmogelijk te maken, te stijf plastic. De baan blijft niet staan.
Retour is blijkbaar niet mogelijk, omdat de betaling via Klarna is. Stond vast in de kleine lettertjes.
En de 4 autotjes zijn zo ligt dat ze amper snelheid kunnen maken. Kortom een MISKOOP.

1 oktober 2025

Beste Hoekman

Helaas kunnen we op basis van uw bericht niet vaststellen wat er mis is met onze producten. We helpen u graag verder, maar daarvoor hebben we meer informatie van u nodig. Neem contact met ons op via het e-mailadres dat op onze website staat vermeld. Onze klantenservice helpt u graag verder. Nadat u de e-mail hebt verzonden, ontvangt u onmiddellijk een automatisch antwoord waarop u moet reageren om contact op te nemen met onze klantenservice.

Team HS PLUS

Besteld en vlot geleverd

24 september 2025

Geachte mevrouw/mijnheer, Kegge

Dikke prima

Als je er even rekening mee houdt dat het iets langer duurt dan wordt dat beloond. Leuk product, duidelijk omschreven en werkt perfect

24 september 2025

Geachte mevrouw, Ronald

Dank u wel! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze winkel.

HS PLUS-team.

Omdat het pakket snel was geleverd.

Omdat het pakket snel was geleverd.
Het produkt kwam overeen met de informatie die ik tegenkwam op de Facebook pagina.

10 september 2025

Geachte mevrouw/mijnheer, Goede

Slechte service

Slechte service. Zeggen dat ze afgeleverd hebben. Niet waar geen communicatie. Moet nu betalen maar niets ontvangen

6 augustus 2025

Geachte heer of mevrouw, Stege

Uw klacht is in goede orde ontvangen door de klantenservice.

Slechte kwaliteit

De racebaan is anders dan het product op filmpje waarmee geadverteerd wordt. Daarop is een flexibele racebaan te zien die je makkelijk kan ombuigen, ik heb een harde plastic baan gekregen die maar 1 kant op buigt en dat is ook nog eens de verkeerde kant waardoor de baan helemaal niet te gebruiken is. Resultaat: een heel teleurgesteld zoontje.

6 september 2025

Geachte heer/mevrouw, Evelien

Helaas kunnen wij op basis van uw bericht niet vaststellen wat er mis is met onze producten. Wij helpen u graag verder, maar vragen u daarom om ons meer details te verstrekken. Neem contact met ons op via het e-mailadres op onze website. Onze klantenservice helpt u graag verder. Nadat u uw e-mail hebt verzonden, ontvangt u onmiddellijk een automatisch antwoord, waarop u moet reageren om contact op te nemen met onze klantenservice.

Het HS PLUS-team