Mijn pakje met inhoud was niet ok,er ontbraken allemaal pennetje en zat scheef.was een borstel voor dieren. Zonder problemen kreeg ik een nieuwe toegestuurd die helemaal ok was. Dat noem ik nog ee... Toon meer
Over mijn bestelling werd duidelijk gecommuniceerd en op de afgesproken datum keurig aan huis geleverd. Blender to Go ben ik ook tevreden over.
Het artikel zag er geweldig uit , precies zoals men liet zien . Goed op de hoogte gehouden over verzenden . Prima geregeld
Heel makkelijk te bestellen en ook zeer vlot geleverd. Alleen zijn de producten aan de kleine kant, volgens mij zijn deze voor vrouwen voeten.
Slovenië
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Vigoexpress
Je word goed op de hoogte gehouden wanneer je product word geleverd.

Antwoord van Vigoexpress
Netjes op tijd afgeleverd de bezorgster vriendelijk pakket goed verpakt bedankt

Antwoord van Vigoexpress
Wat een bagger …. Kompleet kapot en beschadigd geleverd . Geef 1 ster maar eigenlijk is dat al teveel
Ik heb gedaan wat jullie vragen …. Dus wacht af . Het zal wel opgelost worden denk ik ….. gezien de foto’s. Mvg

Antwoord van Vigoexpress
Gemakkelijk bestelproces, leuke materialen en betaalbaar.
Ga zo doorrrrrrrr
Grtz.Ab

Antwoord van Vigoexpress
Baan slechte qualiteit. Ook niet netjes in doos geleverd. Wat wel op het filmpje te zien is, zodat je de baan na gebruik terug in de doos kan doen.
Op het filmpje één grote zuignap. Geleverd met 2 piepkleine zuignapjes.
De looping is onmogelijk te maken, te stijf plastic. De baan blijft niet staan.
Retour is blijkbaar niet mogelijk, omdat de betaling via Klarna is. Stond vast in de kleine lettertjes.
En de 4 autotjes zijn zo ligt dat ze amper snelheid kunnen maken. Kortom een MISKOOP.

Antwoord van Vigoexpress
Als je er even rekening mee houdt dat het iets langer duurt dan wordt dat beloond. Leuk product, duidelijk omschreven en werkt perfect

Antwoord van Vigoexpress
Omdat het pakket snel was geleverd.
Het produkt kwam overeen met de informatie die ik tegenkwam op de Facebook pagina.

Antwoord van Vigoexpress
Slechte service. Zeggen dat ze afgeleverd hebben. Niet waar geen communicatie. Moet nu betalen maar niets ontvangen

Antwoord van Vigoexpress
De racebaan is anders dan het product op filmpje waarmee geadverteerd wordt. Daarop is een flexibele racebaan te zien die je makkelijk kan ombuigen, ik heb een harde plastic baan gekregen die maar 1 kant op buigt en dat is ook nog eens de verkeerde kant waardoor de baan helemaal niet te gebruiken is. Resultaat: een heel teleurgesteld zoontje.