Vorij

Mensen keken ook naar

Schandalig…niets kopen bij dit bedrijf!!!

Ik heb 2 broeken besteld. Deze zijn na weken geleverd maar waren totaal niet de maat die ik besteld heb. Ik heb contact opgenomen met hun en kreeg te horen dat ik of 10 euro extra moest betalen en dan zouden hun de juiste maat opsturen of ik kon de broeken terugsturen en dan zou ik mijn geld terug krijgen. Ik heb de broeken opgestuurd, heeft me 12,50 euro extra gekost maar goed, de broeken zelf waren bijna 70 euro. De broeken hebben maandenlang bij de douane gelegen volgens de track&trace. Toen heb ik contact opgenomen met Post.nl en die hebben aangegeven dat Vorij de inklaringsrechten niet wilden betalen (die ze notabene terug kunnen vragen). Hierdoor kon het pakket dus niet bezorgd worden en is het uiteindelijk 8 maanden later naar mij teruggestuurd.
Echt belachelijk…bedrijf reageert nergens op.
Niets kopen bij Vorij en vooral ook niets terugsturen!!!

1 februari 2024

Pakket nooit geleverd

Het pakket van Vorij was kwijt geraakt bij GLS.
Ik heb Vorij daar wel 6 mailtjes over gestuurd, eerst werd standaard de track en trace van GLS door hen terug gestuurd, terwijl ik al had gemeld dat ik contact met GLS had opgenomen en dat die mij hadden verteld dat het pakket kwijt is. Vorij kan dan het geld bij GLS terug vragen en dan kunnen ze mij een nieuwe bestelling sturen of mijn geld terug geven.
Na een aantal keer mailen kreeg ik helemaal geen reactie meer.
Mijn geld kwijt en geen levering.
Schandalig!!

18 december 2023

Doe geen zaken met Vorij!

Ik heb bij Vorij een paar laarsjes besteld dat er op de foto mooi uitzag, maar in werkelijkheid écht troep bleek te zijn. Vorij reageert niet op mijn mailtjes. Daarom heb ik de laarsjes op eigen kosten teruggestuurd naar het bedrijf EZZYAT in Londen. Dat bedrijf staat vermeld in de gegevens van Klarna. Ik ben benieuwd!

14 oktober 2023

namaaktroep

Duurde lang. Kreeg wel een vergelijkbaar product maar van een heel andere kwaliteit en stof en dus nutteloos en niet draagbaar. Als oplossing mag ik het op eigen kosten terugsturen naar china en dan pas krijg ik geld terug

5 juli 2023

Ben al vanaf 21/12 aan het wachten op…

Ben al vanaf 21/12 aan het wachten op mijn levering, volgens de site zou ik mijn pakje al op 22/12 onvangen. Nu zijn we al 7/2 en nog niets ontvangen!!
Heb al gevraagd om mijn geld terug te storten maar daar reageren ze niet op!
Hier bestel ik nooit meer!! SCHANDE!

20 december 2022

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard! Koop niks hier zijn oplichters. Kermis kwaliteit. Armband met projectie foto, geen foto, geen 24 uurs verzending. TROEP!

28 december 2022

Slecht!

Zit al bijna 1 maand op bestelling te wachten. Krijg steeds hetzelfde antwoord op mijn mails : “ Hoi,
Bedankt voor uw begrip
we hebben al voor vervanging gezorgd
Met vriendelijke groeten
Steun”.
Maar wij krijgen geen vervanging!

28 november 2022

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen? betaald op 13/12, maak me serieus zorgen? heb bijna 35€ betaald? we zijn 20 dagen verder? gemaild geen antwoorden...

22 december 2022

bedrijf niet bereikbaar! pas op !

wacht al veel te lang op mijn bestelling, die op moment van bestellen binnen 1 dag leverbaar zou zijn. Ik heb krijg ook geen reactie via de website op mijn mails, en het telefoonnummer op de site is ook niet bereikbaar.

15 december 2022

Snelle reactie
En mooi item
Top !!
Zeer tevreden klant
Koop met een gerust hart
Je zal zeker ook tevreden zijn
Bedankt voor het fijne contact
Marleen fred en beauke x

2 december 2022

Niet tevreden over Vorij

Ik heb een jas gekocht via Vorij. Lange levertijd, maar dat wordt ook aangegeven. Geen probleem.
Wat wel een probleem is, dat de jas lijkt op de jas die ik besteld heb, maar toch heel anders is dan op de foto.
Eer staat ineens een plaatje van US Army op ?!?
Als ik dat gezien gehad, had ik hem niet gekocht. Miskoop. Hier kopen we dus niet weer. Gewoon naar een bekend bedrijf gaan zoals Zalando.

3 november 2022

4 oktober 2 paar schoenen besteld bij…

4 oktober 2 paar schoenen besteld bij vorij.nl . Deze zijn geleverd. Maar een namaak product uit China. Maat 40 besteld, al twee groter dan normaal. De geleverde schoenen, zijn niet de kwaliteit zoals de advertentie. Van deze kon je ondermeer de zolen buigen. De geleverde schoenen zijn gemaakt voor zeer smalle voeten. Vorij gaat voorbij aan dit grgeven. VORIJ gemaild over terugzending. Ze hebben 4 keer een mailtje gestuurd, en met beschuldigende vinger naar de klant verwezen. Informatie van klant over product wordt niet serieus genomen. Ze proberen retourzending af te houden. Eindelijk een retouradres gekregen. Wel in China. Kosten retourzenden € 19,95 a €25,95. Niet gedaan dus. Schoenen gaan naar de kledingbank. De Europese Unie zou zijn inwoners moeten beschermen met wetgeving tegen dit soort bedrijven. Ik kan dit bedrijf zeker niet aanbevelen.

17 oktober 2022

2 broeken besteld

2 broeken besteld. Deze werden inderdaad geleverd (binnen 2 weken). Na passen bleek dat ze te klein waren. Omdat de stof van de broeken niet naar het zin was en te kleine maat, wilden we de aankoop annuleren. Toen hebben we via de website van Vorij gevraagd de koop te annuleren. Kregen we een email terug of we onze lengtemaat en gewicht wilden terugkoppelen (?!?!). Na dat gedaan te hebben, kregen we een email terug dat we de maattabel beter hadden moeten lezen en dat de verantwoordelijkheid bij ons lag. We konden de broeken wel ruilen tegen een grotere maat. Na veel door de baard gepraat te hebben, kregen we uiteindelijk een adres ergens in China om te retourneren met de toezegging dat ons aankoopbedrag zou worden teruggestort, zodra de broeken daar waren ontvangen. We hebben dit niet gedaan en hebben nu 2 te kleine broeken, waar we niets mee kunnen. Oppassen!!!!

9 september 2022
Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)