Albertslund Dyreklinik Reviews 37

TrustScore 2.5 uit 5

2,7

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

TAG ALDRIG JERES HUND MED TIL DETTE STED Vi havde i dag været hos Albertslund dyreklinik, og det var absolut sidste gang vi sætter vores ben der. MEGET uprofessionelle, og de tænker ikke på hunden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været en tilfreds kunde i mange år og med flere katte. Vores nuværende kat på 12 år var desværre blevet ramt af den specielle tandsygdom tandresorptioner (FORL), som er meget smertefuldt. Hun... Toon meer

2,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

TAG ALDRIG JERES HUND MED TIL DETTE STED...

TAG ALDRIG JERES HUND MED TIL DETTE STED

Vi havde i dag været hos Albertslund dyreklinik, og det var absolut sidste gang vi sætter vores ben der. MEGET uprofessionelle, og de tænker ikke på hunden, de snakker grimt og tror ikke på hvad kunden siger. I dette tilfælde var det en korthåret dame MEGET ubehøvlet, hun burde slet ikke have med hunde at gøre, håber ikke hun har hund selv.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE STED, hvis du holder af dit kæledyr. vi var i chok efter besøget.

29 april 2026

uprofessionelt

Jeg fik desværre forkert rådgivning over telefonen, hvilket var meget uprofessionelt. Når man ringer angående sin alvorligt syge hund og beder om hjælp, forventer man forståelse – men i stedet var de uvenlige. Da jeg ankom, blev jeg med det samme bedt om at betale upfront, hvilket jeg aldrig har oplevet før. Derfor kørte jeg videre til en anden klinik, hvor min hund faktisk blev hjulpet.

16 november 2025

Tak for mange gode år

Vi har været kunder på Albertslund Dyreklinik i 10 år, og vi har altid været meget glade for at komme der.
Tirsdag morgen får vores Bella en hjerneblødning, jeg kører afsted, og ringer til klinikken på vej derud, og får at vide, at vi bare skal komme.
Vi venter 5-10 minutter og Maria undersøger Bella grundigt. Desværre er vi nød til at få Bella aflivet, da hun er så medtaget, men vi er nød til at vente på hendes “far”, så vi alle tre kan få sagt farvel.
Bella får en beroligende sprøjte, da hun er vildt stresset.
Helle, som har været vores primære dyrlæge igennem årene, overtager, hvilket vi var utroligt glade for.
Vi får lov til at få al den tid vi har brug for, til at få sagt ordentligt farvel til vores elskede bellamus ❤️
Jeg går ud i receptionen og siger, at nu er vi klar. Helle kommer ind og giver Bella den sidste sprøjte.
Det var så hårdt, men vi følte alle 3, at vi blev taget hånd om af alle på klinikken.
Tusind tak for mange gode år, en speciel tak til Helle.
Hvis vi nogensinde skal have hund igen, vil vi helt klart vælge Albertslund Dyreklinik.

13 januari 2025

En fantastisk oplevelse med Helle på Albertslund Dyreklinik

Vi har lige haft en rigtig dejlig oplevelse hos Albertslund Dyreklinik, hvor Helle tog sig af os på allerbedste vis. Vi følte os virkelig hørt og taget seriøst fra start til slut. Hun var imødekommende, lyttede til vores bekymringer og gav os en grundig og omsorgsfuld behandling. Det var tydeligt, at hun brænder for sit arbejde og for dyrene.

Vi kunne ikke være mere tilfredse – tusind tak for din professionalisme og varme, Helle! Vi kommer helt sikkert tilbage, hvis vi får brug for hjælp igen.

21 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Risiker ikke liv og lemmer

Min veninde har sin hund dernede i flere omgange. Første gang - 2 dage siden- undersøger man ikke hunden men sender os hjem med analgetika.
I dag, to dage efter, kan vores hund ikke gå overhovedet. Er helt vildt hævet.
Tager derned igen. Trods at de selvsamme dyrelæger sendte os hjem UDEN undersøgelser, så anklager de dem for dyremishandling. Vi måtte konfrontere dem med at vi kun var her, hvor det er blevet så slemt, fordi de ikke ville undersøge ham ordentligt.
Et smadret korsbånd og en disloceret knæskal.
Dyrlægen “har I fundet pengene eller skal vi aftale en tid til aflivning”.
Føj for søren.

30 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den 4-6 måtte vi sige farvel til vores…

Den 4-6 måtte vi sige farvel til vores hund igennem 14 år.
Da vi kom blev vi vist ind på et rum indtil der kom et personale som kunne hjælpe.
Der kom en kvinde som absolut ikke havde noget empati eller medfølelse med den situation vi stod i.
Hun gik op i om vores hund har været til tandlægen, hun kunne se at hans overmund var lidt hævet , og det blev vi spurgt om tre gange.
Da hun skulle lægge sprøjten i hans ben kunne hun også se at han har haft problemer med sit højre ben og det sagde jeg også det har han altid levet med det gik hun også op i .
Vi blev faktisk ret vrede og fortalte hende at det var ikke det vi var her for, vi stod en situation og skulle sige farvel til vores hund, og at vi ikke kom for et eftersyn af hans tænder.
Da hun skulle give vores hund den sidste sprøjte som han sov ind på skulle hun lige fortælle os om vi var klar over at væsken der var i den sprøjte var lyserød .
Da han havde fået fred fik vi den besked at vi kunne bare blive til vi var klar til at gå og så gik hun ud af rummet .
Det var en frygtelig oplevelse og skulle tage afsked med sin Hund gennem 14 år, det gik først op for mig da jeg satte mig ud i min bil , at jeg ikke skulle have ham med hjem og ikke se ham mere, og han skulle i hænderne på denne dyreklinik det gjorde ondt .
Aldrig i livet om jeg vil anbefale Albertslund Dyreklinik .

4 juni 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helle er sød

Jeg har nu læst kritik på Albertslund dyreklinik og jeg kan slet ikke se det der bliver beskrevet.
Måske er de en tand dyre end nogle andre men der er også klinikker der er langt langt dyre.

Jeg kom første gang hos dem da jeg havde min franske bulldog pumba ❤️

Det er 5 år siden jeg måtte sige farvel til ham. Han blev kun 5 år den stakkel.

Nåh men rundt regnet har jeg kendt dem i omkring 8 år og Helle har faktisk været ret fair.
Hun har på intet tidspunkt panikket og syntes min hund skulle have lavet det ene eller andet.

Men jeg har heller aldrig som sådan brugt de andre.

Helle er lidt gammeldags på den gode måde.
Sæt lige fingeren på pulsen og lad os lige se an og trække vejret.

Med pumba var hun så sød og tålmodig.
Min ex mand fik derefter en ny fransk og den havde noget med huden og der hjalp Helle. Ja også på “hendes” regning.
Måske ikke fordi det har kostet Helle 1000 vis af kr men det var meget stor hjælp.

Jeg fik min chihuahua og han fik en byld. Kom til Helle og hun kikkede på den og syntes lige vi skulle se tiden an.

Den skulle så fjernes men vi tjekkede den nogle gange inden da.

Var godt nok øv over det ikke var hende der stod for operationen men det var corona og alt var vendt op og ned.

Men en ting jeg så ikke helt forstår. Min chihuahua har fået loppemiddel i pilleform og der ønsker den sygeplejerske at han SKAL tilses. Okay.. så lige 700 kr og loppemiddel oveni hatten.. måske lidt dyrt men ja.

Klart anbefalde Helle.
Igen kender ikke de andre som sådan men Helle er bare sød og gør en rolig.

Husk alle dyrlæger er skide dyre… ville ønske jeg havde tænkt mig om dengang jeg var ung og enten havde læst til dyrelæge, tandlæge eller plastickirurg 😅

Og de smiler faktisk altid når man kommer. Det er også rart

14 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været en tilfreds kunde i mange år…

Har været en tilfreds kunde i mange år og med flere katte.
Vores nuværende kat på 12 år var desværre blevet ramt af den specielle tandsygdom tandresorptioner (FORL), som er meget smertefuldt. Hun fik trukket 4 tænder ud samt fyldning i alle hjørnetænderne.
Desværre gik der betændelse i et sår, og en syning gik op. Katten blev fulgt tæt, og hele vejen i forløbet fik jeg den mest fantastiske behandling både af personalet men i særdeleshed af Helle.
Jeg blev "holdt i hånden" hele vejen, hvilket jeg var og er meget taknemmelig over.
Hermed mine varmeste anbefalinger af klinikken.

19 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig sæt jeres hunde der ind vi have…

Aldrig sæt jeres hunde der ind vi have vores ind sidste år hvor de mente han ikk’ behøves tandrensning eller tjek han bliver flytter til Odense og for tjek ved min egen dyrlæge da jeg finder en mælke tand der burde have været fjernet for længst…!!! Han bliver opereret og de finder en cyster i under munden der ikk’ kunne ung gå at ses hvis man virkelig er dyrlæge sååå det koster en stor opertion på vores lille hund tak siger jeg bare føj

16 januari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er du rig i nordvest, så er stedet perfekt for dig !!!!

På denne klinik, skal man KUN komme, hvis man har pengepungen i orden.
De ville lade min 16 årige syge hankat, med bughulen fyldt med væske - GÅ!

Han var så dehydreret at han ikke kunne stå på benene og alligevel skulle jeg (med tårerne løbende ud af øjnene ), ansøge et låne selskab om lån - førend de ville behandle ham.

Heldigvis sad min fattige far og ventede i bilen, så han kunne bruge denne juls budget,- på at få min kat aflivet. Må han hvile i fred. Mio min Mio

20 december 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Venlige, men…

Meget venlig personale, men ikke særlig kompetente.

Jeg havde min killing med dernede fordi den havde problemer med tynd afføring. De testede hendes afføring for EN sygdom (Giardia) og konstaterede at der intet var galt… de sagde jeg blot måtte prøve med noget andet foder.

Problemet fortsatte og jeg kontaktede så en anden dyrlæge, som kunne fortælle mig at hun havde problemer med tyktarmen. Hun har nu været på penicillin og har ikke længere problemer.

13 december 2021

Tusind tak

I dag har jeg måtte sige farvel til en stjerne. Det skete med værdighed og utrolig support. Vi har i rigtig mange år været faste kunder , og ikke en eneste gang har der været andet end support, indlevelse og medfølelse . Tusind tak

2 december 2021

Aldrig mere Albertslund dyreklinik

Jeg kommer ikke til at bruge Albertslund dyreklinik mere. Jeg havde ellers brugt dem 6 år til min kat, men det er slut.
Jeg opsøgte dem for 3 måneder siden fordi min kat i længere tid havde gået og haft skiftevis dårlig mave og opkast,uden nogen forklaring på det.
De røntgenfotograferede hende og tog blodprøver for ca. 4.200 kr og sagde, at der var intet at finde.
4 dage efter var den gal igen og jeg ringede til dem, hvor tonen var virkelig ubehagelig.
Jeg henvender mig dagen efter på Københavns dyrehospital i Valby, hvor vi fik den dejligste behandling og samme undersøgelser, blodprøver og en meget grundig undersøgelse og får at vide at LULU skal have skånekost.
Efter 2 dage er LULU rask og der har intet været siden.
Det kostede mig ialt 13.000 kr. hvor det burde været opdaget i Albertslund.
Desuden har jeg meget kraftig mistanke om at den sidste tandrensning ikke er blevet udført, men pengene er trukket.

19 oktober 2021

Meget behagelig oplevelse

Den 23. december 2020, står jeg op til en meget syg kat, der ikke kan gå på sit ene forben. Den vil hverken spise, eller drikke og virker meget sløv. Jeg kontakter Brøndby Dyreklinik, som har jeg har brugt til begge mine katte, men jeg får oplyst, at de er helt booket op denne dag, så desværre kan de ikke tilse min kat, på trods af akut sygdom. Brøndby Dyreklinik henviser mig til en Dyrlæge i København, som tager enormt høje konsultations takster, så jeg beslutter mig for at kontakte andre dyrlæger i nærheden, da jeg egentlig har været ret skuffet over behandlingen de gange jeg har besøgt Brøndby Dyreklinik. Jeg falder så over Albertslund Dyreklinik. Det var jo nærmest held i uheld, at Brøndby Dyreklinik ikke kunne presse mig ind den dag, for hold nu op en forskel jeg oplevede!! Her følte jeg for første gang, at der virkelig blev lyttet til en og inden jeg så mig om, havde de fået presset min kat ind mellem deres bookede tider. Udover behandling af infektion i benet, får jeg også fortalt, at min kat har dårlig mave og tynd afføring, noget Brøndby Dyreklinik ikke har taget seriøst, de ville slet ikke tjekke afføringen, som vi havde taget med ved første sundhedstjek. Til det anbefaler Albertslund Dyreklinik, både en ormekur og henviser til skånekost foder, som nu har resulteret i at min kat er sund og rask igen. Jeg vil til en hver tid anbefale Albertslund Dyreklinik, og er fast besluttet på at fortsætte hos dem fremover. Tak for en rigtig behagelig oplevelse.

14 januari 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sløset, men venlig personale

Vi har desværre været ude for at dyrlægerne ikke har undersøgt dyrene ordentligt, og vi herefter er kommet hjem med en ven der stadig var syg. Dette er sket to gange.
Hver gang er vi tilbagevendt med et stadigt sygt dyr, og hver gang har vi skulle betale for ny konsultation (og i princippet for deres ufærdiggjorte arbejde). Det synes vi ikke er okay. Vi har derfor valgt at skifte dyrlæge, da vi synes de er for sløsede ved konsultationerne. Personalet er ellers utrolig venligt og vi har altid følt os velkommen på klinikken.

12 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste anbefaling ...!

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til til Albertslund Dyreklinik.

Vi har været " Kunder " igennem mange år og møder hver eneste gang de varmeste og mest engagerede medarbejdere i klinikken.

Flere gange har vi stået i alvorlige akutte situationer med vores hunde, men hver gang er der taget professionelt imod os, og personalet har gjort deres ypperste for at redde situationen, desværre ikke hver gang med det bedste out.come, men de kan jo ikke udrette mirakler.

Når man er derude hvor man ikke længere kan bunde, at man står med et uhelbredeligt sygt dyr, så er det fantastisk at møde en Dyrlæge som Helle, der med sin empati og medfølelse skaber forståelse for hvor galt det står til, og retfærdiggøre at der i situationen, intet er at gøre.

Får vi nogensinde mulighed for at sige ordentligt tak for en helt ekstraordinær god behandling og oplevelse ?

Nej vi glemmer det, men det er så hermed gjort,

Mvh / Ulrich B Nielsen

8 november 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.