Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Børnestanden Kolding er en superlækker genbrugsbutik, hvor tøjet sættes til salg af standlejerene Der er et kæmpe udvalg af lækkert baby- og børnetøj, udstyr og legetøj. Selv de dyre mærkevarer er... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fede ting på standene, men 2 ud af 3 gange elendig kundebetjening. Især en mandlig ekspedient, der har en privat telefonsamtale IMENS han taster varene ind. Har man et spørgsmål, får man et arrogant s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding

Geschreven door het bedrijf

Vi er en lille standleje-genbrugsbutik der fortrinsvis sælger tøj, legetøj og udstyr til babyer og børn (til 16 år) - men vi har også en afdeling med tøj til kvinder. Vi har åbent alle ugens dage og tager imod alle slags kort samt mobilepay

4,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Winnie og team gør det så godt

Winnie og team gør det så godt! Der er altid gode fund at finde. Venligt personale, der altid gør en ekstra indsats. Fantastisk med opslag på Instagram/facebook, hvor man kan shoppe. Jeg ville til hver en tid vælge Børnestanden/second best (dameaflingen) til køb og salg!! 😊

7 maart 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ærgerligt at man deler de samme stande hver dag..

Jeg har haft en damestand hos dem ifb. med deres sommerkampagne (fem uger for fire ugers pris). I starten var jeg glad for det og salget gik godt - specielt de dage hvor der blev lagt items på Instagram (som altid røg hurtigt.)

Jeg synes dog det er lidt ærgerligt, at man ikke deler mere ligeligt imellem alle stande. Hver dag blev der delt en masse fra en af de ansattes stande og derudover de samme 4-5 stande.
Det gør det lidt træls som standlejer, når der flere gange er blevet nævnt i butikken af der bliver solgt godt over Instagram og det så er de samme stande der får muligheden for, at kunne sælge derigennem.

Ellers er personalet søde og hjælpsomme, hvis man har spørgsmål 🫶🏻

Kære Winnie
Hvis det var udskiftning i standlejere, så burde det jo ikke gerne være de samme items på selvsamme stand som blev delt igen, når nu det skulle være en ny standlejer. Det er helt fair, at man deler de ansattes stande også - men igen, så synes jeg, at man burde gøre det mere ligeligt blandt alle stande, så alle har en chance for at sælge lidt igennem Instagram - specielt som du siger, når det er en stille periode.
Jeg skrev og spurgte om man kunne betale sig fra at få delt mere, men fik svar med, at det kunne man ikke 🤷🏽‍♀️

31 juli 2024

Hej Maria

Vi er glade for at du har være tilfreds med vores service, men vi er naturlig ærgerlige over, at du har misforstået konceptet - på trods af at vi ellers prøvede at forklare det.
Vi deler ikke de samme stande hver dag fra vores egen Instagram, men vi reposter når folk lægger op og tagger os, og det kan sagtens være mange af de samme.
Tværtimod prøver vi at komme hele vejen rundt til alle stande - og samtidig skal vi også være realistiske og deler de ting, vi mener vi kan sælge. Vi har ikke megen tid og ofte kun tid til at dele 10-15 ting ad gangen, så det er klart, at det er nødt til at være salgsbare ting.
Jo, der kan være stande vi deler mere fra end andre - de er dem der har booket vores all-inclusive løsning, hvor man betaler sig fra at vi sætter standen op, prissætter, passer den osv. Dem der har valgt denne løsning, har gjort det, således at de ikke selv behøver at komme i butikken, og derfor er reklame for deres stand også en del af pakken.
Lidt ironisk er det, at din stand faktisk var en af dem vi delte en del fra, da du havde fine ting - og du solgte jo også fint. Måske bedst i starten, som du selv skriver, men det oplever næsten alle - man sælger jo som regel de bedste ting først.
Derudover havde du stand i sommerferien, som er vores mest stille periode - trods det havde du et ganske flot salg.
I den periode du havde stand, kan jeg se ud fra de første 2 uger, at vi delte tøj fra 74 forskellige stande/standlejere - det er så langt fra de samme hver dag.
Og husk at samme standnummer ikke altid er lig samme standlejer, da der jo hele tiden er udskiftning.

Mvh. Winnie Mikkelsen, Børnestanden

Skøn butik og personale 🌸

Jeg var haft børnestand et par gange efterhånden. Og jeg syntes at det er nemt og overskueligt, personalet er søde og gode til at hjælpe. Og ens ting bliver hurtigt solgt 😊

30 juni 2024

5 stjerner herfra

Jeg har haft flere stande og er rigtig godt tilfreds med min oplevelse i butikken, Derudover er personalet gode til at hjælpe og rigtig søde.

9 mei 2024

Fantastisk butik

Fantastisk butik, hvor det både er muligt, at få solgt en masse & lave gode køb.
Venligt personale & en butik fuld af liv.

26 januari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt i alt er jeg bare ret skuffet.. desværre :(

Jeg har haft lejet en stand hos second best Kolding / børnestanden i lidt over en måned med kvinde tøj - Jeg har solgt ok på standen, men jeg må ærligt sige at der er meget som halter i butikken.. Det er en stor rode biks, og synes det er utroligt at man skal forbi sin stand flere gang i ugen for at den bare ser nogenlunde holdt ud – Ting bliver bare smidt rundt omkring. Da jeg skulle pakke min stand ned, lå der en fyldt Ikea pose smidt ind på min stand med en masse forskelligt tøj som tilhørte andre stande, det så forfærdeligt ud.

Derud over bliver poserne man pakker ned i ikke tjekke, så der er ingen styr på tyveri – jeg har mistet et par næsten nye Nike sko, som de ikke ved hvor er.. Alt i alt er jeg er bare ret skuffet over min oplevelse, desværre ☹

12 januari 2024

Hej Emmeli

Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Du har helt ret i, at standene ofte roder. Vi som ansatte bruger ekstremt lang tid hver eneste dag på at rydde op i butikken og på standene. Der er ikke mange standleje-butikker der yder denne gratis service, men vi gør, fordi vi også har interesse i at standene er pæne. Her taler vi ikke om at det er noget vi gør 1 gang om dagen - det er noget vi gør adskillige gange om dagen, for desværre er der ikke mange kunder der selv samler det tøj op, som ryger af bøjler, når de kigger på tøjet, og ofte bliver tøj hængt/smidt tilfældige steder, når man fortryder noget.
Er det utroligt at man skal komme forbi og rydde sin stand op flere gange om ugen? Tjah, det er faktisk en af de ting der står på vores hjemmeside under "betingelser", så faktisk accepterer man ved booking, at man selv har ansvaret for ryddeligheden af sin stand - vi anbefaler at man kommer forbi MINIMUM 1 gang om ugen og rydder op - dette betyder at én gang ikke er nok.
Det er jo ikke os ansatte der roder på jeres stande, og vi kunne bestemt ikke finde på at placere andres ting på din stand eller "smide ting rundt omkring". Dette er desværre resultatet af, at en del kunder ikke ser det som deres ansvar at lægge ting på plads de rigtige steder. Det går både ud over os som butik og jer som standlejere. Vi har jo ingen interesse i at vores butik roder, men vi kan ikke mandsopdække 223 stande hele tiden.
Omkring tjek af nedpakkede poser så jo, det er vores politik at tingene tjekkes igennem. Det er meget vigtigt at man kommer og afleverer sine nedpakkede ting ved kassen, når man har pakket det i poser. Det kan desværre glippe i travlheden, men så må man jo som standlejer meget gerne lige minde os om det.
Husk at komme forbi butikken og tjekke om dine sko skulle dukke op i Lost and Found, hvor de vil ligge, hvis de har mistet deres prismærke.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Udvalget er hvad man kan forvente

Udvalget er hvad man kan forvente, primært brugt børnetøj.

Personalet er DYBT uprofessionelt, står ude midt i forretningen og snakker grimt om deres kollegaer. Virkelig grimt!

28 december 2023

Hej Malene

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken - den slags skal naturligvis ikke ske i butikken, og da slet ikke foran kunderne. Er dog lidt i tvivl mht. datoen for oplevelsen, da vi kun har været én ansat på arbejde mellem jul og nytår. Kunne jeg måske få dig til at uddybe din oplevelse i en mail til info@boernestanden.dk?

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg kommer periodevis i butikken

Jeg kommer periodevis i butikken. Jeg synes ikke rigtig man føler sig velkommen, der bliver sjældent hilst når man kommer ind. Personalet er ikke særlig imødekommende, nogen gange har jeg desværre også oplevet, at de har mere travlt med at snakke med hinanden når man kommer til kassen end de snakker med kunden.
Derudover så har jeg selv haft stand et par gange, jeg synes det er risikabelt at poser ikke bliver tjekket når stande bliver taget ned. Folk kan bare gå ud af butikken med ting der ikke tilhøre dem.
Selv har jeg mistet et par ting under standleje - jeg er klar over der står i betingelserne at ansvaret ikke ligger hos dem, men det burde ikke være så nemt, at kunne komme afsted med andres ting uden at betale.
Stjernerne er primært givet da jeg har fundet gode loppefund.

29 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft stand der et par gange

Jeg har haft stand der et par gange, og altid haft et godt salg. Derudover benytter jeg mig meget af genbrug, så der får jeg shoppet fine ting til gode penge. Den nye ejer er fantastisk, imødekommende og hjælpsom. Medarbejderne er også i tiptop og jeg elsker hele princippet med Børnestanden. Uden jer ved jeg virkelig ikke, hvor jeg skulle købe alt til min datter (tøj, ting til værelse, legetøj mv). Jeg elsker det!

Jer der ikke har besøgt, DET ER DET VÆRD! Tjek evt deres instagram ud. De sender også.

15 september 2023

6 stjerner herfra!

6 stjerner, der findes så mange skønne og lækre ting .. og at standlejen er langt billigere end andre steder gør også at tingene sættes billigere, jeg køber igennem insta og de er så søde at sende mig mine ting hvis jeg ikke lige kan nå at hente dem ! Skal helt klart snart have booket en stand snart!

25 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jyllands bedste børne- og damegenbrug

Jyllands bedste børne- og damegenbrug. Trods 1 times kørsel, er det hele turen værd. Gode priser, sødeste og hjælpsomme personale - og altid et godt salg. Jeg har været fast standlejer og kunde i snart 1,5 år, og det vil jeg fortsætte med. 5 stjerner ⭐️

5 november 2022

Efter Børne Standen har fået nye ejere

Efter Børne Standen har fået nye ejere, er der kommet en meget mere varm og velkommende modtagelse i butikken.
Winnie (som ejer Børne Standen), er altid sød til at svare på spørgsmål og hjælpe.
Jeg nyder at komme der, både som standlejer samt shopper.

Børnestanden Kolding får 5 stjerner

Der er et kæmpe udvalg af lækkert baby- og børnetøj, udstyr og legetøj. Selv de dyre mærkevarer er billige.
Ud over tøj til børnene, er der også stande med tøj til mødrene.
Personalet er smilende og yder god service, både i butikken og online.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dejlig butik med sødt og hjælpsomt personale

Har været i børnestanden som kunde. En rigtig dejlig oplevelse. Sødt personale, der er smilende og venlig. Rigtig hjælpsom og vidende omkring, hvilke stande der kan indeholde det, man efterspørger. Fedt udvalg af både billigt tøj og dyrere mærker, som gør, at der er noget for enhver.
Jeg er ikke fra byen, men har faktisk overvejet at leje en stand, da jeg synes butikken er lys og indbydende, og jeg elsker konceptet. Det er nemt og overskueligt at finde rundt.
Kan se der er flere negative kommentarer, men kunne så høre på personalet, at der er kommet nyere ejere i juli, så tænker de negative kommentarer er før den tid? Ellers er jeg meget overraskede over disse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligste sted med rart personale

Dejligste sted med rart personale.
Stort udvalg i både mærkevare og billigere vare til både mor og barn.

Jeg har haft både mor stand og børnestand af flere omgange. Jeg har været med næsten fra start (mor stand) og er meget uforstående overfor alle de dårlige anmeldelser. Jeg mærkede som standleje ikke til ejerskifte - de nye ejere tog sig tid til at lære mig at kende og har fra start hilst på mig med navn og stort smil - hvilket de stadig gør alle sammen i butikken.

Det eneste jeg godt kunne tænke mig i butikken, er et lille område med en sofa eller lign. amning.

16 november 2021

Hej Karina

Tak for roserne - håber du er vild med vores hygge/ammeområde ;)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Billig standleje

Billig standleje. Venligt personale. Fin butik, mange gode genbrugsting. Kan klart anbefales.

13 november 2021

Hej Gitte

Mange tak for de pæne ord :)

Har haft stand hos butikken i 4 uger

Har haft stand hos butikken i 4 uger, havde et godt salg og personale var meget hjælpsomme.
Lokalet er meget lyst, hvilket betyder meget når man sælger brugt.
Jeg kommer tilbage

11 november 2021

Hej Anna

Tusinde tak for de rosende ord :D

Mvh. Winnie, Børnestanden

Lees meer over geverifieerde reviews.