Doordat mijn pakje niet bezorgt was, werd het dezelfde dag alsnog na gestuurd met een kleine attentie voor het ongemak werd er gezegd. De volgende dag werd er door de postbode gebeld want het... Toon meer
Twee weken geleden een bestelling gedaan die keurig volgens de regels werd afgewerkt. Daarom vorige week weer een bestelling gedaan en wederom een keurige afwikkeling. Beide bestellingen hadden... Toon meer
Volgens de site zou het ca 3 dagen duren voordat deze werd verzonden, na een week maar eens gebeld, netjes te woord gestaan en excuses gekregen. Artikel was weekdeal geworden vandaar langere leve... Toon meer
Koperwg 11-j, 2401LH, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0172820218
- info@cosmeticadeals.nl
- www.cosmeticadeals.nl
Geen top kwaliteit!
Kwaliteit van verschillende producten voldoet niet.
Na 5 dagen nog niets geleverd
Bij het bestellen, werd aangegeven dat het product de dag er na verzonden zou worden. Omdat het product een kado was dat ik binnen 4 dagen nodig had , heb ik ze nog speciaal gemaild of ze dat aub konden doen. Pas na 5 dagen kreeg ik een mail van DHL, dat ze het hadden aangeboden voor verzending.
Toppie
snelle levering en netjes verpakt een aanrader
hebben altijd mooie aanbiedingen
Goedkoop en scheermesjes zijn duur maar hier niet
wat je zie ontvang je ook
snelle levering, geen poespas, goede kwaliteit voor weinig geld!
goede service
ik ben heel tevreden over de snelle en betrouwbare levering is een artikel niet goed
ze reageren gelijk en het wordt gelijk vernieuwd
bravo:)
Prima en snelle afhandeling
Het bestellen ging makkelijk en het product kwam binnen een week.
netjes op tijd bezorgd en goed op de hoogte gehouden van wanneer de bestelling verzonden was.
heel goed! Zeker aan te raden!
perfect
Ik heb de laatste tijd regelmatig besteld via Cosmetica Deals.
Heldere communicatie, goede producten tegen een aantrekkelijke
prijs en snelle levering.
Zeker een aanrader !!! ... doen dus ... !!
Goede ervaring
Mooie prijs voor de aangeboden producten. Het duurt wel iets langer voordat je het in huis hebt, maar dat staat duidelijk erbij. Ik had de producten zelfs eerder ontvangen dan de verwachte levertijd.
Levering
Per mail wordt je op de hoogte gehouden wanneer het product wordt ingepakt, het magazijn verlaat en wordt verzonden
Alles super! Het duurt alleen even voor je het in huis hebt, maar dat was het...
Enkel de levertijd was een aanspreek puntje, voor de rest; alles oké! Goede producten tegen dumpprijzen, zeer gevarieerd assortiment; een aanbeveling waard!
Zeker aan te bevelen
Al een paar keer iets besteld! Zeer tevreden. Word goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Eenmaal een flesje ontvangen wat tijdens transport was leeg gelopen. Werd keurig opnieuw geleverd. Keurig te woord gestaan. Zeker aan te raden.
Happy met C D
Ja dat is een goede titel voor dit stukje ; als er onverhoopt een probleem is wordt dat na een telefoontje naar volle tevredenheid opgelost met zeer vriendelijke excuses voor het ongemak ;(leuke vriendelijke medewerkers) ik ben maar een keer teleurgesteld geweest en dat was met een spons om je gezicht te reinigen deze scheurde binnen een dag later zelf TOCH nog een keer aangeschaft bij een parfumerie en ja hoor het gebeurde opnieuw ; dat was dus gewoon een geval van met de gebakken peren(lees spons ) blijven zitten !
Gaat Cosmetica Deals ten onder aan haar eigen succes?
Ik bestel al een aantal jaren bij Cosmetica Deals. Altijd tot volle tevredenheid echter is het zeer opvallend dat dit bedrijf de laatste tijden niet meer kan voldoen aan hetgeen zij aanbieden. Diverse malen zijn de artikelen bij mij gecrediteerd omdat zij niet meer voorradig bleken te zijn. Dit wekt absoluut de indruk dat bepaalde artikelen als lokmiddel dienen. Absoluut niet netjes en teleurstellend!
misleidende advertentie
De deal van de dag: Nagellak surprisepakket met 5 verschillende nagellak van zeker 3 verschillende a-merken twv 35euro, nu voor €0.01!
Bij afrekening komt er hoge verzendkosten bij (bijna 5 euro terwijl het gewoon tot de brievenbuspost behoorde) en btw. Uiteindelijk dus toch €6,00 betaald.
Na een week valt het kartonnen doosje in de brievenbus. Dit bevat praktisch 3 dezelfde kleuren nagellak en 2 verschillende knalkleuren. De potjes vallen meteen op;lijken wel proefmonsters met inhoud van maar 5ml!!! Mijn gedachte: Dit kan nooit twv 35 euro zijn. Ik ga op zoek op internet en zoek dan op de merksites de waarde van de nagellakken. Conclusie: Gelokt met het idee 5 potjes nagellak twv 35 euro te krijgen en na gedegen onderzoek nagellak twv nog geen 10euro te ontvangen. Als je dan ook nog bedenkt dat je 3 dezelfde kleuren hebt gekregen en is dat toch wel triest (zelfs als je er maar 6 euro voor betaald hebt).
Teleurstellend en not done dit!
Misleiding advertentie /incomplete levering
Het getoonde product werd niet geleverd, evenals de omschrijving van de inhoud. Er volgde een bij elkaar geraapt assortiment die onvolledig was ten opzichte van de advertentietekst. Bij het indienen van een klacht werd enkel teruggeven dat een gedeelte niet meer voorradig was en daar kon je het mee doen. Geen excuus of wat. Beter gezegd, na een herhaalde klacht moest ik na 2 weken zelf om een antwoord vragen, die uiteraard geen oplossing bood. Onprofessioneel en kansloos bedrijf. Mijn advies; vooral elders tot aankoop overgaan.
Slechte service en beloftes niet waargemaakt.
Recentelijk twee prullenbakken gekocht. Deze werden beide met deuken geleverd waardoor ik contact op heb genomen met de klantenservice. Die zei dat ik de prullenbakken terug mocht sturen en nieuwe opgestuurd kreeg.
Vier dagen nadat de prullenbakken teruggestuurd waren kreeg ik een e-mail dat het geld terug gestort werd NADAT ik deze zelf moet claimen op de website. Nu duurt het alsnog 10 werkdagen voordat het geld teruggestort wordt terwijl er belooft werd dat er nieuwe prullenbakken geleverd zou worden.
Conclusie:
Rare communicatie in het e-mailverkeer, beloftes worden niet waargemaakt en moet nu al meer dan één maand wachten op nieuwe prullenbakken (of in dit geval totdat het geld teruggestort wordt)
Ik zal nooit meer met dit bedrijf in zee gaan en ik raad het ten zeerste af voor anderen.
Waar is mn bestelling?
Oke twee en een halve week geleden een bikini besteld.
6 juni verzend datum.
Oh plans changed, 16 juni verzend datum.
Ik moest uiteindelijk 20 juni betalen,
Maar nog steeds geen bikini.
23 juni ga ik op vakantie. Die bikini gaat dus niet mee.
Jammer!
Gelukkig konden Livera, Hunkemöller en V&D mij wel helpen!